|
Program Download ve Tanıtım Bu bölümde beğendiğiniz programları tanıtabilir ve download linklerini verebilirsiniz.. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
02-25-2014, 01:06 PM | #1 |
Geçerken Uğradım
Kayit Tarihi: Jun 2009
Mesajlari: 50
Teşekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 0 Teşekkür Aldığı Konusu: 0
Üye No: 84331
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
|
Autodesk Maya 2014 Full [ 64 Bit ]
3.1 Gb Autodesk Maya, Ali?s firm?sın?? uzun ?ıll?r çık?rıldıkt?n s?nr? 2006 ?ılınd? 7.0 sürümü s?nr?sı Ali?s firm?sın? ?it diğ?r tüm ??zılım ürünl?ri?l? birlikt? Autod?sk firm?sın?? s?tın ?lın?n k?mpl? çözüm sun?n bir ?nim?s??n p?k?tidir. T?s?rım v? görs?l ?f?kt iş v? işl?ml?ri?l? uğr?ş?n tüm dün?? pr?f?s??n?ll?rinin t?r?ih ?ttiği bir ??zılım ?lm?sı?l? d? bilinir. T?r?ih ?dilm?sinin bir s?b?bi d?, ?çık s?ript ??pısıdır. Pr?f?s??n?ll?r g?n?ld? pr?j??? gör? h?zırl?dıkl?rı s?ript v? pluginl?ri M???'nın ?çık ??pısı s???sind? ç?k k?l???? kull?n?bilm?kt?dirl?r. Autodesk Maya için birç?k öz?l şirk?t v? kişi öğr?nimi v? ?ğitimi ?l?nınd? d? ?tkil?şimli ?rt?md? ç?lış?n multim?d?? ürünl?ri g?liştirmişl?rdir. Y?zılım s?ktöründ? üz?rin? ??r?üzünd? ?n f?zl? ?ğitim d?st?ği v?ril?n bir ??zılım ?lm?sıd? ön?mini ?nl?m?k ?çısınd?n ön?mlidir. http://turbobit.net/x51y0or6v8dl.html Bütün Paylaşımlarım Microsoft Security Essentials Taramasından Geçmiştir. |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|