|
Şarkı Sözleri Yerli& Yabancı şarkı sözleri.. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
06-11-2010, 06:14 PM | #101 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
kadehi şişeyi kırarım bugün
gelmeyin üstüme sakın gelmeyin dostu arkadaşı kırarım bugün gözümde anılar canlandı yine kadehi şişeyi kırarım bugün kim var benim gibi yazısı kara gençliğim gömüldü acı yıllara bir sevgi yüzünden düştüm yollara kadehi şişeyi kırarım bugün bu şarkılar var ya, ah bu şarkılar sanki yalnız beni anlatıyorlar kaderin böylesi düşman başına insan şaşırıyor dost bulmayınca kalbimden bir şeyler koparcasına kadehi şişeyi kırarım bugün içimden bir şeyler koparcasına kadehi şişeyi kırarım bugün kim var benim gibi yazısı kara gençliğim gömülmüş acı yıllara bir sevgi yüzünden düştüm yollara kadehi şişeyi kırarım bugün en büyük aşkımdan almışım yara kadehi şişeyi kırarım bugün bir sevgi yüzünden düştüm yollara kadehi şişeyi kırarım bugün |
06-11-2010, 06:14 PM | #102 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
hiç aklıma gelmemişti
gönlüm bu aşk oyununda biraz gülmek istemişti bir gün seni seveceğim hiç aklıma gelmemişti rüyalarım olacağın, yüreğimde atacağın beni böyle yakacağın hiç aklıma gelmemeişti gönlüm bu aşk oyununda biraz gülmek istemişti bir gün seni seveceğim hiç aklıma gelmemişti terk edipte gideceğin, bitmez dertler vereceğin sevmiyorum diyeceğin hiç aklıma gelmemişti rüyalarım olacağın, yüreğimde atacağın beni böyle yakacağın hiç aklıma gelmemeişti gönlüm bu aşk oyununda biraz gülmek istemişti bir gün seni seveceğim hiç aklıma gelmemişti |
06-11-2010, 06:14 PM | #103 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Hani sen benimdin
Güvenmiştim, inanmıştım O güzel sözlerine Yanılmışım, aldınmışım Ağlıyorum halime Sen de bir gün seversen Allahından bulasın Sen benim aşkımı Sen duygularımı Çalan bir yalancısın Hani sen benimdin Hani gözbebeğimdin Hani en çok beni sevmiştin Hani ben canındım, Ekmeğin aşındım Nerde sözlerin yalancı |
06-11-2010, 06:15 PM | #104 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Gözü yaşlı
Gözü yaşlı hali perişan yaşıyorum Sarhoş biriyim her akşam Gözüm yaşlı, halim duman, İçiyorum her akşam Her akşam ağlıyorum, Resmine bakıp öpüyorum Seviyorum dünyalar kadar, Bekliyor şu gözler seni hep arar Bir gün geleceğim yanı başına, Bırakma beni bir başıma Bir gün geleceğim yanı başına Bırakma beni tek başıma Seni sensiz yaşarken, Her akşam ağlıyorum, Resmine bakıp öpüyorum |
06-11-2010, 06:15 PM | #105 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
gittin gideli
Güneş renksiz, hava suskun sen gittin gideli Hayat bana tat vermiyor sen gittin gideli Çiçekler yaralı, kuşlar ağlamaklı Zindan oldu bu hayat sen gittin gideli Kimseler aramıyor, yürek acı çekiyor, Her şey bitti canım sen gittin gideli Gittin canım, yalnız kaldım, Gece, gündüz ağlarım Kapandı gözlerin, elveda demedin, Gece gündüz ağlarım Doymamıştım sana, koklayamadım seni, Yarım kaldı aşkımız ben buna yanarım Hasret geldi, cana yetti sen gittin gideli Dünya benim için renksiz sen gittin gideli Çiçekler yaralı, kuşlar ağlamaklı, Zindan oldu bu hayat sen gittin gideli Gittin canım, yalnız kaldım, Gece, gündüz ağlarım Kapandı gözlerin, elveda demedin, Gece gündüz ağlarım Doymamıştım sana, koklayamadım seni, Yarım kaldı aşkımız ben buna yanarım |
