05-29-2009, 05:13 PM | #11 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
12 Eylül'de
Öyle değil deme, yalanın peşindir Dışardan işaretle bellidir daldığı Bilmem diyorsan her planın peşindir Başka yerden aşikardır geldiği. İnsanı ayırdılar kara oniki eylülde Kurşunlar yarıştı renk çalındı gülde Gelecek kara söz yasaktır dilde Darbeden dinle bak nedir çaldığı. İnsan ezdi arabesk çaldırıp gittiler Işıkta utandı güneşi kaldırıp gittiler O zaman at oynatan şimdi bittiler Zamanı izle dostum nedir aldığı. Birini gösterip, diğerini vurdular Gelecekte dostluğu çatlatıp kırdılar Şimdi baksalar ya nereye vardılar Umrunda olmaz, kimi idi öldüğü. Yolun sonu zafer, zahmetleri boş Ölüm diler gençlere, niyetleri boş Dışa şikayet etti, şikayetleri boş Ananın gözü gitti, bitecek dolduğu. Kamil At, yeşile dalıp çöl vurdular Uyutma, sağ gösterip sol vurdular Darbe akıl hocasından kimi kırdılar Geçmişi geleceği hiçtir bulduğu. Kamil At
05-29-2009, 05:13 PM | #12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Açık Bakan Giz
Saraylardan kirle dolmuş üstümüze Canavar kafadan kanlı göz bakar Güvenmedik gitti, en yakın dostumuza Farklı düşünür fakat o da biz bakar. Kimse erişmez kişinin boş hayaline Sırtını dönsen karga konar beline Zerre kuşlar şahini tanır, girmez gönlüne Pençesi kanlı, gökten bir hız bakar. Sözde insan kast etmiş insan canına Kanlı cahil vurur suç kalmaz yanına Modern süngü dayatır vücuduna tenine Bin yıllardır milyarlarca yıldız bakar. Evrim yolu kiminin aklını kırmamış Bazı canlılara etkisini göstermemiş Kimi ta baştadır, kimi yerinde durmamış Her şey dünyada, kimine giz bakar. Bozuk sal ile yol almış, canlı alemi Nice kafada savrulur çok bozuk gemi Ya mezara gider belki de yakılır çilemi Leşini yemek için nice hırsız bakar. Der Kamil At insan candır, hayvanda Üstüne cellat yollandı her bir yanda Hayvanlar masum, her kötülük insanda Nice gönül boştur, bakışı boz bakar. Kamil At
05-29-2009, 05:13 PM | #13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Açık Olmalı
Açıklar gizli olanları sevmez biline Günü gelir, olanları alacak eline Herkesler sarılacaktır artan külüne Gizlice yazılarımda saklanmam. Herşey en sonunda yerini bulacak Şimdi boşa ötenler kayıp olacak Tek şeydir, insanlığımız kalacak Gizli yazıp halklardan aklanmam. Çok önemli yazımda çiçek olmak Kokusu ebedi dünyada kalmak Okunma sonrasında neşe almak Yazılarımda boş yere koklanmam. Gördüğünü tüm halkına bir demeli Engeller vardır umut kesmemeli Kamil At, sonsuz rotasını izlemeli Yoksa akıllara sonsuz eklenmem.. Kamil At
05-29-2009, 05:13 PM | #14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Açık Yazarım
Açık yazıyorum nasıl anlamazlar Benmi deliyim, yoksa bir dalgamı var Düşünce nedir ki, nasıl önlemezler Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Dün yorgundum bugün uyandım Etraf çok bozuk çakallara dayandım Kendime görünmeye kayandım Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Çok açık biraz net olsun yazdım Çıkacak dizemde belamı da dizdim Bugün alev aldım dün de közdüm Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Çok sırlar çizmek yazıda kolaydır Saygım hanımlara kimide baydır Yanlış anlamışlar geceyi saran ay'dır Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Kamil At bugün bir güzel gördüm Gözümü ayırdım bakışını sordum Biraz kendimi hayallerde uçurdum Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Kamil At
05-29-2009, 05:13 PM | #15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adalet
Böyle baskıcı bir düzenden Böyle paracı bir düzenden Böyle pazarcı bir sistemden Adaleti beklemek Çölde kum tanelerini Tek tek saymaya benzer Kolay gele... Kamil At
05-29-2009, 05:13 PM | #16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adem mi Hayvan mı?
