|
Şarkı Sözleri Yerli& Yabancı şarkı sözleri.. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
06-11-2010, 05:48 PM | #11 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Gülüm Hey - Cengiz Kurtoğlu
Ayrılığı umursamaz kaale almazdım Sen gidince yüreğime çöktü acısı Gülüm hey gülüm hey..... Senden önce saplanmazdı Bağrıma zulüm Gidişinle mevsim hazan oldu Be gülüm..... Gülüm hey gülüm hey..... Aylara meydan okudum Yıllara meydan okudum Hasret oldum dert dokudum Düğüm düğüm oldum gülüm hey..... Gülüm hey gülüm hey..... |
06-11-2010, 05:48 PM | #12 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Hain Geceler - Cengiz Kurtoğlu
Geceler düşmandır bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz buralarda Hayaller kurardık günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensiz gecelerde Düşenin dostu olmaz derlerdi inanmazdım Senden başka kimseyi yar sayamadım Derdime derman meyler Dilim ismin heceler Seni benden aldılar hain geceler güneşin doğduğu günler Yaşamaktan da beter Sana nasıl kıydılar hain geceler |
06-11-2010, 05:48 PM | #13 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Hangi Cennetten Geldik - Cengiz Kurtoğlu
Hangi cennetten geldik Bu cehenneme Acılar hep bende Dertler hep bende Baltalar durmadı İndi göğsüme Bak bu devrilen Hayat ağacı benim Birgün beni unut Her yalan gibi Adımı sokakta Tükür kan gibi Oysa yaşadıkça Bir çıban gibi İçinde sızlayan O sancı benim |
06-11-2010, 05:48 PM | #14 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Kaderimsin - Cengiz Kurtoğlu
Kaderimsin Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler İlk görüşte tutulmayı Sen öğrettin inan bana Şimdi sensiz korkuları Yaşıyorum yana yana Ya sesini duyacağım Ya elini tutacağım Kaderimsin kaderimsin Sana tutkun kalacağım Hiçbir zaman inanmazdım Ne gönlüme ne de aşka Beni benden alıp gittin Arıyorum yana yana Ya sesini duyacağım Ya elini tutacağım Alın yazım kaderimsin Mümkünü yok kurtulmanın |
06-11-2010, 05:49 PM | #15 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Küstüm Sevgilim - Cengiz Kurtoğlu
Küstüm Sevgilim Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Küstüm sevgilim senle Gülmezsen barışamam Bekliyorum bu gece Gelmezsen uyuyamam Sonra başka yar bulur Seni kıskandırırım Gece sabaha kadar Kollarında uyurum İnan iş işten geçer Bu aşkta burda biter Benim gibi kahrını Sanma ki eller çeker Toprak gibi gönlümü Çiğnedin eze eze Taşırdın bu sabrımı Bana naz ede ede |
06-11-2010, 05:49 PM | #16 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Liselim - Cengiz Kurtoğlu
Liselim Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül dediğimde bağımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle bir defter bir kitap gibi Birlikte yazmıştık kaderimizi İlk aşkım sevgilim liselim benim Şimdi nerede bir liseli görsem Ne zaman okulun yanından geçsem Kalbime kahrolur gözlerime nem İlk aşkım sevgilim liselim benim |
06-11-2010, 05:49 PM | #17 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ordayım - Cengiz Kurtoğlu
Ordayım Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Hasret bana göre değil yaşayamam Yokluğuna inan gülüm dayanamam Yok yok sensiz olmaz mutlu olamam Çok çok çok sevdim ayrı kalamam Ordayım ordayım ordayım Geliyorum yoldayım Sabaha kalmaz belki Kapındayım ordayım Aramızda dağlar olsun farketmez ki Senin sevgin bende gülüm tükenmez ki Yok yok sensiz olmaz mutlu olamam Çok çok çok sevdim ayrı kalamam Ordayım ordayım ordayım Geliyorum yoldayım Sabaha kalmaz belki Kapındayım ordayım |
06-11-2010, 05:49 PM | #18 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Resmini Öptüm - Cengiz Kurtoğlu
Resmini Öptüm Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Yalnızdım bir tanem yine dün akşam Hep seni düşündüm hep seni andım Dayanılmaz bir şey oldu hasretin Dün gece resmini öptüm de yattım Derdime dermanı bulayım diye Bir parça mutluluk duyayım diye Rüyamda seninle olayım diye Dün gece resmini öptüm de yattım Düşlere daldıkça doldu gözlerim Elini aradı bomboş ellerim Gönlümü avutmak için sevgilim Dün gece resmini öptüm de yattım |
06-11-2010, 05:49 PM | #19 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sana Benzemeyen - Cengiz Kurtoğlu
Sana Benzemeyen Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Yeni umutlarım yeni aşkım var Artık mazi oldu eski anılar Tatmamıştı gönlüm böyle duygular Sana benzemeyen birini sevdim Onunla mutluluk doldu içime Onunla bir dünya kurdum kendime Gerçek seven buldum artık gönlüme Sana benzemeyen birini sevdim Seviyor üzmüyor kırmıyor beni O bana tattırdı gerçek sevgiyi Söyle nasıl sevmem böyle birini Sana benzemeyen birini sevdim |
06-11-2010, 05:50 PM | #20 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Şehirden Gidiyorum - Cengiz Kurtoğlu
Şehirden Gidiyorum Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Ayrılığın vakti geldi Çarem yok ki biliyorum Beni alıp düşlerime Bu şehirden gidiyorum Cebimde bir küçük resmin Dudağımda yalnız ismin Yüreğimde bitmez sevgin Bu şehirden gidiyorum Gidiyorum gidiyorum Bu şehirden gidiyorum Başım darda yolum uzun İçin için eriyorum Sen ağlama dayanamam Bu şehirden gidiyorum Elimde bir küçük resmin Dudağımda yalnız ismin Yüreğimde bitmez sevgin Bu şehirden gidiyorum Gidiyorum gidiyorum Bu şehirden gidiyorum |
Bu Konudaki Online üyeler: 3 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 3) | |
|
|