|
Resim Video Paylaşım Alanı Tüm knight resimlerinin bulunduğu yer |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
01-30-2007, 11:31 AM | #1 |
Müstakbel Üye
Kayit Tarihi: Jan 2007
Mesajlari: 168
Teşekkür Etme: 6 Teşekkür Edilme: 20 Teşekkür Aldığı Konusu: 12
Üye No: 29685
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
Video Çekme Programı (Resimli)
GameCam'in yeni versiyonu war...
GameCam'i 2 versiyon halinde Lite ve Normal olarak yayınlamışlar : GameCam 1.4.0.3 versiyonu : GameCam 1.4.0.3 Lite versiyonu : Eğer Sitede Sorun Varsa Kendi Uploadım Var : Profile Manager'de New Profile'a tıklıyoruz ve bilgisayarımızdaki KnightOnline.exe dosyasını seçiyoruz Şimdi en önemli kısma geliyoruz, profile manager'de Hot Keys'e tıklıyoruz Burada çok önemli 4 tane kısayol tuşu bulunmaktadır, bunların da en önemlisi Interface kısmıdır. Interface'e ayarladığınız kısayolu unutmayın... Çünkü diğer tuşlara basmadan önce Interface'e ayarladığınız tuşa basmak zorundayız. Diğer önemli kısayollar ise Record/Pause/Stop'dur. Bu 3 tuşa da Interface'e ayarladığınız tuşa basarak kullanabilirsiniz. Record : Kayıt etmeye başlatmak için ayarlayacağınız tuştur. Pause : Video kaydına ara vermenizi sağlar Stop : Video kaydını durdurur ve dosyayı kaydeder Size fikir vermesi açısından kendi tuş kısayollarımı yazayım... Interface : * (NumPad'deki * tuşu) Record : 0 (NumPad'deki 0 tuşu) Stop : 2 (NumPad'deki 2 tuşu) Pause : Ayarlamadım Ben video kaydına başlamak için NumPad'deki * ve 0 tuşlarına beraber basıyorum Tuşları da ayarladıktan sonra şimdi Launcher'dan KO'yu çalıştıralım... (KO artık KnightOnLine.exe dosyasından çalışmıyor ama GameCam için sorun yok) Bu görüntüyü aldığınızda Interface'e ve Record için ayarladığınız tuşa bastığınızda video kaydınız başlayacaktır. Oyuna GameCam ile ilk kez girdiğinizde ortada bir uyarı penceresi açılacaktır. O pencereyi kapatmak için Interface'e ayarladığınız tuşa basılı tutarak BackSpace'e (Enterin üzerindeki GERİSİL tuşu) basmanız gerekiyor.. Interface'e ayarladığımız tuşa bastığımızda ok işareti çıkacaktır. Ayrıca oyunun önizlemesini SağAlt köşede görebilirsiniz. Bu pencereyi taşımak için yine Interface tuşuna basıp mouse ile pencereyi istediğiniz yere taşıyın. Önizleme penceresini kapatmak için Interface'e ayarladığınız tuşa basılı tutarak Video Preview Toogle'a ayarladığınız tuşa basın. Ve son olarak videoyu çektik ama nerede bu videolarımız (resimde) Videolarınız bu dizine VideoKnightOnLine_1.avi VideoKnightOnLine_2.avi şekline kayıt yapmış olacaktır... Güle güle kullanın. Videoların sayısının artması dileğiyle, hepinize iyi eğlenceler... Bir Thanks Yeterli! Son Düzenleme вö¢üк : 04-23-2007 Tarih12:52 PM. Tartismalar: LNİK DÜZENLEME |
04-19-2007, 07:44 PM | #2 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Feb 2007
Mesajlari: 1,310
Teşekkür Etme: 129 Teşekkür Edilme: 127 Teşekkür Aldığı Konusu: 76
Üye No: 32883
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
|
Şİmdİ Daha İyİ Oldu
|
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |