05-13-2009, 05:03 PM | #21 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Anadolu
Ordularım bayrak açtı sancak kuşandı Üstünde uğruna nice zafer yaşandı Hücumlar düğün yareler birer nişandı Vurulup koynuna girmek en büyük şandı Düşmana cehennemsin kabrime cennet Destanlara sığmıyor duyduğum minnet Vatanım demiş sana bu özgür Millet Şehitlik farz uğruna gazilik sünnet Alllah Allah diye inliyor her çakıl taşın Ay yıldız göklerde gönül sırdaşın Toprağın şahididir meçhul naaşın Şehit kefenleridir bayram kumaşın Selam sana namazgahım Ey Anadolu! Malazgirt kilidindir Mühürün Gelibolu Varsın düşman kuşatsın sağ ile solu Göstereceksin Türk'e Turan'a giden yolu |
05-13-2009, 05:03 PM | #22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anadolum Diyorki
Körpecik dimağlara akıtılmakta zehir Hürriyet ve istiklal edilecekmiş tehir Yüreğim kan ağlar,gözlerim kandan nehir Bağrındaki şehitler kalkıp hesap soracak Bütün dağlar yıkılır lakin yıkılmaz o dağ Anıttepe'de Atam kurmuş gönlüme otağ Bütün bağlar çözülsede asla çözülmez o bağ Türk oğlu hainleri bu sevgiyle vuracak Uğruna can verirken sormadık sorgu sual Sorsak olmaz o zaman mezarımda ki gül al Irkımın nişanesi üstünde ayla hilal Türk çınar sen gövdesin bunu herkes görecek Bekliyor pusuda düşmanlar tabur tabur Sabır ver bize tanrım dayanacak güç sabır Anadolu ya vatan yada müeebbet kabir Bin senelik sevdasın yüz bin sene sürecek |
05-13-2009, 05:03 PM | #23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anafor
Gelirsen Ne bulacağını Sanıyorsun Giderken Götürmüştün zaten Bırakacağın herşeyi Suskunluğun kalmıştı Silikliğin İsimsizliğin Ve saydamlığın kalmıştı Zaman bir anafor gibi çekti senden Kendine benzeyen herşeyi Gelmemek hakkını kullanırsan eğer Erik ağaçları bu sabah Rüzgarla uçuracak Çiçeklerini Bahçıvan pantolonlu Sahipsiz insanlara Sana yapraklar kalacak Bir posta zarfının içinde Ve dört köşe kutusunda Seni bekleyen |
05-13-2009, 05:03 PM | #24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anarşist Olduğum Gece
Eğer varsam Ve yaşıyorsam bugün Bir nihavent faslı geçecektir Eminim İstanbul *******inde Şehir Hatları Vapuru Anarşist olduğum gece Yüreğimde Benim Beykoza son seferinde Bir benim için Ve seni yaşadığıma Son duam olsun Tanrıya Sakın sen korkma Son duam ki Senin içindir Seni bana verdiği için Tanrıya |
05-13-2009, 05:03 PM | #25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anıları Arıyorum
Anıları arıyorum İstanbul *******inde Denize düşmüş bir kırmızı gül Leyla isimli bir ahşap sandal Ve ölgün ışıklı Beyoğlu Meyhaneleri Seni hatırlatıyor bana Anıları arıyorum İstanbul *******inde Eminönü'ne iniyorum Ada vapurunu arıyorum rıhtımda Bulunca Buruk bir sevinç kaplıyor içimi Yıllanmış tatlı yosun kokusu Doluyor ciğerlerime İster istemez seni hatırlıyorum Anıları aruyorum İstanbul *******inde Beşiktaşa geçiyorum bir motorla Akademi önünde seni bekliyorum Gelmiyorsun Kaprsilerini hatırlıyorum Gülümsüyorum Anıları arıyorum İstanbul *******inde Bitmiyor.. O kadar çokki Her köşesinde sen varsın Bu eski şehrin Her gece geleceğim Hiç.. Ama hiç... Kızmazsın değil mi? |
