05-23-2009, 07:51 AM | #21 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Allahım...
Neden Allahım neden bu entrikalar, Anlamıyorum ben ne yaptım günahım ne, Hep insanlara yardımlarım oldu, Onların dertleriyle uğraştım, Yardımlar iyilikler yaptım, Onlarla ağladım güldüm,kederlendim, Acılarına ortak oldum, Sevgilerini paylaştım üzüldüm, Gözyaşlarım durmadan aktı, Sevgimi şevkatimi onlara verdim, Şimdi ne oldu Allahım neden bu acılar, Beni acılarımla boğuyorlar. Şantajlar,hakaretler, Ben onlara ne yaptım anlamıyorum. Yolumuz sevgi ile olsun istedim, Kardeşlik,dostluk,arkadaşlık istedim, Hep yanlış anlaşıldım üzüldüm, Dayanamıyorum artık al canımı Allahım. Gülen yüzler sevgiler hep istedim, Kırmıyalım,kırılmayalım, Hayatımızı mutluluk aşk yolu olsun, Hep onu istiyorum çok üzülüyorum, Olmuyor Allahım, Al artık şu canımı diyorum..
05-23-2009, 07:51 AM | #22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlamadın ki...
Sev dedinde sevmedik mi ölümüne, Sarıl bana dedin de sarmadımmı kollarımı, Kuçakla dedinde kuçaklamadımmı seni, İnan aşıkım dediğinde aşık olmadımmı, Öp beni dediğinde öpmedimmi, Benim ol dediğimde neden kaçtın. Sana hediyelerimle seni şımartmadımmı, Göz göze bakışıp ellerimizi birleştirmedikmi, Demezmiydin ilk ve son aşkımsın,sevgilimsin, Senin yaş gününü, Güller,karanfillerle kutlamadıkmı, Alyans yüzüğünü takınca, Nikahımsın demedinmi, Söylermisin niçin,nasıl unuttun. Tüm kalbimi sana vermişken, Kalbimi neden kırdın, Kırılan kalbimi tamir edebilirmisin, Benimle oynadın, Beni hayal kırıklığına uğrattın, Şimdi senden, Nefret ediyorum biliyormusun, Şimdi bana asla yalvarma, Dönemem sana, Uğur böceğim derdim, Berivanımdın,kardelenim, Akan göz yaşlarımın vebalini, Mutsuzluğunla öde, Nasılda kandırdın, Sen sevgiden ne anlarsın ki.
05-23-2009, 07:51 AM | #23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ararım seni...
Alev alev yanan yüreğim, Aşkına kor olmuş bedenim, Geçmişte,mazide hayallerim, Hep gözyaşlarımla ararım seni. Yemyeşil iri güzel gözlerin, Pamuk gibi yumuşak ellerin, İncecik belin,hele o gülüşünle, Resmine baktıkça ararım seni. Güneşin yakamoz batışında, Yağan yağmurun serinliğinde, Elele,kolkola sahil boylarında, Serap misali görür ararım seni. Parıldıyan yıldızların karanlığında, Aşk romanlarında,şarkılarda, Her yaz haftanın son pazarlarında, Akan gözyaşlarımla ararım seni...
05-23-2009, 07:51 AM | #24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arıyorum...
Dışarısı buz gibi soğuk ayaz, Dolaşıyorum boş sakin sokaklarda, Elimde ıslak nemli resmine bakarak, Arıyorum seni,gündüz gece her zaman. Kaybettim seni,soruyorum her gördüğüme, Kimseler görmedik,tanımıyoruz onu, Bıyıklarım don tutmuş kalbim buz gibi, Bir seni bulsam,beni ısıtsan. O eski sevdamızı canlandırsak, Yaz günleri gibi sımsıcak ısınsak. Dolaşsak,gezsek,gülsek,sarılsak, Yorgunum artık yürümüyor ayaklarım, Bitkin ayyaş gezmelerim bitse, Seni görsem resmini cebime koysam, Beni eski sıcaklığınla ısıtsan, Evimizi kursak,sen o köşende otursan, Ne yesem,ne içsem seni seyretsem, İnan çok özledim saçlarını tarasam, Gözlerinin içine baksam, Ah o dudaklarını bir öpsem, Ellerimi tutsan onları okşasan ısıtsan, Aramalarım bitse, Ahh seni bir bulabilsem, Son görsem bunlar olmasada ölsem, Neredesin meleğim, Mutlumusun şimdi sen, Bulamasamda, Cennette bekliyorum seni ben..
05-23-2009, 07:51 AM | #25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Asırlık çınar ağacı...
İki çınar ağacı yanyana, Sanki iki sevgili gibi, Mis gibi manzarada köklenen, Asırlarca büyüyen aşk misali. Aynı bizim gibi kor ateşiyle başlıyan, Yeşeren,kolları el misali tutuşan, Kökleri sarmaş dolaş bir büyük aşk. Her sabah gülümsiyen,günaydın, Akşamları iyi ******* diyen sevgililer. Yağmur,kar,soğuk,sıcak,ayazda, Güneşli bir havada yıldızlar altında, Birbirini seven ölümsüz bir aşk. Günler,aylar,seneler hatta asır, Hep sevgililer iki kalp,bir kalp, Ne yazık ki asla sarılamıyorlar, Büyüyen aşk,kayan toprak, Ayırıyor onları tabiatın kanunu, Çok isteselerde olmuyor ama ne aşk.
