04-22-2010, 12:34 AM | #11 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Ada Yolu
Ada Yolu Kestane Amanın Dökülür Dane Dane Kızlar Yola Dizilmiş Amanın Eylenecek Zamandır Ada Yolu Yamandır Amanın Da Yolları Yamandır Bolu Dağı Dumandır Amanın Bolu Dağları Dumandır Dostlar Vurun Sazlara Amanın Eylenecek Zamndır Ada Yolu Düz Gider Amanın Ada Yollarıdüz Gider Bir Edalı Kız Gider Amanın Kız Gider O Kız Yolu Şaşırmış Amanın İnşallah Bize Gider |
04-22-2010, 12:34 AM | #12 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Adaletin Bu Mu Dünya
Güvenemem servetime malıma Umudum yok bugün ile yarına Toprak benide basacak bağrına oyy Adaletin bu mu dünya Ne yar verdin ne mal dünya Kötülerinsinsen dünya İyileri öldüren dünya Ne insanlar gelip geçti kapından Memnun gelip giden varmı yolundan Kimi fakir kimi ayrılmış yarından Adaletin bu mu dünya Ne yar verdin ne mal dünya Kötülerinsinsen dünya İyileri öldüren dünya Kimi mecnun kimi dağda dolaşır Kimiside ölüm yok gibi çalışır Kimi meteliksiz kimi milyona karışır Adaletin bu mu dünya Ne yar verdin ne mal dünya Kötülerinsinsen dünya İyileri öldüren dünya |
04-22-2010, 12:35 AM | #13 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Adanalı
Adana’nın Yolları Taşlık, Yok Cebimizde Beş Para Harçlık. Elden Gitti Kahpe De Gençlik. Agam Adana'lı Pasam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Sebebim Sen Oldun Şişman Delikanlı. Hey Güllü Hele Hele Güllü, Kız Güllü Hele Hele Güllü, Peştemalı Püsküllü, Peştemalı Sümbüllü. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Adana'nın Bayırına, Ağam At Güverdim Çayırına, Anam Babam Hayırına. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Sebebim Sen Oldun Şişman Delikanlı. Hey Güllü Hele Hele Güllü, Kız Güllü Hele Hele Güllü, Peştemalı Püsküllü, Peştemalı Sümbüllü. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Adana'nın Yolları Taştan, Sen Çıkardın Beni Baştan, Hem Anadan Hem Kardaştan. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Sebebim Sen Oldun Şişman Delikanlı. Hey Güllü Hele Hele Güllü, Kız Güllü Hele Hele Güllü, Peştemalı Püsküllü, Peştemalı Sümbüllü. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Yöre : Adana Derleyen : Muzaffer Sarısözen |
04-22-2010, 12:36 AM | #14 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Adanalı
Adana’nın Yolları Taşlık, Yok Cebimizde Beş Para Harçlık. Elden Gitti Kahpe De Gençlik. Agam Adana'lı Pasam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Sebebim Sen Oldun Şişman Delikanlı. Hey Güllü Hele Hele Güllü, Kız Güllü Hele Hele Güllü, Peştemalı Püsküllü, Peştemalı Sümbüllü. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Adana'nın Bayırına, Ağam At Güverdim Çayırına, Anam Babam Hayırına. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Sebebim Sen Oldun Şişman Delikanlı. Hey Güllü Hele Hele Güllü, Kız Güllü Hele Hele Güllü, Peştemalı Püsküllü, Peştemalı Sümbüllü. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Adana'nın Yolları Taştan, Sen Çıkardın Beni Baştan, Hem Anadan Hem Kardaştan. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Sebebim Sen Oldun Şişman Delikanlı. Hey Güllü Hele Hele Güllü, Kız Güllü Hele Hele Güllü, Peştemalı Püsküllü, Peştemalı Sümbüllü. Ağam Adana'lı Paşam Adana'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Yöre : Adana Derleyen : Muzaffer Sarısözen |
04-22-2010, 12:36 AM | #15 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ademi Balçıktan Yoğurdun Yaptın