05-13-2009, 05:03 PM | #26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anız Yangınları
Acıları yüklerim bazan Hatıralar kervanına Bazan ufacık bir acı olurum İğne başı kadar Batınca parmağına hani Çok acıtan O küçücük acı gibi Gelip geçerim Bu şehirden otobüslerle Bir kahin gibi Geleceğimi okurum Seninle yaşanmış maziyi Şarkılarla geçerken Sonra okurum yine İlk okulda ezberlediğim dualar gibi Adını/her gece Sessiz ve pişmanlıklarla Dolu doluya Halay çeker Geçmişim geleceğimle Anılarım umutlarımla El ele Omuz omuza Sonra yıkılırım Yeniden Yeniden yıkılırım Tahta beşiklerde sallarım Taş bebekleri Ve avuçlarımda üç taş kalır Acılarda boğulurum Bir kandil fitili gibi anız yangınlarında Haykırırım göklere ve denizlere Yokluğu ve var oluşu haykırırım Kül oluşlarda Simsiyah Ne gök acır halime Ne deniz ses verir Yankılarıma Sulara düşen Korkularım Kucaklar beni Boğulurum Yıldızların yanlızlığında |
05-13-2009, 05:03 PM | #27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anla İşte Halimi
Mahmur mahmur bakıyordu Ayrılığın öksüz gözleri Selamsız sabahsızdı Çiftime çubuğuma gurbet kuşları Sarı defter yaprakları kapanmıştı Özgürlüğün üstüne Heey gülüm! Sende mi küstün sözlerimin soğukluğuna Mahpusluk halidir Anla işte çocukluğumu Ve yılgınlığımı yanlızlıktan ibaret Yüreğim bir serçeninkinden daha küçük şimdi Vapurları özlüyorum Gidipte gelmeyen gençlik günlerim gibi Anla işte halimi Her gün yeni ve tanımadığım bir sudayım Boğuluyorum dalgaların kucağında Her gün yeni bir arefedeyim Olmuyor bayram sabahları Hay huy zındanlarında Anla işte halimi Tükeniyorum özde sözde eylemde Bahar diyorum görsem bir yeşil değnek Özgürlük diyorum bir yudum açık havaya Sen diyorum rüyalrımda sırtı dönük kadınlara Bekle diyorum baş yastığıma bekle beni Fısıldıyorum ağlıyorum düşünüyorum seni Anla işte halimi Artık bu mahpushanede Bilmediğin Bilmediğim Bir başka adam oluyorum |
05-13-2009, 05:03 PM | #28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlamak
Kaybolmaktır yarısı yalanın Bir kökte Bir gövdede Bir dalda Çıkış yolu bulmaktır şaşkınlık Bir kukuda Endişede Yürekde Sonra geri dönmektir sevgi Yalanları unutup Bir umuda Bir arzuya Ve isteğe Sevmektir Sabır sebat Acıyı hissetmeden Vurgunlarda Gelgitlerde dolup dolup boşalmaktır Bir yürek gibi Çift yürekle Tek yürekte Kaybolmak istiyorum yalanlarla Buluşmak istiyorum sevginle Bir kökte Bir gövdede Bir dalda Çıkmak istiyorum Karanlıklardan sevgiyle Endişelerden uzak Beni anlıyormusun |
05-13-2009, 05:03 PM | #29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlasana Yar
İmbikten süzülen Bal kadar şirin Anlımdan süzülen Ter kadar narin Göklerden süzülen Gün kadar sıcak Kalemden süzülen Söz kadar coşkun Aşkı anlatıyorum Anlasana yar |
05-13-2009, 05:03 PM | #30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlaşılmak İçin
Anlat bana Anlamasan da Israrla İnatla ve sabıral Anlat Bir bakışla Bir davranışla Bir eylemle Anlat kendini Anlaşılmamak Anlatma eyleminin Karnesidir yanılgıda Eğer önemliyse sevgi Ve susmak vaktiyse artık Anlattıklarıyla yetineceksin Sana Dönüşünü Doğanın Ve bir daha Anlaşılmak için Geriye asla bakmayacaksın |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|