Camsız akvaryumda doğrulurken Ademmi bu can yoksa hayvanmıyım Doğa üzerinden doğdum derken Fabrikalarda canım kıyım kıyım. Daha kimseciklerde göz yokken Kıllarımı güneş yoldu sarardım Ateşli buharlı sulardan içtim ben Kendim oldum öncede arardım. Görmedi kimse elime asa verildi Deryalarda nice suda yıkandım Saçlar uğruna doğada yasa girildi Beynime engeller girdi tıkandım. Her gümanımı el ile azıp çizdiler Kayalara çıkanlar orda kaldılar Sınır çoğaldı gurup gurup dizdiler İnanmadılar kurnazlara öldüler. Arılar çalıştı süzülü bal oldum Ayıların midesinde döndüm kire Demir edildi at ayağına nal oldum Doğadan dirildim bir den bire. Yüksekte geçti bulut nem doldu Adem kim hayvan oldu boşandı Kamil At, insan hayvana yem oldu Okyanusda akan, kızıldı kandı. Kamil At
05-29-2009, 05:13 PM | #17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ademden Önce
Bana baktığını sanma, sanıyorsun Sevgin isimsizmi, ona biniyorsun Sevda danışılmaz ama yanıyorsun Bakma öyle dedemden önce vardım. Birgün aramaya gittim kendimi Bilemedim üstümdeki ben indimi Aşklar ateşte içinde küs yandımı Bakma öyle yudumdan önce vardım. Tek tek saymaya gönlü yok ağacın İçinde kurt yuvası günü ek ağacın Farkı yok, kökü dost toprak ağacın Bakma öyle bademden önce vardım. İnsanlık kendini asla kendi bilmedi Geçmiş kanlı tarihte geçmişi silmedi Kamil At, pisliklere asla eğilmedi Bakma öyle ademden önce vardım. Kamil At
05-29-2009, 05:13 PM | #18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ağalık Öğretilmiş
Herkes doğduğu toprakta övünür Siyah akar kiminde çamurdan sular Kuzgunlar zaptettiği yerde dövünür Uzaktan gelmiş üstünde uykular. Dünyada uyuyan ayrı birbirinden Çoğunun ruhu sarılmıştır derinden Fikir üretmeyen inanır her yerinden Duygu yüklü sömürüde duygular. Uyuyana beylikle ağalık öğretilmiş Birgün sormaz nedeni dinletilmiş Gözleri açıktır görmez, hal edilmiş Ölümler güzünde bilmez kaygılar. İnsanlar doğar yaşar en son ölürler Sonunda nerden geldiğini bilirler Cahil başka fikir din diye gelirler Ben istemem boşboşuna haykular. Kamil At baskıda yasak düşünce Zorla ayaktadır dağılacak ince Mücadele sonrası zorbalar gidince Eşit olur dünya, insanlığa saygılar. Kamil At
05-29-2009, 05:13 PM | #19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ağzını Açan Sanatçıdır
Çok kötü bir zamandır Ağzını açan sanatçıdır Cahil uçmuş tepelere Sanki bunlar kanatçıdır. Fırsatı gören albüm yapar Televizyon bulup klip kapar Para görünce düzene sapar İnsanlık yönünde inatçıdır. Cahiller beni hiçe saydı Her tarafta albüm kaydı Dünyada sanki olmasaydı Duruşma yapar beraatçıdır. Televizyonda bilginmiş gibi Böyle zavallı insanlık garibi Para ile saygınlık sahibi Kamera önünde siyasetçidir. Çıkarır albümü serseri alır Ne insan nede kendini bilir Dünyada insan gittikçe alçalır Kadısı beylerdir ihanetçidir. Dinle Kamil At ne biliyor Tüm cahiller geçici diyor Müzik yerine ne dinliyor Bir gerçeğe seyahatçıdır. Kamil At
05-29-2009, 05:13 PM | #20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ak'la Kara
En sert madenleri Yumuşak kafasında kırarlar Leblebiyi avucuna doldurur Hızlı hızlı ağzına boşaltır Afrikalı'ya düşüncesini Vahşileri avlarken sormak gerekir Vahşi hayvanları... Beyaz tenli siyah düşünceliler Parlatılmış cilalanmış vücutluların Kara düşüncesi çok daha vahşi Ayırım yapanlar on kat daha tehlikeli Kamil At
|