|
Sony/Ericsson sony/ericsson cep telefonları |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
01-23-2007, 03:16 PM | #1 |
Bağımlı Üye
Kayit Tarihi: Dec 2005
Mesajlari: 3,489
Teşekkür Etme: 22 Teşekkür Edilme: 136 Teşekkür Aldığı Konusu: 66
Üye No: 5863
Rep Puanı : 20870
Rep Derecesi :
|
Bluetooth ile ADSL den internet
Ben bu olayı K750i de yapıyorum
ve bu tarz yeni nesil K ve W serisinde olacağına eminim öncelikle pc nize java nın kurlu olması lazım Download Java Sora... java nın şu eklentisinide indirelim Download Sony Ericsson SDK 2.2.4 for the Java(TM) ME Platform Şimdi İlk olarak java yı kurun sonra sony ericsson SDK yı kurun Gerekli dosyaları rar dan çıkartın ve içindeki opera programını cep telefonunuza atıp kurun buraya kadar herşey tamm şimdi öncelikle PC ile Telefon arasında bluetooth ile bi senkronizasyon kurmalıyız ve telefonu PC ye tanıtmalıyız bilgisayarın sağ alt kısmında bulunan bluetooth simgesine sağ kilik yaptık en üstteki aygıt ekleyi seçtik karşımıza çıkan pencerede aygıtım kuruldu, bulunmaya hazırı seçtik ileri diyip telefonu arattık tabi telefonun bluetooth unu açmayı unutmayın bilgisayar telefonu gördükden sonra telefonu seçip ileri dedik karşmızdaki bölüme geçiş anahatını ben seçeyip deyip yan tarafa 1 girip ileri deyin sonra telefonuz da yeni cihaz ekleniyor vs diyecek şifresine 1 deip ok leyin en son pc de cihazın eklendiğini yazacak ve gelen giden port larını gösterecek bu port numaralarını unutmayın java yı kurdukdan sonra PC restart istiyormu hatırlamıyorum ama yapmanız gerekir. daha önce rar dan çıkartığımız gerekli dosyaları masaüstüne atın
list i tıklayın karşınıza açılan ms dos ekranında herhangi bi tuşa basın deyilince klavyeden bi tuşa basın rastgele sonra minibrowser ı çift tıklayın muhtemelen hata verecek bırakın versin Şimdi Başlat/tüm programlar/sony ericsson/java sdk for cldc/device explore e giriyoruz muhtemelen buda ilk açılışta hata verecektir hatalara tamam deyin açılan 2 pencereden küçük olanından altını kırmızı olarak çizdiğim simgeden ayarlara geliyoruz burda port ayarını yapıp max. hızı seçip ok liyoruz ayarlar düğmesinin hemen yanındaki connect e tıklıyoruz orda telefonumuzu gördükden sonra sol tarafdaki kırmızı kara içne aldığım yerdeki ******* butonunu tıklıyoruz sol tarafda telefonumuza kurulu programlardan opera yı seçiyoruz üstten gene kırmızı kare içinde olan play ı tıklıyoruz ve sörf e başlıyoruz vatana millete hayırlı uğurlu olsun efendim |
02-07-2007, 04:04 PM | #2 |
Daimi Üye
Kayit Tarihi: Sep 2005
Mesajlari: 490
Teşekkür Etme: 40 Teşekkür Edilme: 133 Teşekkür Aldığı Konusu: 62
Üye No: 390
Rep Puanı : 12400
Rep Derecesi :
eline sağlık babacan kontör gitmior zuhaha güzelmiş...
|