|
Komik Şeyler Komik Olaylar,Resimler vb Komik Herşey Bu Bölümde... |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
09-28-2009, 01:17 AM | #1 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Mar 2007
Mesajlari: 1,510
Teşekkür Etme: 21 Teşekkür Edilme: 36 Teşekkür Aldığı Konusu: 23
Üye No: 37169
Rep Puanı : 68799
Rep Derecesi :
|
Pc Teknik Servis - DiyaLogLar :))
Müşteri : merhaba ben Ayşe. Disketimi yuvasından çıkaramıyorum da... Teknik destek servisi: Çıkartma düğmesine bastınız değil mi? Müşteri : Elbette. Sıkıştı herhalde. Tek.Des: Tamam hanımefendi not alıyorum. Bir arkadaş gelir bakar. Müşteri : Bi dakka! Disketi henüz yuvasına koymamışım masanın üzerinde duruyor. Afedersiniz. *** Tek.Des: Nasıl bir bilgisayarınız var Ömer bey? Müşteri : Beyaz *** Tek.Des: Ekranınızın solundaki 'Bilgisayarım' ikonunu tıklar mısınız? Müşteri : Sizin solunuz mu benim solum mu? *** Tek.Des: Günaydın. Size nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri : Merhaba. Yazıcım çalışmıyor da... Tek.Des: Anladım. 'Başlat' tuşuna basar mısınız? Müşteri : Bak dostum! Ben Bill Gates değilim. Bana öyle teknik konuşma! *** Müşteri : Merhaba. Ben Aysu. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her deneyişimde 'yazıcı bulunamıyor' diye bir ikaz yazısı çıkıyor. Yazıcıyı kaldırdım ekranın önüne koydum hâlâ 'yazıcı bulunamıyor' diyor. *** Müşteri : Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum. Bir şeyi eksik mi yapıyorum acaba? Tek.Des: Yazıcınız renkli mi? Müşteri : Aaah! Afedersiniz ya... *** Tek.Des: Şimdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi? Müşteri : Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık. Niye? *** Müşteri : Klavyem çalışmıyor. Tek.Des: Bilgisayara bağlı mı acaba? Müşteri : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum. Tek.Des: Klavyenizi elinize alın ve on adım geri gidin. Müşteri : Tamam. Tek.Des: Klavye sizinle geldi mi? Müşteri : Evet. Tek.Des: Bu klavyeniz bilgisayara bağlı değil demek oluyor. Müşteri : A-a! Masada bir klavye daha var... Hah! Bu çalışıyor. *** Tek.Des: Şifrenizi söylüyorum: küçük c büyük a küçük n 7 Müşteri : 7 büyük mü küçük mü? *** Müşteri : Nete giremiyorum. (dial-up dönemi) Tek.Des: Parolanızı doğru girdiniz mi acaba? Müşteri : Tabi. Arkadaşımın girdiği parolanın aynısı girdim. Tek.Des: Arkadaşınızın girdiği parola neydi? Müşteri : Beş yıldız. *** Tek.Des: Hangi anti-virüs programını kullanıyorsunuz efendim? Müşteri : Windows Tek.Des: O anti-virüs programı değil efendim. Müşteri : Afedersiniz; internet explorer`dı. *** Müşteri : Çok büyük bir problemim var. Arkadaş bilgisayarıma bir ekran koruyucu koydu. Ama mouse`ı oynatınca kayboluyor ya! *** Tek.Des: Buyurun efendim? Müşteri : Eee! İlk defa mail gönderiyorum da...[[ek.Des: Tamaam! Ben size yardım edeyim.[[üşteri : Adresteki 'a'yı yazdım da çevresine daireyi nasıl çizeceğim?[ |
09-28-2009, 02:28 AM | #2 |
Daimi Üye
Kayit Tarihi: Dec 2005
Mesajlari: 648
Teşekkür Etme: 29 Teşekkür Edilme: 21 Teşekkür Aldığı Konusu: 10
Üye No: 6127
Rep Puanı : 1069
Rep Derecesi :
|
süper yaaa
|
07-09-2010, 08:54 PM | #3 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
manyak yazılar var teşekkürler
|
07-11-2010, 01:54 PM | #4 |
Geçerken Uğradım
Kayit Tarihi: Jun 2010
Mesajlari: 53
Teşekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 0 Teşekkür Aldığı Konusu: 0
Üye No: 101187
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
|
Müşteri : Merhaba. Ben Aysu. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her deneyişimde 'yazıcı bulunamıyor' diye bir ikaz yazısı çıkıyor. Yazıcıyı kaldırdım ekranın önüne koydum hâlâ 'yazıcı bulunamıyor' diyor. burda koptum |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|