02-22-2009, 12:52 PM | #11 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Jun 2007
Mesajlari: 50,905
Teşekkür Etme: 70 Teşekkür Edilme: 143 Teşekkür Aldığı Konusu: 89
Üye No: 43266
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
|
Ne kadar
Ne kadar yıl Ne kadar ay Ne kadar zaman Seni düşündüm Çünkü sen O kadar O kadar O kadar Güzelsin ki Ne kadarlara çoktan Değersin be gülüm. |
02-22-2009, 12:52 PM | #12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Üsküdar'da Sen
Aklım kemendin işkencesinde sıkılıyor Alnım karıncaların tükürüğünde doluyor Damarımın isinden gizlice geçiyor Hafakanların çığlığını yıldızların damlasına üfürüyorum Seni sevginin mavi dumanlı semtin de arıyorum Kızkulesi Üsküdar' ın sevdaya gözyaşı abidesi Bende sevdanın yalnızlığına konmuş dudak Seni sokakların geniş omuzunu çiğneyerek Evlerin kirli sayfalarını karıştırarak Caddeleri karartan tülleri kırarak Üsküdar' ın kalın ensesine kapanmıştım. Yüreğimde sana olan hicranın bakışı Kaldırımların dikenleri hasretime ok atışı Dalgaların tokatlarıyla hülyalarıma giden kaçışı Bir deli deryanın sacına taş, İki derbeder ayaklarla sokaklara kaş fırlatıyorum. Üsküdar' da sen Gözlerimi parçalayan kalabalıklarda arıyorum Üsküdar' ın soğuk ağzında nefesini soruyorum Senin meçhul gölgeni kovalıyorum. Kalbim tütsünün sisinde türkülerde acıyor Dilim senin ismini, dimağım cismini sayıklıyor Kaldırımların bataklığı benimle kayıyor Günlerimin şafakları seninle doğuyor Ama sen gözümden kaçıyorsun Gönlümün sancısını yontuyorsun. |
02-22-2009, 12:52 PM | #13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adı Yok
Umarsız yolların düş sakinleri Çınar altı konaklar her bahar vakti Sönmüş yıldızları fırsat bilip Dertleşirler meltem rüzgarları gibi İçimde kilometrelerce üzgün düşler Hasat zamanını hasretle bekler Belki de canımdaki acı bu Söz ister her akşam kalbim seni ister Boşluğunu dolduramaz hiçbir saadet Yıldıramaz beni kederlerim azıcık sabret Ağlamak mı dersin yoksa gülmek mi Göçüp gittiğimde kalbinde hep beni yad et Kapımda soğuk ayaz akşamlar Odamda sonbahar kokusu var Yitirilmiş sessiz sedasız anlık duygular Çalıyor bedenimden gel ruhumu sar Ey gelmişine yandığım uçsuz bucaklar Kim silebilir kaderimi şaşarım Alt etmişim hayatımı dolar taşarım Hani dilinin ucuna gelir takılır ya Hani gözlerin bakmaya kıyamaz ya İşte öyle bir adam yaşar sol yanımda Kum saati gibi tükenen ömrümü Sil baştan alıp geriye saramıyorum ki ADI YOK bu şiirin anlatamıyorum ki. |
02-22-2009, 12:53 PM | #14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben seni sevdim mi ??
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm Içtim yudum yudum güzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim Biri vardı ağlayan *******ce Biri vardı sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim en büyük En solmayan güller açtı içimde Omrumu değerli kılan bir şeydin Sen benim bozbulanık gençliğimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vardım seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, Ya sen beni? |
02-22-2009, 12:53 PM | #15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni sensizde seviceğim
Seni sensizde sevecegim Ne kadarda istemezsen beni Yüzümü bile görmekden kacsan Ben yinede seni bekleyecegim Sanmaki istegim seni üzmek Su yalan dünyada bos yere yanmak Sen ellerin olsan bile Seni sensizde sevecegim bunu asla unutma… Nereye baksam hayalin karsimda O son bakisin hala aklimda Ne hissettim o an dünya mi umrunda Ama yinede seni sensizde sevecegim… Gözlerimde bulut oldu Gönlüm harab oldu Sen gittin dünyam kara oldu Sözlerinle vursan bile Yinede seni sevecegim sen sevmesende… Ismin düsmez dilimden Unuttugun agliyor her bir dertten Sevmeyecegini bile bile Seni sensizde sevecegim bunu unutma!!! |
02-22-2009, 12:53 PM | #16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
On Üç Harfliydi
