|
Şarkı Sözleri Yerli& Yabancı şarkı sözleri.. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
|
06-11-2010, 05:45 PM | #1 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözleri
Aklımda Gözleri Kaldı - Cengiz Kurtoğlu
Çakılmış gönlüme bir paslı çivi Çıkarıp attım da izleri kaldı Kadehi kadehe vurduğum her an O yarin aklımda gözleri kaldı Sevgisi gönlümde kanayan yara Sitem edip durdum geçen yıllara Bu sevgi gidecek benle toprağa O yarin aklımda gözleri kaldı Korkarım uykuya dalmaya bile Bütün düşlerimi hayali sardı İçimde küllenen nefrette bile O yarin aklımda gözleri kaldı Sevgisi gönlümde kanayan yara Sitem edip durdum geçen yıllara |
06-11-2010, 05:46 PM | #2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ayrılık Saati - Cengiz Kurtoğlu
Ayrılık saati yaklaştı artık Elveda sevgilim ben gidiyorum Kimimiz var bizim Tanrı'dan başka Kendine iyi bak yalvarıyorum Seni sana emanet ediyorum Eline yabancı eller değmesin Gözüne yabancı gözler gülmesin İstemem bu aşka gölge düşmesin Kendine iyi bak yalvarıyorum Seni sana emanet ediyorum Ne kadar vefasız olsa da zaman Ne olur sevgilim aşkıma inan Tanrı sevenlerin yanında inan Kendine iyi bak yalvarıyorum Seni sana emanet ediyorum. Ayrılık Saati Yaklaştı Artık |
06-11-2010, 05:46 PM | #3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Büyümeyen Bebek - Cengiz Kurtoğlu
Biraz da anla beni Hak ver böyle dememe Bırak bu çocukluğu Pişman etme sevmeme Büyümeyen bebeksin Ninniye alışmışsın Öldürüp kahrederken Gülmeye alışmışsın Benliğini ara bul Yaşına yakış artık Uğrunda yandı bir kul Gerçeğe alış artık |
06-11-2010, 05:46 PM | #4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Daha Yokluğunun İlk Akşamında - Cengiz Kurtoğlu
O akşam sessizce veda ederken Maziyi yaşadım gözyaşlarımda Özlemin dağ gibi büyüdü birden Daha yokluğunun ilk akşamında Daha yokluğunun ilk akşamında Her adım atışta geriye döndüm Izdıraptan inan deliye döndüm Her köşe başında gölgeni gördüm Daha yokluğunun ilk akşamında Daha yokluğunun ilk akşamında Ben senin elinde çalan bir sazdım Bir şarkıydın inan dudaklarımda Adını buğulu camlara yazdım Daha yokluğunun ilk akşamında Daha yokluğunun ilk akşamında |
06-11-2010, 05:46 PM | #5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Deli Yangınım - Cengiz Kurtoğlu
Sen gül gözlerine bakarken yüzüme Ben çoktan soldum baharım bitti Sen gönlünü eylerken deli sevdanla Ben çoktan yoruldum hevesim geçti Aklım almıyor kalbe sığmıyor Bu dünya bana dar dar geliyor Deli yangınım sana dargınım Bu sevda gönlüme huzur vermiyor Sen tek bir sözünle aldın ya aklımı Ben deli diye anılır oldum Sen ardına bakmadan gittin gideli Ben düştüm yollara avare oldum Aklım almıyor kalbe sığmıyor Bu dünya bana dar dar geliyor Deli yangınım sana dargınım Bu sevda gönlüme huzur vermiyor |
06-11-2010, 05:46 PM | #6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Demek Gidiyorsun - Cengiz Kurtoğlu
Bu kadar kolay unuttun öyle mi Seni seviyorum biliyorsun Aşkın bitti demek gidiyorsun Bana böyle mi veda ediyorsun Demek hiç sevmemiş düşünmemişsin beni Unutmuş düşünmemişsin beni Sahte duygularla yalan duygularla Bırakıp bırakıp gitmişsin beni Seni seviyorum biliyorsun Aşkın bitti demek gidiyorsun Bana böyle mi veda ediyorsun |
06-11-2010, 05:47 PM | #7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Duvardaki Resim - Cengiz Kurtoğlu
Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzel de duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Bu dünyada en mutlu beni sen ettin Mutluluk ikimizin diye beklettin Ağlamaklı bir günde beni terkettin Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin |
06-11-2010, 05:47 PM | #8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Elimde Değil - Cengiz Kurtoğlu
Seni buldum ya seni buldum ya Bir daha kaybetmek elimde değil Seni gördüm ya seni gördüm ya Bir daha görmemek elimde değil Şimdi yanımda bir tek sen varsın Her zaman her zaman sen olacaksın Döndüm sağıma baktım soluma Senden güzeline rastlayamadım Güzel yüzüne tatlı sözüne Yıllardan beridir hasret kalmışım İnan meleğim inan bebeğim Senin yokluğunla içten yanmışım |
06-11-2010, 05:47 PM | #9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Gece Olunca - Cengiz Kurtoğlu
İçime doluyor sonsuz bir hüzün Nedendir bilemem gece olunca Aklıma geliyor o güzel yüzün Bir garip olurum gece olunca Karanlık gizliyor gözyaşlarımı Kimseler bilmiyor acılarımı Hayalin kaçırır uykularımı Sessizce ağlarım gece olunca Son sözün çınlıyor kulaklarımda Kalbimde feryatsın gece olunca Sevmedim hiç neden böyle seveni İçimde sızlarsın gece olunca |
06-11-2010, 05:47 PM | #10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Gelin Olmuş - Cengiz Kurtoğlu
Gelin olmuş gidiyorsun Bana veda ediyorsun Sakın ağlama diyorsun Ağlamamak elde değil Saçlarında sırma telin Neden sustu tatlı dilin Dün benimdin bugün elin Ağlamamak elde değil Duvağına teller takıp Dertli pınar gibi akıp Gül yüzüne bakıp bakıp Ağlamamak elde değil |
Bu Konudaki Online üyeler: 8 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 8) | |
|
|