05-23-2009, 07:51 AM | #26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Asla dönmem..
Çok büyük yemin ettim, Allah günah yazar. Bunun kefareti olmaz, Asla dönmem, Cehennemde yanarım sonra. Biliyorum çok seviyorum, İçerim yüreğim kanıyor, Birdahamı asla dönmem sana. Senin için çok göz yaşları döktüm, Yalvardım,önünde eğildim, Son olsun bir kere deniyelim, Baban vermezse kaçırayım, Demedim mi? Saçlarıma bak aklar düştü, Ben çok büyük yemin ettim, Allah biliyor ya, Asla ama asla, Dönmem birdaha sana.
05-23-2009, 07:51 AM | #27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşıksan gel…
Geçmişimizi yırtıp yakalım, Herşeye baştan sıfırdan başlıyalım, Senin benim eski anılarımızı, Bir rüyaydı uyandık diyelim, Hadi evleneceksen gel. Herkesin hayatı bir roman, Benimkisi seninkinden, Seninkisi benimkinden, Bırak eskileri kazıyalım, Hadi evleneceksen gel. Olduğun gibi kabulunum, Yeniden doğmuş gibi, Gönül sayfamız,aşkımız için, Uzatıyorum bak ellerimi, Hadi evleneceksen gel. Bir kaşık su gibi, Atlıyalım denize, Orada neler ne aşıklar var, Korkma bizi kimseler görmez, Hadi birtanem evleneceksen gel…
05-23-2009, 07:52 AM | #28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk acısı...
İlk aşk okadar acı ki çeken bilir, Çok sevipte,sevilipte beraber olamamak, İnsanın kalbinde hep yara bırakır. Nekadar mutlu bir hayatın olsa bile, Unutulmuyor işte o ilk çocukluk aşkı. Günler,seneler geçiyor hep gözünün önünden, Hep hatırlanıyor ve akan gözyaşları, Gözler dalıyor onu serap görmüş gibi, Hayali canlanıyor mutlu beraberliğinde, Serap gibi o gülüşler,kolkola gezmeler, Sevgi dolu o birbirimize verdiğimiz sözler, Halen dinlediğim şarkımıza ağlıyorum. Saflığı,tertemiz duyguları,billur sesi, Dalarım bazen serap gibi onu görür gözlerim. Olmadı biz yapamadık beraber olamadık, Kalbimi kaplıyan o büyük tertemiz aşk, Yanıyor kalbim hatırladıkça aşk acısı. Ne para,şöhret getirmiyor onu bana şimdi, Yok yapamıyorum silemiyorum gözlerimden, Dışarısı buz kesiyor,hayalim onu canlandırıyor, Beni ateş kaplıyor,hatırladıkça gülümsüyorum, Serap ta ilk aşkımı görüyorum aşk acısıyle. Bu dünyada,öbür dünyada da sevicem ben onu..
05-23-2009, 07:52 AM | #29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk bana hapishane..
Bir daha mı sevmek, Aşk meşk bana haram. Severek ayrı düştüm, Bir değil iki hepsi aynı, Kalbim oldu hapishane. Terk edilmek ne zormuş, Allah belanızı verecek, Kalbim duman altında, Bir daha mı sevmek, Dişi kuş,böcek görmek, Hayatıma girmesi imkansız, Yok mu bu dünyada, Varmı; kadın olmayan bir yer. Aman aman be kardeşim, Ben içten yaralıyım, Olsunlar hepsi kardeşim, Sevmek mi hele aşık olmak, Yok zaten kalbim dolu, Yarım yamalak aşklar, Aşk bana hapishane..
05-23-2009, 07:52 AM | #30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk bu mu...
Ben gerçek aşkı yaşamadım hayatımda, Sana sadece sana aşık oldum, Lanet olsun demiyorum çok seviyorum, Sen sevmesende,dalganı geçsende, Sadece ölümüne aşkı sende buldum. İçimdeki aşkı açıp bir görsen, Demiyorum bana dönersin ama anlarsın. Kul köle olurdum sana olan aşkıma, Ne ağlamalarım,üzülmelerim oldu sana, Vaz geçemiyorum işte aşık oldum, Bu dünyadan sonraki hayattada, Yinede diyorum sana aşık olurdum. Aşk nedir bilmezdim, Aşkı sende buldum, İnanmıyorsun değilmi büyük aşkıma, Herşeyi göze aldım sen beni anla diye, Senin yüzünden nelere katlandım, Bir türlü sevgimi,aşkımı anlamadın, Yeni aşklar da aramıyorum sen varken, Sen orda ben burda,ama ben sana aşığım. Tüm yüreğimi kaplıyan senin aşkın var, Aşığım ben sen görmesende aşığım, Aşkın şarabını içmeden sana aşığım, Aşığım kız duy beni sana aşığım...
|