06-11-2010, 06:10 PM | #91 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Resminle konuşup ağladım bugün
Öyle ihtiyacım var dı ki sana Seni hep yanımda aradım bugün sanki bir teselli bulacak gibi resiminle konuşup ağladım bugün Eline uzanıp tutmak istedim Boynuna sarılıp öpmek istedim Gittiğin yerlere gelmek istedim Resminle konuşup ağladım bugün Anlattım resmine ben değerini Anlattım gönlümde sonsuz sevgini Yüzüme gülerek beni dinledin Resminle konuşup ağladım bugün Eline uzanıp tutmak istedim Boynuna sarılıp öpmek istedim Gittiğin yerlere gelmek istedim Resminle konuşup ağladım bugün |
06-11-2010, 06:11 PM | #92 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
resmini öptümde yattım
yalnızdım bitanem yine dün akşam hep seni düşündüm hep seni andım dayanılmaz birşey oldu hasretin dün gece resmini öptümde yattım derdime dermanı bulayım diye bir parça mutluluk duyayım diye rüyamda seninle olayım diye dün gece resmini öptümde yattım düşlere daldıkça doldu gözlerim elini aradı bomboş ellerim gönlümü avutmak için sevgilim dün gece resmini öptümde yattım |
06-11-2010, 06:11 PM | #93 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Oyuncak misali
Ansızın elveda deme ne olur Senden ayrılmaya hazır değilim Herşeyi bir anda bitirme sakın Seni unutmaya hazır değilim Ne olurdu biraz daha kalsan benimle Öyle çok mutluyum inan seninle Oyuncak misali oyna benimle Sana kırılmaya hazır değilim Gidersen ayrılır bu can bedenden Öyle çok sevmişim kopamam senden Ne olur ayrılık isteme benden Sensiz bir hayata hazır değilim |
06-11-2010, 06:11 PM | #94 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
okul yılları
O kuytu köşede beklerdim seni Elinde kitaplar koşardın bana Tertemiz duygular kaplardı bizi Hiç unutulur mu okul yılları Sana verdiğim o güller belki de Bir kitap içinde hala duruyor İnsan yaşlansa da unutamıyor Hiç unutulur mu okul yılları Sen gelince rüzgar,meltem eserdi Bir tek sözün bile ömre bedeldi Hele o gülüşün bir şaheserdi Hiç unutulur mu okul yılları |
06-11-2010, 06:12 PM | #95 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
o eski aşkım
karşıma çıkarır en olmaz yerde gözümden yaşları akıtır aşkım bir bıçak saplanır gördüğüm yerde kalbimde yaramı kanatır aşkım bir hüzün rüzgarı dağıtır beni maziye zamansız ***ürür beni bir anda aklımdan çıkarır beni deliye çevirir o eski aşkım benimle buluşup gezdiği yerde koluna birini takmıştı aşkım mutluluk yemini ettiği yerde benimde kalbimi yakmıştı aşkım bir hüzün rüzgarı dağıtır beni maziye zamansız ***ürür beni bir anda aklımdan çıkarır beni deliye çevirir o eski aşkım |
06-11-2010, 06:12 PM | #96 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Niye küstün bana
İstersen birdaha adımı anma Yeterki ne olur suçumu söyle Neolur hiç durma suçumu söyle Niye küstün bana Niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye birtanem niye Bilmeden aşkını yıktım mı senin Ne olur hiç durma suçumu söyle Yeterki ne olur suçumu söyle Niye küstün bana niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye bir tanem niye Niye küstün bana İstersen birdaha adımı anma Yeterki ne olur suçumu söyle Neolur hiç durma suçumu söyle Niye küstün bana Niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye birtanem niye Bilmeden aşkını yıktım mı senin Ne olur hiç durma suçumu söyle Yeterki ne olur suçumu söyle Niye küstün bana niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye bir tanem niye |
06-11-2010, 06:13 PM | #97 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Nasıl unutacağım?
Seni sensiz yaşarken, Gönlümde aşkın varken Dön, gel diye ağlarken Nasıl unutacağım? Bitmiyor gecelerim, Yaralı hayallerim Yaş dökerken gözlerim Nasıl unutacağım? Hasretine köleyim, Yıkılmış viraneyim Sensiz deli gibiyim Nasıl unutcağım? Bitmiyor gecelerim, Yaralı hayallerim Yaş dökerken gözlerim Nasıl unutacağım? |
06-11-2010, 06:13 PM | #98 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
musalla taşı...
dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı... gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı... aşkınla kahroldum döndüm deliye, gözyaşlarım bana senden hediye; razıydım seninle her türlü derde, sana yuva oldu musalla taşı, ömrün son durağı musalla taşı... kara kaş, kara göz şimdi nerede? umudum yarınım kaldı geride... ben artık neyleyim onsuz alemde, beni de kucakla musalla taşı... bir nefes kalmadı şu bedenimde, beni de kucakla musalla taşı... son yolculuk için çakılmış kasa, ne olur son defa kalkıp bir baksa; çark böyle dönüyor, değişmez yasa; kaderin yazgısı musalla taşı... ömrün son durağı musalla taşı... |
06-11-2010, 06:13 PM | #99 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
liselim
Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir kitap gibi birlikte yazmıştık kaderimizi ilk aşkım sevgilim liselim benim şimdi nerede bir liseli görsem ne zaman okulun yanından (önünden)geçsem kalbim hep kahrolur gözlerim elem ilk aşkım sevgilim liselim benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir kitap gibi birlikte yazmıştık güzel günleri(kaderimizi) ilk aşkım sevgilim liselim benim |
06-11-2010, 06:13 PM | #100 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Küllenen aşk
Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip kaldıysan Geri dön... O eski yerimizde beklerim seni Üzülme sevgilim affettim seni Bir Mecnun yarattın çöldeyim şimdi Eskiden volkandım kül oldum şimdi En büyük aşkımdın el oldun şimdi Sana intizara kıyamıyorum |
Bu Konudaki Online üyeler: 11 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 11) | |
|
|