Ademi Balçıktan Yoğurdun Yaptın, Yapıp Da Neylersin, Bundan Sana Ne Halk Ettin İnsani Saldın Cihana Salıp Da Neylersin Bundan Sana Ne Bakkal Mısın Teraziyi Neylersin İşin Gücün Yoktur Gönül Eğlersin Kulun Günahını Tartıp Neylersin Geçiver Suçundan Bundan Sana Ne Katran Kazanını Döküver Gitsin Mümin Olan Kullar Didara Yetsin Emreyle Yılana Tamuyu Yutsun Söndür Şu Ateşi Bundan Sana Ne Sefil Düştüm Bu Alemde Naçarım Kıldan Köprü Yaratmışsın Geçerim Şol Köprüden Geçemezsem Uçarım Geçir Kullarını Bundan Sana Ne Kaygusuz Abdal Der Cennet Yarattın Cehenneme Nice Kulları Attın Nicesin Ateş-İ Aşk İle Yaktın Yakıp Da Neylersin Bundan Sana Ne Kaygusuz Abdal |
04-22-2010, 12:36 AM | #16 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Aferin
Sanki Hiç Hak Yememişsin Aferin Beyim Aferin Hak Yiyerek Doymamışsın Aferin Beyim Aferin Az Kazançla işin Olmaz Sanma Bunu Kimse Bilmez Az Kazanç işine Gelmez Aferin Beyim Aferin Sıfırdan Başladım Dersin Viski içer Havyar Yersin Sana Veren Bana Versin Aferin Beyim Aferin Hep Namuslu Görünürsün Renkten Renge Bürünürsün Bu Çiftlikte Barınırsın Aferin Beyim Aferin Söz : Aşık Garip Bektaş Müzik : Nuray Hafiftaş |
04-22-2010, 12:36 AM | #17 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ağalar Gurbetten Geldim
Ağalar gurbetten geldim Geldim ki nazenin gitmiş Bir daha saz almam ele Salınıp gezenim gitmiş Aynasın verin dizine Sürmeler çeksin gözüne Siyah zülfün mah yüzüne Tarayıp düzenim gitmiş Bir daha içmenem bade Sırrımı vermenem yade Uçtu gövel kaldı yade Göllerde gezenim gitmiş Emrahım ben de varırsam Düşmandan hayfım alırsam Vadem yeter ben ölürsem Kabrimi kazanım gitmiş Emrah |
04-22-2010, 12:37 AM | #18 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ağam Süleyman
Ağam Süleyman Paşam Süleyman Evleri Köprü Başında Men Sene Gurban Boyu Boylardan Kule Benzirsen Gonca Güle Yıkıpsan Baban Evin Üzüme Güle Güle Gözüm Kişmişe Benzer Arak İçmişe Benzer Benzuv Turs Uzuv Sarı Gözden Düşmüşe Benzer Yerişiv Kaza Benzer Boyu Rakkaza Benzer Bir Gün Seni Görmesem Bir Kış Bir Yaza Benzer Yöre : Kerkük |
04-22-2010, 12:37 AM | #19 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ağarmış Saçların
Ağarmış Saçların Bir Dağ Başında Kara Dönmüştür O Zalım De Benim Başımda Elhara Dönmüştür Tenimde Cevher-İ Can Çekilmez Bir Bahara Dönmüştür Bütün Bu Siyahım Bembeyaz İshara Dönmüştür Felek Gayet Dönek Bir Cellat Müthiştir İçinden Çıkması Müşkilatlı Hayli Bir İştir Dünya Bir Değirmen Her Yanı Bir Diştir İçinde Ademoğlu Ufak Bir Çavdara Dönmüştür Duyan Yok Söyleme Başında Bin Türlü Bela Olsa Emin Olma Ki Her Şahsa Hatta Padişah Olsa Sokar Akrep Gibi Fırsat Bulunca Akraban Olsa Bütün Ömrüm Zehirli Bir Mağaraya Dönmüştür Muhakkaktır Eğer Hükmeylersen Dünyaya Fersah Fer Çıkar Elinden Bin Yerinden Bağlasan Çember Cihane Sığmamışken Bir Mezara Sığdı İskender Varıp Baksan O Da Kırk Bin Bir Pare Dönmüştür. Yöre : Urfa Kaynak : Kazancı Bedii |
04-22-2010, 12:37 AM | #20 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ağasarın Balını
Ağasarın balını da Gel salını salını Adam cebunde taşır Senin gibi gelini Adam cebunde taşır da Senin gibi gelini Oy eminem oy oy Oy emine emine Tütün koydum kesiye Anan seni veriyi da Bir bağa pırasaya Oy eminem eminem Sis dağının başları da Küfür küfür esiyi Baban bu yıl gurbanı da Çifter çifter kesiyi Oy eminem oy oy Kaynak :Volkan Konak Yöre :Karadeniz |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|