|
MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları Icq, Msn , Yahoo her türlü mesajlaşma programları hakkında yardım |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
08-24-2007, 10:55 AM | #1 |
Administrator
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 8,103
Teşekkür Etme: 19 Teşekkür Edilme: 155 Teşekkür Aldığı Konusu: 28
Üye No: 1
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
|
Msn İçin Hata Kodlarının Anlamları
Msn Messengerde sık olarak karşılaştığınız Hataların Çözümü Bulundu... 800b001 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 80072ee7 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 80072efd Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet’e bagli oldugunuzdan emin olun. 80072f0d MSN Messenger’iniza baglanilirken sorun olustu. Bu sorun hakkinda yardim için Sorun Gider’i tiklatin. 80070190 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 81000301 Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet’e bagli oldugunuzdan emin olun...... Sizde Eğer Messengerinizde bunlardan birini alıyorsanız hatayı Çözümlemek için Yardım linkine Tıklayın Ve resimli olarak Nasıl Çözüldüğünü Görün... BU LİNKTEN HATANIZI RESİMLİ OLARAK DÜZELTMENİN YOLLARINI ÖĞRENİN Msn Messengerde sık olarak karşılaştığınız Hataların Çözümü Bulundu... 800b001 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 80072ee7 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 80072efd Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet’e bagli oldugunuzdan emin olun. 80072f0d MSN Messenger’iniza baglanilirken sorun olustu. Bu sorun hakkinda yardim için Sorun Gider’i tiklatin. 80070190 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 81000301 Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet’e bagli oldugunuzdan emin olun...... Sizde Eğer Messengerinizde bunlardan birini alıyorsanız hatayı Çözümlemek için Yardım linkine Tıklayın Ve resimli olarak Nasıl Çözüldüğünü Görün... BU LİNKTEN HATANIZI RESİMLİ OLARAK DÜZELTMENİN YOLLARINI ÖĞRENİN http://www.imzers.com/msn/articles/e...s/hata-kodu-tr |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|