05-29-2009, 05:14 PM | #21 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Akbabalar
Gökyüzünde kara siyah noktalar Beyinleri leş donmuş birlikteler Kansız kalmışlar bugün şoktalar Hayallerinde kokmuş leş yalar. Akbabalar sever cansız leşleri Canını satmış bilemez güneşleri Dünyanın şu kan emici kalleşleri Akbabadır insandan uzaktalar. İnsan kılığında bozuktur genleri Ezelden övünür kandır kinleri Gökyüzüne yücelip silmeli bunları Hasta düştüklerinde yasaktalar. Dişlerini gösterip dünyaya ettiler Baskıdır insanlık olanı tükettiler Doğmadan önce bitimi hakettiler Kaçacaklar ha uzayda uçaktalar. Kamil At, yahu vay bitesim gelir Kimse duymaz bana sesim gelir Duyarsız boş alkışladıkca yücelir Kavga lazım ***ler şakşaktalar. Kamil At
05-29-2009, 05:14 PM | #22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Akıl İşi
Yuvarlanmış tersi tekrar üstüne İnsanca aynen çevirmek akıl işi Fitneler için kırılmışsa dostuna Gerçek özür dilemek akıl işi. Keller saçıma hayali yolucu İnsanlar kanun yapar bulucu Binlerce senelik paslı kılıcı Yine aynı bilemek akıl işi. Dünyada kimisi çırpınır cana Faşist horozlanıp çatar insana Kötülük yozca gelince buyana Yozu insanca elemek akıl işi Kimisi para ile yapmış kulunu Giyinmedi daha insanlık gelini Zalim köpeğe gösterirken yalını Pis yalı yalamamak akıl işi. Zalimin şatosunu serinler klima Doğru idim engel oldu yoluma Dürüst diye işaret taktı koluma Buna Kamil'i sevdalamak akıl işi. Kamil At
05-29-2009, 05:14 PM | #23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Akıl İşi 2
Yobazlığın içinde bir parazit dolaşır Fark edipte onu öldürmek akıl işi Dışına vursa da faydasız bit dolaşır Asalağı kökten kaldırmak akıl işi. Uyandım kendimi denizde buldum Oysa ki içimde kendime okuldum Ayağımdan tutuldu göğe asıldım Sarkan saçları yoldurmak akıl işi. Hayalim de nice kulaçlar atmışım Bakmaz derine anasını satmışım Güzelim bakmayınca ben bitmişim İşte şu denizi doldurmak akıl işi. Şimdi leşimi istiyor şu köpekler Ne çokmuş, dikkat etsen tekler Hotazlı olur değilmi kimi ördekler Göle dalıpda saldırmak akıl işi. Der Kamil At, göze bir yol oldum Can içinde acaip ihtilal oldum Kimseye değil şu güzele kul oldum Dünyada iken çıldırmak akıl işi. Kamil At
05-29-2009, 05:14 PM | #24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aklının Ermediği
Aklının ermediğini öldürmek ister Ne doktor bilir ne de okul takkeli Tüm doğruları öldürüp çıldırmak ister Dünyanın dışında cüppeli müppeli. Bunlar yüzünden insanlık gelişmez Güzellikler onun beynine dalışmaz Oturur şükür eder yatar, asla araştırmaz Zalimden yediği tokat baştan okkalı. Yukarıya bağlar dünyanın sonunu Destek te verir emdirir insan kanını Şükür le kucaklar bitmiş kanlı dününü Salya içinde çirkindir, salya sakalı. Şükürden kurtulmaz başka bilmez Kanlanmış çağa daha dönüp bakılmaz Diri diri insan yakar, insan yakılmaz Kendince önemli beylerin çakalı. Kamil At, gelecek te çakal ötmez Vurulmakla insanlık çoğalır hiç bitmez Kafasında ezber var insanı işitmez Boş bir hayal uğruna insanlığı yıkalı. Kamil At
05-29-2009, 05:14 PM | #25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Alçak Türleri
Bu dünyada madem ki insanım Kötülüğü tutup bedenime sarmam Nice suç işleyip tanrıya yalvarmam Böyle yapıp yalvaran alçak. Zaman benimle ölene kadar gelir Nedir bedenim toprağa yükselir Nice insan ölür köpekler alçalır İnsan yiğidi vuran alçak. Zalim doğru yaparsa neden gizler Atomlar kudurur taşarsa denizler Ölüm kıyısına yaklaşırsak bizler Pişmanım deyip kaytaran alçak Otoriteyi kirli elinde bulunduran Yiğit insana köpeklerince saldıran Yaptığı pislikleri dua ile kaldıran İnsanlık soyunu gizli kıran alçak. Kamil At fikir bulmayan nadan Sormaz filosof insanlık kırmadan Yobazına yaptırıp kendini yormadan Tarihte ki cahilleri kandıran alçak. Kamil At
05-29-2009, 05:14 PM | #26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Alemi Yok