Ne ben yari görürüm,ne o yazdıklarımı duyar, Diyemediğim on üç harfliyi tekrarlar dururum. Kaçamadığım ezanlar içinde sararken beni efkar, Diyemediğim on üç harfliyi tekrarlar dururum. Güldü mü sanırsın bu gözler gittiğin günden beri, Sokaklar sardı beni,onlar avare ben serseri, Pişmanlıkla birlikte dönmeni beklerken geri, Diyemediğim on üç harfliyi tekrarlar dururum. Gecenin karanlığı çökerken üstüme ağır ağır, Bekleyenin yanına gel,zincirlerini kır, Özlerken seni,sana söylenmemiş olan sır, Diyemediğim on üç harfliyi tekrarlar dururum. Haykırmak istesem de engel buna *******, Ne güzeller gördüm ben,ne eceler, Anlatmaya çalıştım,kifayetsiz kaldı heceler, Diyemediğim on üç harfliyi tekrarlar dururum. İlk kez sevdim ama sevdiğim gül,çıktı kem, “Seni Seviyorum” daha başka ne desem, On üç harfliyi söylemenin verdiği dem, Artık söylediğim on üç harfi tekrarlar dururum. |
02-22-2009, 12:53 PM | #17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
mermi boşluğu
attı kendini bulutların üzerinden yüzünde koskoca bir hiçle beraber ıslak hayalerimin bedeni... damla damla vurdu parçaları pencerelere süzüldü şeffaf kanı usulca bir çocuğun ürkek yanağına gamze oldu... yürüdüm sokaklarda umarsızca içimde koca bir mermi boşluğu yitik yüzler şehrinde yiten çocukluğumun peşinde. canımın kıymığı battı elime parmaklarım acı dolu... denizi özledim... derinliğini sessizliğini o kadar suskunken yüreğim yinede özledim dilimin kesiğini kendi kanımı doldurdum kadehe bir yudumda içtim yaşanılan ne varsa ömrümde ıslandı hayallerim şeffaflaştı ellerimde zaman bir bebeğin gözkapakları gibi saydam, damar damar içimdeki uçurum vurdu yüzüme saklayamadım aynadaki görüntüden maskemi kandıramadım kendimi düştüm... sevgiyle doldurdum namlumu bir kez daha ve sıktım korkusuzca içime... sol yanımda koca bir mermi boşluğu... |
02-22-2009, 12:53 PM | #18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anılar öptü
Anılar Öptü Dudaklarımı (....çok zaman sonra belki de sen...) sesi soluğu kesilmiş bir aşkın ortasından yürüyoruz acılarımızı saramayacak kadar uzağız artık kirpiklerimizde beslenen düşler, yeni doğacak sevgililere miras düşünüyorum da, belki biz sevgiyi değil, hep ayrılığı büyüttük seninle çıplak bedenlerimizden akan özlemler yanılttı bizi yağmur yağarken anımsadığın ben değil, yalnızlığındı belki de ve ben yalnızlığını bile özledim desem, beni duyamayacak kadar sessizsin artık nakaratındayım anıların beni bu gece dehlizlere sürükleyen Timur Selçuk, babasının şarkılarını söylüyor öyle hüzünlü, öyle hasret, öyle tutkulu ben de senin şarkılarını söylüyorum is gibi, sus gibi, öyle vurgulu kaçırıp getireyim kendimi yanına bir an için desem, sana sarılamayacak kadar yorgunum artık dağınıklığını toparlarken odamın, elimde kaldı bir kitabın içinden düşen resmin göz göze geldik bir an, gözlerinde 'seni seviyorum' bakışın kara çalılar ardına saklanan sinsi bir isyan kaşıdı yüreğimi resimlerde kalacak kadar yabancı değildik o zaman her şeyden önce dostumdun, ıslak hüznümü bile varlığınla gülümsetebildiğim şimdi gözlerinde yeniden kulaç atmak istiyorum desem, mavilerinde yüzemeyecek kadar bitkinim artık nerede yanlış yaptığımı itiraf etmedi aşk ilam kağıtları birikmiş bir sevda duluyum şarkıların sakiliğini tek başıma yapıyorum, rakı makamına göre kadehe doluyor bilirsin işte, artık sevmek istemeyen kadınlık halleri an geliyor, kalbim kanatlanıp göğüs ****sine girmek istiyor desem, semalarında süzülemeyecek kadar yaralıyım artık ağdalı sevdim seni ama yapışkan değil sevmek çekip gitmekti gerektiğinde, bunu bildim sadece şiirlerimde konuşabildim, bağıra..çağıra kızdın ve kırıldın sitemlerimin tavşan dudaklarına belki ama sevdim seni, ayazda..boranda ah o sadekâr ellerin bedenime yeniden dokunsa desem, ellerini bedenimde tutamayacak kadar titriyorum artık bir kedi gözlerimin içine baktı ruhumdan bir deniz geçti, dalgaları göğsüme çarpttı antika bir fincanda iç çekişlerim kaldı gül kurusu perdeler, mutluluğuma kapandı anılar dudaklarımı öptü, dudaklarım sızladı çok zaman sonra sen de öp beni desem, öpüşlerimiz bizi yakacak kadar sıcak değil artık ve sen, her şeye rağmen gelip, 'seni seviyorum' desen, bu iki kelimeden ölesiye korkuyorum artık.. |
