|
Hayat Dersleri Hayata Dair Ne Varsa..Hikayeler,özlü sözler,şiirler,efsaneler.. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
|
10-08-2009, 06:01 PM | #1 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Aug 2009
Mesajlari: 1,226
Teşekkür Etme: 11 Teşekkür Edilme: 32 Teşekkür Aldığı Konusu: 26
Üye No: 88099
Rep Puanı : 2914
Rep Derecesi :
|
Yasak Bir Gönül Hikayesi
Birgün bana birisi şöyle demişti;
hayat yaşandığı kadar vardır gerisi ya hafızalardaki hatıra yada hayallerdeki ümittir hüsranı ise tek yerde görüyorum yaşamak mümkünken yaşamamış olmakta.... Ve bu andan sonra alacakaranlık kuşağına dönen* tamamen değişen yaşamım adına..... Kahrına gelin teli bağladığım gönlümün adak ağacı!... *******ime güneş doğdurmaya çalışarak daha ne kadar ümitleri ile can çekişerek yaşayacak..Hastalıklı geçen günlerimin dermanı gene düşünmelerden köşe bucak kaçan zehir beynimin mantık çabaları olacak... Biliyorum kahretsin! Biliyorum neyin doğru* neyin yanlış olduğunu biliyorum... Sevdiklerini kurban etmemek için* iribaş bir kurbanım... Ama sakince değil* asice* bağıra çağıra gidiyorum... Sessizliğimde ki çığlıklara gebe gidiyorum... Düşünmek istemiyorum. Düşününce kim tutabilir ki beni* biliyorum ki tutulmak istemiyorum. Yok sayacağım tüm değerleri* değersizlikleri ve sadece ben olacağım biliyorum. Özgürlüğüme esir ettiğim ben deliler gibi coşacak biliyorum. Hem de o kadar yakın ve büyük... Herkes olsun derken kimsesizliğe hazır mıyım.? Haklarım kendimden doğuyor. Bunları değiştirsem* başkasının hakkında* hakkım olur muyum....Ben bende ölmeliyim* ki ölümün dayanılmaz lezzetinde ki çağrısına kulaklarımı tıkayıp* ben kendimce ölmeliyim. Biliyorum derken* bilinmezlerde oynadığım sahil çocuğu* enginlere acılamayan kendine acıyası ben.... |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|