05-04-2010, 04:16 AM | #1 |
Yeni Üye
Kayit Tarihi: May 2010
Mesajlari: 42
Teşekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 5 Teşekkür Aldığı Konusu: 3
Üye No: 99655
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
|
Sizi Seviyorum - DVBRip - 2009 - Romantik - Komedi - Yerli Yapım
Sizi Seviyorum - DVBRip - 2009 - Romantik - Komedi - Yerli Yapım İMDB Puanı:5.9/10 Sizi seviyorum (2009) Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi , Romantik Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu Senaryo: Mustafa Uğur Yağcıoğlu Yapımcı: Banu Akdeniz Görüntü Yönetmeni: Burak Kuka Görüntü Yönetmeni: Cihan Güçlü , Mehmet Erdem Dağıtım: Medyavizyon Filmin Websitesi: Cihansat Süre: 1 saat 30 dk Gösterim Tarihi: 18 Eylül 2009 (Türkiye) OYUNCULAR Emre Altuğ , Irmak Ünal , Zeynep Beşerler , Durul Bazan , Birce Akalay HAKKINDA Sevgilinizin her gün değişmesi ve her sabah başka biri ile uyanmak bir rüya mıdır? Yoksa bir kabusa dönüşebilir mi? Emre Altuğ’dan sadakat ve ilişkiler üzerine bir romantik komedi. İçinden çıkılmaz bir hal alan bu komedi de hem çok gülecek, hem de çok düşüneceksiniz. Herkes kendi payına düşecek soruları ve cevapları Sizi Seviyorum'da bulacak. CAPS DOWNLOAD Hotfile.com: One click file hosting Hotfile.com: One click file hosting Hotfile.com: One click file hosting Hotfile.com: One click file hosting No Pass |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|