05-13-2009, 05:00 PM | #111 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Yolluk
Yerini yadırgamayasın diye ben seni Hangi sayfadan uyandırdıysam sabah Akşamları aynı sayfaya yatırırdım Yastığımın altına bırakırdım ezberlediğim sözlerini Öyle hafifti ki uykuları bölünmesin diye Tutabildiğim kadar tutardım nefesimi Şimdi tozlu raflara mı kaldıracağım senden öğrendiklerimi Öyleyse dur canım Böyle alelacele gitme Habersiz yakalandım valizini hazırlamadım Eksiğin olmasın gittiğin yerde Üç beş satır giyeceğin olsun Aylardan ocak Kar ha yağdı ha yağacak Üşüme Başına bir satırımı takarsın Boynuna dolarsın bir diğerini Eldiven kullanmıyorsun sen Ceplerinde tut ellerini Sıcaklığına ihtiyacım var Bak avuçlarına bıraktım bende sevdiklerini Sen biraz da acılarımdan al yanına Ama neşemi mutlaka ört üstlerine Bilirsin Her şeye rağmen severim yaşamayı Bir yanımı bu denli büyütüp Bir yanımı küçülttükçe küçültse bile İyi yolculuklar canım sevgilim Yolun sonunda başka biri olsan bile |
05-13-2009, 05:00 PM | #112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yumurta
Rahat yatak Sıcak yemek Kutsal sabah Su ve gece Hangisi önce? Bilge insan Anahtar kavram Kutsal emek Mal ve dava Hangisi sonra? Son milat Büyük istila Kutsal vaat Tapınma ve inkar Hangisi iktidar? Hangisi önce iktidar sonra? |
05-13-2009, 05:00 PM | #113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zamanı Sevindirdik
Zamanlara böldüm seni Bir anın adı saçların oldu O an rüzgarı sevindirdik Bir anın adı gözlerin Ağladık gidişine Dalgın bakışlarla Dönüşünü düşledik Mesela ikindi vakti dudakların Güneşi indirdi denize öperek Kıpkızıl oldu, tutuştu mavilik Bilemezsin nasıl delirdik Sonra ellerin gecem oldu Bir anne şefkatiyle severek Uykuya verdi beni O an huzuru keşfettik Ve rüyamda birleştirdim bütün anları Dalgalandı saçları Gözleri bende Dudaklarını soma Elleri ellerimle karışmış Birlikte seni sevdik Bilsen zamanı nasıl sevindirdik |
05-13-2009, 05:00 PM | #114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zor İş Kurtulmak Şekilden
Sen, yargılarıyla şair ağlatan kör dil, Kutsal kaideli şiire ersen de kitaptan, Sağır gözlerini kim kurtaracak dardan? Ne bağrında yankısını aradığın ses uyumundan, Ne hece sarhoşluğundan, Adaletsizliğine kılıf aradığın sorgularından; Yıldızlarını ateşe verip, Aydınlanman için indi şiir, gök tahtından. Bu senin bir türlü başa çıkamadığın gerçeklik, Altında ay evlerini ezen greyder gibi ağır, Üstünde kanun hükmünde kararnameler; Bir de ışıl ışıl kutlama *******inde, Soyunduğun dilsiz fukaralık. Zor iş anlayacağın kurtarmak seni, Zaman olunca verebileceği tek anlam, Kim bağışlar ki, sen bağışlayasın şekli. |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|