06-11-2010, 06:15 PM | #106 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Gideceğin yeri söyle
Duygularım sel sel olmuş, Akar gider gözlerimden Çekilecek dert kalmadı, İsyanım var kaderime Gözler yalan söylemez, ne olur dinle beni Yalvarırım aç artık sevgini, yüreğini Gideceğin yeri söyle, ardından geleceğim Herşeyi göze alıp, sevmekse seveceğim Gideceğin yeri söyle, ardından geleceğim Herşeyi göze alıp sevmekse, sevmekse Sevmekse seveceğim... Darılmışım bu dünyaya Dost olmuşum kadehlerle Sevmek bana yasak olmuş Başbaşayım kaderimle Gözler yalan söylemez, ne olur dinle beni Yalvarırım aç artık sevgini, yüreğini Gideceğin yeri söyle, ardından geleceğim Herşeyi göze alıp, sevmekse seveceğim Gideceğin yeri söyle, ardından geleceğim Herşeyi göze alıp ölmekse, ölmekse Ölmekse öleceğim... |
06-11-2010, 06:15 PM | #107 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
gelin etmişler
Beyaz gelinliği giymiş üstüne Ne güzel yakışmış esmer tenine Siyah sürmeleri çekmiş gözüne Yarimi ellere gelin etmişler Beline al kuşağı takacaklar Başına liralar asacaklar Ellerine kınalar yakacaklar Yarimi ellere gelin etmişler Suratını asmış gülmek istemez Düşünür derdini kimseye demez Evini bırakıp gitmek istemez Yarimi ellere gelin etmişler |
06-11-2010, 06:16 PM | #108 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
farketmez artık
İçimde birşeyler çoktan kırıldı Yüreğim dermansız derde tutuldu Yıllar sanki senden hesapmı sordu Dönmesen de geri farketmez artık Belimi büküyor böyle ayrılık Verdiğin acılar hasret tanıdık Görmedimki birgün senden yakınlık Dönmesen de geri farketmez artık Nasılsa olanlar oldu gönlüme Yaktığın ateşi bırak söndürme Sevdanı çekerim kendi kendime Dönmesen de geri farketmez artık Gözlerim alıştı sensiz olmaya Bir ömür sevgisiz bitiyor yazık Yaşanan her günüm hasret tadında Dönmesen de farketmez artık |
06-11-2010, 06:16 PM | #109 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
fadime...
Aymisun güneşmisun da yıldızlara eşmisun Yaktın kül ettun beni de sevduğum ateşmisun Sevduğum ateşmisun of of fadime... Gel otur konuşalum oy dizun dizume vursun Dizun dizume vursun oy oy fadime... Oyle bir sarilalum akan dereler dursun Akan dereler dursun oy oy fadime... Fadime çemberinun da çiçekleri karali, Alamaz seni benden ha bu köyün krali Ha bu köyün krali oy oy fadime... Gel otur konuşalum oy dizun dizume vursun Dizun dizume vursun oy oy fadime... Oyle bir sarilalum akan dereler dursun Akan dereler dursun oy oy fadime... Çıktum dağun üstüne yol bulup aşamadum Fadime sevdam idi ona kavuşamadum Ona kavuşamadum oy oy fadime... Gel otur konuşalum oy dizun dizume vursun Dizun dizume vursun oy oy fadime... Oyle bir sarilalum akan dereler dursun Akan dereler dursun oy oy fadime... |
06-11-2010, 06:16 PM | #110 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Esirin oldum
Bir ateş gibi düştün yüreğime, Senin yangınlarınla tutuştum Kalbim sana boyun eğdi eğeli, Sevdalandım ben, sana vuruldum Ölümüne tutsak ölümüne sevdalı, Ölümüne vurgunum ben sana Esirin oldum, kul kölen oldum, Ben sana mahkum aşığınım oldum Yanıyor yüreğim, vuruldum Biliyorsun seni çok sevdiğimi, Bu canımı uğruna vereceğimi Senin için herşeyden geçerim inan, Sen olmasan yanımda yaşayamam Ölümüne tutsak, ölümüne sevdalı... |
Bu Konudaki Online üyeler: 6 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 6) | |
|
|