02-22-2009, 12:54 PM | #19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
gerçkten sevmek
O durmadan kaçıyor; Sen ardından gitmiyorsan; O günün her saatinde saklanıyor, Sen yollara düşüp deli divane aramıyorsan; O sana acıların en büyüğünü tattırıyor, Sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan; Boşuna aldatma kendini, Onu sevmiyorsun demektir. Elindeki içki kadehinde, Dudağındaki sigarada , Okuduğun kitapta, Mırıldandığın şarkıda, Söylediğin şiirde, Gördüğün rüyada Ve yaşaman icin Ciğerlerine doldurduğun havada O yoksa; Onun vazgeçilmezliğini anlamamışsan; Onu sevmiyorsun demektir. Renkler onunla değerlenmiyorsa, Örneğin; onsuz kırmızı kırmızılığının, Mavi maviliğinin farkında değilse, Beyaz yalnız o giydiği zaman Güzelliğini haykırmıyorsa, Sabahları onu görünceye kadar Güneş doğmuyorsa Ve onsuz gökyüzü *******i Aya, yıldızlara hasret değilse Onu sevmiyorsun demektir. Sokakta gördüğün her yüzde Ondan birşeyler aramıyorsan, Güzel bir manzara, Hüzünlü bir musiki onu hatırlatmıyorsa, Uykudan uyandığın zaman Yaşamakta olduğundan önce Onu hatırlamıyorsan, Omuzlarına dökülmüş saçları, Bir sis perdesinin ardında Her zaman gülen, Işık sacan gözleri Aklına gelmiyorsa, Durup durup avuçlarının Sıcaklığını özlemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Dünyada yaşıyan öteki insanların Senin için hâlâ bir değeri varsa , Ona karşı tutumunu Toplumun köhne ve manasız Kurallarına göre ayarlıyorsan Ve açık açık Sanki var olduğunu haykırırcasına Sevgini söylemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Yok o senin icin Herşeyden değerliyse, Gözünü yumduğun anda Onu görebiliyorsan, O bütün şarkılarda, Bütün şiirlerde, Bütün resimlerde ise, Ona muhtaç olduğunu Söylemekten utanmıyorsan, Senin içten ve büyük sevgine Karşılık vermiyeceğinden Korkmuyorsan, Bütün bencil duygularından Sıyrılabilmişsen Onun için herşeyi, Ama herşeyi yapacak gücü Kendinde buluyorsan, Her hali sana Ayrı ayrı güzel geliyorsa, Karşıisında kendini Bir çocuk gibi hissediyorsan, İstediği anda onun için Ölebileceksen, Onun için yaşıyorsan Ve yine onun için Bildiğin bilmediğin Bütün düşmanlıklara Karşı koyabileceksen, O her geçen dakika Sende biraz daha büyüyorsa Ve kendi kendine bile Çok sevdiğini bütün Samimiyetinle, İnanmışlığınla İtiraf edebiliyorsan, Bir gün o seni hiç, Ama hic sevmediğini söylese bile , Senin sevginde azalma olmayacaksa Ve ölünceye kadar onu aşkların En olumsuzu ile sevebileceksen; İşte o zaman Onu seviyorsun demektir. O sana sevmeyi, Gercek aşkı öğretti. Sen onu hep sevecek Ve sevilmenin mutluluğunu tattıracaksın. O , hiç sen olmasan bile, Seni bir parça sevmese bile.... |
02-22-2009, 12:54 PM | #20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
""Yok o senin icin
Herşeyden değerliyse, Gözünü yumduğun anda Onu görebiliyorsan, O bütün şarkılarda, Bütün şiirlerde, Bütün resimlerde ise, Ona muhtaç olduğunu Söylemekten utanmıyorsan, Senin içten ve büyük sevgine Karşılık vermiyeceğinden Korkmuyorsan, Bütün bencil duygularından Sıyrılabilmişsen Onun için herşeyi, Ama herşeyi yapacak gücü Kendinde buluyorsan, Her hali sana Ayrı ayrı güzel geliyorsa, Karşıisında kendini Bir çocuk gibi hissediyorsan, İstediği anda onun için Ölebileceksen, Onun için yaşıyorsan Ve yine onun için Bildiğin bilmediğin Bütün düşmanlıklara Karşı koyabileceksen, O her geçen dakika Sende biraz daha büyüyorsa Ve kendi kendine bile Çok sevdiğini bütün Samimiyetinle, İnanmışlığınla İtiraf edebiliyorsan, Bir gün o seni hiç, Ama hic sevmediğini söylese bile , Senin sevginde azalma olmayacaksa Ve ölünceye kadar onu aşkların En olumsuzu ile sevebileceksen; İşte o zaman Onu seviyorsun demektir. O sana sevmeyi, Gercek aşkı öğretti. Sen onu hep sevecek Ve sevilmenin mutluluğunu tattıracaksın. O , hiç sen olmasan bile, Seni bir parça sevmese bile.... "" |
Bu Konudaki Online üyeler: 2 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 2) | |
|
|