Vurdum şu başımı sert bir uykuya Kırılmışım özür dileme alemi yok Derin derin gömüldüm bulanık suya Daldım, gel inleme lamı cımı yok. Toprak emdim duman büyümüş Çok saf oluyormuş aşklar nasıl iş Aşkı uğruna herkes tutuyor bir dövüş Kimisi bilmeden atılır demi yok. Kayaya çarpar bozuk kaptanlar İnsanlar sonuca katlanmış sa anlar Nice eski hükümdar boş yaşayanlar Tarihe gömüldü bozuk gemi yok. Sevgili demişim ben bir anlık sana İnsaf olmaz yapıştım gene cihana *******i çok mehtap doğar bana Senden güzel değil gecemi yok. Kamil At, işte bak sitem savaşıma Çok tanıdık taşlar yağar başıma Yaşanır aşk hiç çekinmez telaşıma Tarihte rastlanır aşkın kıdemi yok. Kamil At
05-29-2009, 05:14 PM | #27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Alerji Kafalar
İşte çaresiz kemirgenin torunu Şerefsiz kitabına yalan eklemiş İnsan dışı ninni öttürmüşler borunu Ölüme giderken sıra beklemiş. Alerji kafası insana sarılmazlar Cilalı boyadan lafla kırılmazlar Uyursa halk köpektir, derilmezler Kanunlar baskı itlerini haklamış. Kanunlar köpekli doğru vurulur Köpek burunlular ile iz sürülür Gerçeğin yayları mutlak gerilir Suçları yüzbin yasa ile teklemiş. Suçlar katmerli aranıyor yinesi itleri dönüştüren kimin kenesi Suçları silinmez milyarca tanesi Seçim kirlilik mideyi boklamış. Kamil At, çakalın ölüm ninnisi İşkenceden yana *** temennisi Seziyorken dumanı yol alır sisi Sürünenler hayalini ayaklamış. Kamil At
05-29-2009, 05:14 PM | #28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Alkol
Güzel günlerin yağmuru gibidir Mutsuz sevenin berbat dostudur Terk edilenlerin köklü belasıdır Sarhoşun boyunu büken alkol. İçince sarhoş döner tek durur Kendi dostuna tekme vurur Bulmaz ise kafatası kudurur Sevgileri kökünden yakan alkol. Kimisi içerler alkol seni bolbol Yine bağlanmış alkola ters bir yol Sapıtanın hayatı çok karambol Sarhoşlara daima akan alkol. Gözünde dünya olmaz uçtu gitti Herif tuzaklı bir bara kaçtı gitti Kanun uyutuyor düzeni seçti gitti Kamil At sarhoşa zarar eken alkol. Kamil At
05-29-2009, 05:14 PM | #29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Amerika Ve Kulları
Para Amerika'nın, çete kurarlar Efendiye itaat eder inançlı çeteler Bir gün birbirinin kafasını yararlar Yeşillik gösterir ardından meler. Salya akar sakalından sözünden Toprağa gömülür toptan ölüler Silah efedisinden öper dizinden Cana kıyar para alır kıs kıs güler. Her ölümün yanından çete geçer Satılmış toprak, övünürken gururlu Beyaz mı afyon mu, bol bol içer Aslına bakın dünyaya çok zararlı. Tahrik yok bilinçsize tahrik yaratır Yoz halinde nice gülünç bağırır Çok azdılar batmışı daha da batır Kışkırtır kanlı eniklere silah verir. Dünya inanılmaz bir haller alıyor Bir coğrafyada insanlık geriliyor Stop dese vaz geçip efendiyi yalıyor Dilde iman adına insan deriliyor. Çeteler var çözülmez problemler Amerika'nın parası ile gözü dönmüş Yoksulun canına kıymış işi demler Bir gün bakarsın kökten sönmüş. Düşmanıdır kürtlerin kanlı çeteler Hesap sorulacak, insan değiller İnsan kıyımına başlamış süngü biler Nice çiçek soldu, kurudu güller. Der Kamil At, şimdilik havlasın İnsanlık bekliyor not alarak suskun Üstelik kulüplerde zil ile oynasın Hesabı aynı şekil, gözü keskin. Kamil At
05-29-2009, 05:14 PM | #30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Amerikan'ın Kulları
Şu kanlı geçmişleri ile övünenler Kullarıdır emirci amerika'nın Parası için insandan dönenler Yanında değeri yoktur insanın. Yazısı turası sahte, tek atarlar Dolar koklayıp göbek atarlar Ajanlarına kara sayı çek atarlar Hediyesi ölüm, dürüst canın. Servet his edince yalar uşaklar Canını satar nefesi şakşaklar Hesap günü toprağa koşacaklar İçi hayvan dünya denen hanın. Kafada para çirkin şekil almış İnsanlık alçalır insanlık ufalmış Bilim çağ, bunca ölüme dalmış Anlamı yersiz, insan olmanın. Amerika taptırır kulun taptığına Bakmaz yaşına yolda saptığına Aldırmaz mezarı türbeyi öptüğüne Arkası cilalı siyahtır her aynanın. Kullarından sözde daha imancı Kulluk için dinciden de dinci Her çöplükte nöbet alır kapancı Parandır iman içinde imanın. Kamil At, doğruya canla gireli Acımasız imiş yaşamın kuralı Tarihte ki suçları baskılar hatıralı İsyanı modasız kanlı dünyanın. Kamil At
|