Tekli Mesajlari izle
Eski 02-12-2008, 08:16 PM   #2
jockeя
Administrator
 
jockeя 'in Avatari
 
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 8,103
Teşekkür Etme: 19
Teşekkür Edilme: 155
Teşekkür Aldığı Konusu: 28
Üye No: 1
Rep Power: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute
Cinsiyet :
Ünvan : Admin
Belirlenen

PRAGUE BY NIGHT

Evet mines 'ten çıktıktan sonra kiliseye geri dönüyorsunuz ve sonrada convent'e gidip Anezka ile konuşuyorsunuz ama peder sizi dinliyor ve sana sinirleniyor ve sana yeni görevini verirken gece oluyor. Amacın gece sokaktaki bütün yaratıkları halletmek ve bu yaratıkları convent'ten uzak tutmak. Ama bir yolunu bulup içeri dalıyorlar. Bu bölümde karşınıza çıkan kılıçlı adamlar sanıldığı kadar güçlü değiller sadece onlardan darbe yemeyin çünkü bir darbe yediniz mi ardı arkası gelmiyor yoksa 2 kılıç darbesi ile haklanabiliyorlar. Bu bölümün sonunda Anezka'yı terkedip artık onu rahatsız etmemeye karar veriyorsunuz. Böylece dışarı çıkıp convent'ten uzaklaşmaya başlarken hiç ummadığınız bir olay hayatınızı ve oyunu değiştiriveriyor. Sakın bu bölümü oynarken heyecanlanıp tuşlara çabuk çabuk basmayın güzel bir demo kaçırırsınız.

UNIVERSITY

Sıra şimdi vampirlerde. İsmi Ecaterina adlı bir büyücü vampir, Christof'u ısırarak vampire dönüşmesine neden olur. Ecaterina bunu zevk için yapmamıştır sadece Christof'un iyi bir savaşçı olduğunu görüp onu kendi klanının bir şövalyesi yapar. Chıristof elinden bir şey gelmeyeceğini anlayınca boynuna taktığı haçı atarak kısmen bir vampir olur. Aslında oyunda hiç Christof'un insan olması gerekmezdi çünkü açıkçası vampirlik insan olmaktan bin kat daha zevkli. Her neyse bir kaç konuşmadan sonra görevinizi anlıyorsunuz ama bu görevde tek değilsiniz yanınıza Wilhem Streicher adlı bir vampir veriliyor. İleride eğer bu adama ok kullandırırsanız ne kadar iyi bir okçu olduğunu görürsünüz. Göreviniz bu sefer manastırın içini temizlemek ve Mercuio adlı rahibi bulup elinde bulunan nod fragment'i almak. Manastırın içindeki rahiplerin kanını rahatça emebilirsiniz ama sakın bir rahibin kanını tam bitirmeyin hatta dörtde birini bırakın çünkü kan kendiliğinden doluyor ama çok yavaş. Eğer dikkat ederseniz vampirlerde ise tam tersi kan çok yavaş birer birer azalıyor. Eğer bir rahibin kanını tam bitirirseniz humanity'niz azalır ve eğer humanity biterse o adamınız frenzy olup ölür.

MANASTIR 1

Köprüyü geçin ve sola dönün işte burası manastır. Karşınızda bir yapı çıkacak işte orası manastır sağa dönüp ilerleyin. Karşınızdaki kapıdan girin ve işte monastırın içindesiniz. Wilhelm size burada yaşayan vampirler hakkında bir şeyler söyleyecek. Burada yaşayan klanın ismi cappadocian. Pek güçlü olmasalar da sayıları fazla. Bu bölümde karşınıza fareler,iskeletler ve ellerinde kancalar olan siyah adamlar gelecek. Manastırın içine girdikten sonra sola dönün ve koridoru geçin işte orda dediğim adamlardan ikisini haklayacaksınız. İkisi öldükten sonra etrafınıza bakın iyi bir zırh göreceksiniz hemen alın ve giyin iyi bir zırh. Karşınızdaki kapıdan girin ve dümdüz yürüyün bir kaç cappadocianı da hakladıktan sonra ilerleyin etraftaki kasaları açın ve yolunuz ayrıldığı zaman sağınıza bakın. Odaların içinde zombiler olacak hiç zor değiller bir vuruşta ölüyorlar. Odaların içinden bazen yeşil,kırmızı veya mavi taşlar alacaksınız bu taşları genellikle Unorna'ya verin size iyi para veriyor. Odalarda birde bazı şalterler bulacaksınız bunları kaldırın genelde kapalı kapılar açılır. Etrafı temizledikten sonra demirlerle kapalı bir yol göreceksiniz orası manastırın ikinci katı. Bu arada eklemek istediğim bir şey var etraftaki her fareyi alın size saldıranları değil yerde gezen ufakları.

MANASTIR 2

Sırada cebelleşmekten çıldıracağınız bir bölüm. Bu bölümde de yine manastır gibi şalterleri kaldırıp kapıları açacak önünüze çıkan bin türlü yaratıkla savaşacaksınız. Bu bölümde iskeletlere rastlayacaksınız. Kafaları kopsa bile ölmüyorlar o yüzden bir kere daha vurun. Bir de bu bölümde femur adlı bir kemiğe rastlayacaksınız sakın kullanmayın iğrenç (Bak Uğur benim Femur’uma laf etme o benim silahım J ) bir şey. Bu silahı bulduğunuzda altında not identify diye bir şey yazacak unorna'ya gidip spirits touch adlı büyüyü yapın. Eğer satarsanız daha pahalıya alınır.Bu bölümde anlatılacak pek bir şey yok sadece kapıları açacak şalterleri bulun yeter.

MANASTIR 3

Evet işte buranın finaline de geldik. Ama sakın burasını silver mines gibi sanmayın. Buranın biraz daha zor olduğunu söylemem gerekir. İlk başta dümdüz gidin yerden fırlayan cappadocian'lar göreceksiniz hemen hallediverin. Sonra ilerleyin sağ tarafınızda bir kapı göreceksiniz önünde de eli kılıçlı bir iskelet göreceksiniz. Hallettikten sonra kapıya gidin kapının önünde wilhelm bu kapının anahtarını bulmanız gerektiğini söylüyor. İlerinizde yukarı çıkan basamaklar göreceksiniz oradan ilerleyin ve ne görürseniz kılıçtan geçirin. Daha sonra garinol's door diye başka bir yere geliyorsunuz ama o da ne burada kapalı tek çözüm ilerinizdeki demir parmaklıklar yere iyi bakın(parmaklıkların yanında iken) bir tane switch göreceksiniz basın ve kapı açılsın.

İlerinizde iki tane merdiven göreceksiniz ikisi de aynı yere çıkıyor herkesi halledin ve karşınızda bir resim olacak işte o resmin eline iyi bakın bir anahtar göreceksiniz. Alın ve garinolun kapısını açın. Herkese kılıcınızın keskinliğini gösterdikten sonra ilerleyin artık o kapı açık. İçine dalın uzun bir savaştan sonra karşınızda bir oda olacak içine girin ve masanın üzerindeki her şeyi alın şimdide sıra mercurio'nun odasında içeri girin bir rahip göreceksiniz ama diğerlerine hiç benzemiyor dialoglara istediğiniz gibi cevap verin sonunuzu değiştirmiyor yani yine sonunda o adamla kapışıyorsunuz. Öldüğü zaman erde bir kağıt bırakıyor o kağıdı alın ve odanın içerisindeki herşeyi de alın ve üniversiteye geri dönün.
jockeя Online   Alinti Yaparak Cevapla