|
Müzik Muhabbetleri Müzisyenler veya şarkılar veya haberler hakkında tartışmalar fikirler muhabbetler.. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
06-19-2010, 01:34 PM | #21 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
DEMİR DEMİRKAN-RESİM
C Dm Rengi solmuş bir fotoğraf F C Hiç habersiz çekilmiş Dm Belli ki çok eğlenmişiz F C Nananana Dm Donuk bir an o geceden F C O konuşan resimlerden Dm Tanıdık sesler ve bir şarkı F C G/B Nananana Amin Gün ettik derken günleri Em Bir baktım geçmiş yıllar F " Dm Terkettiğim şehirler, dostlar sevgililer Gsus4 G Kaybolmuş birer birer C E Yine aynı şarkı çalıyor F C G/B Nananana Amin Em Başka dostlar etrafımda F G Bir resim de bu geceden C Dm Bir evde toplanmışız F C Herkes güzel giyinmiş Dm Belli ki çok önemsemişiz F C Nananana C Dm Donuk gözler o geceden F C O konuşan bakışlardan Dm Tanıdık sesler ve bir şarkı F C G/B Nananana |
06-19-2010, 01:35 PM | #22 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
SSEVENLER AĞLARMIŞ-HALUK LEVENT
Bm D A Bm Bir yarim olsun isterdim, gözleri yesil Bm D A Bm Bir yarim olsun isterdim, gül yüzü gülen Bm D A Bm Onu çok sevmek isterdim, delice sevmek Bm D A Bm Pesinden kosup kosup, sonunda almak ( D ) ( Ben sevmek, sevmek isterdim ) A ( A Bm ) 2 ( Nerden bilirdim, sevenler aglarmis ) Bm D A Bm Bir yarim oldu sonunda, gözleri yesil Bm D A Bm Bir yarim oldu sonunda, gül yüzü gülen Bm D A Bm Onu çok sevdim sonunda, delice sevdim Bm D A Bm Fakat bu askin sonunu, ben hiç bilmezdim |
06-19-2010, 01:35 PM | #23 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
DÜŞLER SOKAĞI-FERİDUN DÜZAĞAÇ
Am Gm Ben kuşlardan da küçüktüm, bir gece vaktiydi ) Am ) Aşk tuttu elimden benim ) Gm ) 2 Geçtim düşler sokağından, bir gece vaktiydi ) Am ) Ceplerimde hacı yatmazlar ) Am Yağmur yağsa, uykum kaçsa ) Dm Bb ) Bir kuş konsa badi parmağıma ) ) Gm Am ) 2 ) Ağlardım bir başıma ) ) ) ) NAKARAT Am ) Sevdadandır, sevdadandır ) Dm Bb ) Sevdadandır dedi annem, aldırma ) ) Gm Am ) 2 ) Aldırma, gel yanıma ) ) Am Gm Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla ) Am ) Düş sattım aldanmışlara ) Gm ) 2 Aklım kaçıverdi elimden bir gece vaktiydi ) Am ) Sevdiğim başka sevenim başka ) |
06-19-2010, 01:35 PM | #24 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Duman-kirmiŞ Kalbİnİ
F#m E Kahpe dölün soyu F#m E Ele vermiş seni F#m E Nice yıllar boyu E F#m Kırmış kalbini E F#m Kırmış kalbini F#m E Aynı yolun eri F#m E Çekemezmiş seni F#m E Gördüğünden beri E F#m Kırmış kalbini E F#m Kırmış kalbini |
06-19-2010, 01:35 PM | #25 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Cem Karaca- Namus Belasi
E B A ) Düstüm mapus damlarina ögüt veren bol olur ) 2 A E B E ) Toplasam o ögütleri burdan köye yol olur ) 2 B A E ) Ana baba baci kardas dar günümde el olur ) 2 A E B E ) Namus belasina kardas döktügümüz kan bizim ) 2 E B A ) Hep bir halli Turhalliyiz biz bize benzeriz ) 2 A E B E ) Yüz bin kere tövbe eder gene sarap içeriz ) 2 B A E ) At bizim avrat bizim silah bizim san bizim ) 2 A E B E ) Namus belasina kardas yatariz zindan bizim ) 2 E B A ) Kiz gelinim suna boylum doyamadan biz bize ) 2 A E B E ) Besmeleyle yüzün açip oturmadan diz dize ) 2 B A E ) Almis götürmüsler seni çökertmisler issiza ) 2 A E B E ) Namus belasina kardas kiydigimiz can bizim ) 2 E B A ) Agam kurban beyim kurban hallarimi eyledim ) 2 A E B E ) Ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim ) 2 B A E ) Kir kalemi kes cezami yasamayi neyleyim ) 2 A E B E ) Namus belasina kardas verdigimiz can bizim ) 2 |
06-19-2010, 01:36 PM | #26 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Alıntıdır
|
Bu Konudaki Online üyeler: 9 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 9) | |