|
Şarkı Sözleri Yerli& Yabancı şarkı sözleri.. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
06-11-2010, 06:16 PM | #111 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
emine
Sabahtan gördüm seni Çok beyaz geldin bana Konaktamı büyüdün Of of eminem güneş çalmadı sana Parmağında yüzükler Kolunda bilezikler Oy sana dolanayım Of of eminem nedir bu güzellikler Bir kurşun atacağım Belindeki kuşağa Anan vermedi seni Of of eminem benim gibi uşağa Parmağında yüzükler Kolunda bilezikler Oy sana dolanayım Of of eminem nedir bu güzellikler Vardır güzel yaylalar Arhavi'nin başında Alır seni kaçarım Of of eminem on üç on dört yaşında Parmağında yüzükler Kolunda bilezikler Oy sana dolanayım Of of eminem nedir bu güzellikler |
06-11-2010, 06:17 PM | #112 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Duysunlar
Böyle severken deli gibi özlerken, Onun için her derdi çekerken Gitmek var mı, ayrılmak var mı? Söyleyin söyleyin öyle kaçmak var mı? Duysunlar, isterse vursunlar ikimizi, Yasaksa kime ne, ölümüm seninle... Böyle isterken, her şeye razıyken, Onun için her gece ağlarken Böyle isterken, her şeye razıyken, Onun için gözyaşı dökerken Gitmek var mı, ayrılmak var mı? Söyleyin söyleyin öyle kaçmak var mı? Duysunlar, isterse vursunlar ikimizi, Yasaksa kime ne, ölümüm seninle... |
06-11-2010, 06:17 PM | #113 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
bizim şarkımız
sensiz kalbim sanki deli gülmez yüzüm sen gideli dinle güzeller güzeli işte bu bizim şarkımız şarkımız hiç bitmeyecek herkes bunu söyleyecek dillerden de düşmeyecek işte bu bizim şarkımız bu şarkı senin eserin inan ki boş hala yerin belki yoktur hiç haberin dinle bu bizim şarkımız şarkımız hiç bitmeyecek herkes bunu söyleyecek dillerden de düşmeyecek işte bu bizim şarkımız |
06-11-2010, 06:18 PM | #114 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Aşkımsın sen
Olurda birgün beni terkedersen eğer Son defa kapımı çal,çalda öyle git Gözlerim yaşla dolu yüreğim sana hasret İstersen benide vur,vurda öyle git Aşkımsın sen,gecelerde Yüreğimde,bedenimde İki damla yaş olursun Gözlerimde sözlerimde Gözlerim yaş dolarsa,yüreğim acı çeker Yıkılır hayallerim,dünyam tersine döner Gidişin varya beni,içten içe yıkar Sen olmasanda,hayalin bana yeter Aşkımsın sen,gecelerde Yüreğimde,bedenimde İki damla yaş olursun Gözlerimde sözlerimde |
06-11-2010, 06:18 PM | #115 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
aklımda gözleri kaldı
çakılmış gönlüme bir paslı çivi çıkarıp attığımda izleri kaldı kadehi kadehe vurdum her an o yarin aklımda gözleri kaldı sevgisi gönlümde kanayan yara sitem edip durdum geçen yıllara bu sevgi gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı bu sevda gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı korkarım uykuya dalmaya bile bütün düşlerimi hayali sardı içimde küllenen nefrette bile o yarin aklımda gözleri kaldı sevgisi gönlümde kanayan yara sitem edip durdum geçen yıllara bu sevgi gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı bu sevda gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı |
Bu Konudaki Online üyeler: 22 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 22) | |
|
|