Tekli Mesajlari izle
Eski 02-12-2008, 08:17 PM   #4
jockeя
Administrator
 
jockeя 'in Avatari
 
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 8,103
Teşekkür Etme: 19
Teşekkür Edilme: 155
Teşekkür Aldığı Konusu: 28
Üye No: 1
Rep Power: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute
Cinsiyet :
Ünvan : Admin
Belirlenen

VİYANA

Evet sonunda yeni bir mekandayız. Viyana Prague, kadar karışık değil ancak buradaki görevler Prague'dakilerden çok daha zor ve uzun. İlk amacınız belli değil o yüzden önce şehri adam gibi dolaşın ve her yeri haritanıza dahil edin. Bu bölümdeki silah alacağınız yerin ismi weapon smithy. Daha değişik silahlar bulacaksınız. Evet buradan çıkın ve şehri keşfedin bir kapı bulacaksınız(gerçi pek çok kapı bulacaksınız ancak bir kapının önünde 2 tane ok tutan adam göreceksiniz işte burası Viyana'nın son bölümü içeri girin ve karşınızdaki yoldan ilerleyin karşınızdaki yolun bitimindeki kapıya dokunun ve sizi bir güzel elektrik çarpsın. Burası ilerde açılacak. Siz şehri keşfe devam edin ve her kapıya girin, bir yere girdiğinizde green frog isimli bir yer göreceksiniz ve oradaki kızlarla konuşun. Oradaki bir sehpanın üzerindeki mektubu alın ve(eğer etrafı keşfettiyseniz)büyük bir bina göreceksiniz bu bina orsi adında birine ait ve size vereceği görevleri yapacaksınız.

STEFHANSDOM 1

İlk olarak Orsi adlı vampirin köşkünü bulun ve onunla konuşun ve ilk görevinizi alın.İlk göreviniz Luther Black adlı adamı bulup öldürmek. Öncelikle şehrin içine girin ve içi boş bir ev arayın ve o evin çatısından saat kulesine girin(bu bölümde içine girebileceğiniz zaten tek bir ev var buda şehrin en içinde ismi ise inner house).Buraya sabah olduğu için giriyorsunuz ama bu arada görevinizi de yapıyorsunuz. Her bölümde olduğu gibi etrafı dağıtın ve ilerleyin ama bu bölümde canınızı son derece sıkacak bir şey yaşayacaksınız. İsmi ise güneş. Aman dikkat edin çünkü sizi anında frenzy’e sokuyor. Yolun sonunda bir yere gelip şalterleri indiriyorsunuz(deneyin belli bir sıraları yok).Karşınızda bulunan kapı açılıyor ve bir maden yatağına giriyorsunuz.

STEFHANSDOM 2

Burada çözemeyeceğiniz bir şey yok sadece ilerleyin ve düşmanlarınızı ya öldürün ya da kanını emin.(ikincisi biraz uğraştırıyor ama doğrusu uğraştığınıza değiyor).Madenin sonunda bir evin kapısını göreceksiniz burasının önü güneşe baktığı için biraz yanacaksınız. İçeri girin ve ilerleyin. Bu evde siyah hayaletlere rastlayacaksınız öldürmesi cidden biraz zor. Olsun yılmayın ve ilerleyin bir aynanın karşısında 5 düğmeye rastlayacaksınız. İlk olarak aynaya bakın ve yanmış görünen tuşlara basın ve yolunuzu kapatan engelin açılmış olduğunu göreceksiniz ilerleyin ve stefhansdom 3.

STEFHANSDOM 3

İşte amacınıza bu bölümde ulaşıyorsunuz ama hayaletlerde sizi çok uğraştırıyor ama tek bir taktikle onları alt edebilirsiniz. Size saldırmadan önce güç topluyorlar işte tam bu sırada vurun ve uzaklaşın. Hepsini hallettikten sonra yavaş yavaş yukarı çıkın ve Luther Black adlı vampiri bulun onunla bir dialog yapın ve sorduğu soruya olumlu cevap verin çünkü eğer olumsuz bir cevap verecek olursanız sizde onunla beraber yanıyorsunuz ama olumlu cevapta ise 10 humanity kaybediyorsunuz. Seçim sizin ama siz olumlu cevabınızdan sonra sanmayın ki bu luthrer black'i öldürmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Luther Black'e geldiğiniz yolu geri dönün ve solunuzdaki çatıya çıkan yola sapın burada iki tuşa dokunmanız gerekiyor ancak bir tuşa bastıktan sonra diğerine 3 saniye sonra dokunmanız gerekiyor(bu da imkansız).O yüzden bir adamınızı diğer tuşun karşısına koyun ve siz tuşa bastığınız gibi diğer adamınızı seçin ve luther black nasıl kızartılmış görün.

TEUTONIC BASE

Luther black'i öldürdükten sonra geri dönün ve orsi'nin sizi karşıladığını görün. Size sinirli bir şekilde bir şeyler söyledikten sonra sizi Teutonic base'nin zindanlarına atıyor ve sizde buradan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Atıldığınız hapisten nasıl çıkılırmış serena size gösteriyor. Canlandırdığı ceset sizi kurtarıyor ve oyuna başlıyorsunuz. Bu bölümde anlatılacak çok önemli şeyler yok ama size tavsiyem böyle dediğim için bu bölümü kolay sanmayın. Sadece önünüze çıkan askerlerle dalaşıyorsunuz. Teutonic base 2 ve 3de bundan farklı değil sadece bulacağınız bir eşya olacak ve onu green frog'taki büyücüye vereceksiniz ve Haus de hexe'nin kapısı açılacak. Bu bölümde birde kılıç bulacaksınız iki elle tutuluyor ve acayip güçleri var ve satış fiyatı da güzel. Teutonic Base işte bu kadar arkadaşlar haydi kolay gelsin şimdi sıra Mert'te sevgili okurlar hayırlı akşamlar.
jockeя Online   Alinti Yaparak Cevapla