05-23-2009, 07:46 AM | #281 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Kalbim Kendine Tehditkar
anlarsın gecikmişliğin ölümü beklemek olduğunu sevda çektiğini unutmadan yaşamak sırasız delirme tutkusu kaygıların boş olduğunu anlamak gibi rahattır kavuşmayı düşünmek ayrılık felsefi derinlik içerir sevdiysen eğer unuttuğun ölümü unutmuşluğumuzu çocuk gönencidir seni çeken deniz yanılsaması sokulganlığına her gece onikiden vurulurum kötülüğüne yalnızlığın sen buruşmuş battaniyemin sıcaklığı olsan ne yazar ince bir sızıyla sıkışmışsa kalbim kendime tehditkar ben aşka vahim sen göze cüretkar anlıyorum aşk sensiz yaşamak olabildiğince mahzun belki de yalnızlığın yavru kuşun ağzını açması gibi göğe saltanatını yıkar gibi mutluluğumun ansız anısız anlıyorum aşk inandıramamaktır seni anaç tortusunda günlerin /sımsıkı sarılması takvimlere nihayetine kanmak gibi ayrılığın
05-23-2009, 07:47 AM | #282 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kaldım Sende
yıllarla yiten mi pişmansızlık vurgusu kandırmak mı sözsüz birleşmesizliği tüm fiilleri atmışım ömrümden sende durdum kaldım sende
05-23-2009, 07:47 AM | #283 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kaldırım Mühendisi
mevsimler akşam rüzgarı deniz kenarı bakışlı geçmişi andığım an yanımdaymışsın bıldırcın sürüsü yorgunluğu gözlerimde sana uçar ağlayışımın kör sessizliği kanatları çırpınır olmayışının yediveren ölümlerine gözlerimde düşlemek sesini yaslanmak eski bir duvara sanki yerlerde adagio sarımtrak hüzün içimi dışıma çıkaran kararmış yatarsın yeşil gözlerimde idare lambası varlığınla cenaze kaldırmak gibi yokluğunun dahi aydınlığında özlemek bir kıpırtıyı sahneler boş caddeler suskun mor bahar yağmurlarına vakitsiz açan erik dalı umudu beyaz yalan iklimlerimde gözlerinin varlıkla yokluk arası tutuşması *******ime hastalıklı ihtiyar bir dilenci bekleyişim suyun akışı inatçılığında şehirler susmuş yıkıntılı is kokulu evler ağlar gibi yalnızlıklarına yüzler yitik anlamlı çevirip dudaklarımı neye gülsem katran rengi boşluk anlamsızlığa çalan acı renginde uzatsam kolumu kucaklasam ağaçları belirsiz bir yabancılaşma kısır döngülü harap anılı bir ev sanki ağlasam çıtırtıya boğulan akşam kuşları göz kapaklarımda kaldırım mühendisiyim senfonik bir aptal eğik sesimle sokaklar saklar benden asıl yüzünü anılara gömülmek gibi üşengeç bedenim kabullenmeye hayata eğilen bir can gibi mezar çelişkisi günbatımlarının aşklılığı bol ucuz yeryüzü aşk ve yaşama dair ne varsa yırtık bir aba kumaşının işe yaramazlığı sensiz ben şimdi oturup sonsuz kanamalara çalan şarabımı yudumluyorum gülümseyerek gökyüzünün kalender arkadaşlığına adagio düşlemek serinliğini güneşin kırmızısı gibi derinliğinde yaralarımın derinlerimde sen yatağı kurumuş bir nehir suskunluğu derinlerimde sen cam kesikleri kirpiklerimde
|