05-08-2009, 09:38 AM | #21 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Aşk dediler adını...
niçedir halimiz zamanlara dokunduk durduk! canımlara aşk için derken yamanlara yenildi yalanlar tüm zamanlara döküldü bahar gözlerimizde niçe umutlar geçti günlerden hasret dolu anları bekledik biz eksilmeyen dualarda tanıdık aşkı dumanı tüten bacalar oldu zaman bazen martı oldu yürekleri yakan içinde anılarla dolup canlanan an mutluyduk kimi zaman ah zaman yıkıldı koca çınar deli mevsimde! s düşlerdik bir o çınar gölgelerinde sevdiklerimizle iyi ve kötü günlerde ah ki zaman niçedir aşklarım her an kim bilir hangi dertdeyim bilinmez bilemem ki beni seveninki silinmez yaşayan anlarda mutluluk için çırpınan benim deli zamanım benim dünyam yabancı olmadım yaşanmış anlara dokunmadım kırılıcak diye canımlara bahar geçti günlerimden yarınlara daha dostlar unutmadım bizden kalanları... |
05-08-2009, 09:38 AM | #22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Gecti Bu Bahardan
Gecen martının,cıglıklarında,seni gördüm Baktıkca,gözlerim,agaladı yüreğimde Seni arıyordum,seviyordum seni İlk baktıgım o gözlerini Yalandı sevgi,ilk bakışlarındı sevdigim sen Aşkı duydum ama hic yaşayamadım Hepimizde vardı ya biracık kusur Huzurun yolcusuydum ben Yolcuydum gittigim yerde Kimi arıyordum kimi soruyordum İstiyordum seni ve sarkıların nakaratlarını Gel desem gelirmiydin yaşamın cıkmazına? Seviyordum aglamayı degerinde Ne kadar iclensemde mutluydum ben Bulutlarımız yazımız kışımız güneşlerimiz vardı Bu gün yolcuyum yarınlarıma ilk bakışlardaki seni arıyorum. |
05-08-2009, 09:38 AM | #23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk için'dir hayat...!
Kimi bayat kimide hak Gel gir gönlüme bir bak Aşk için yanıyor gör bak Dokundur elini göğsüme Korkulardan uzak dursun Careler umdur düşleremize Uzat göklere elini dualar olsun Gönülden tut elleri dost dursun Gidelim gittigimiz bizden olsun İçimizde duygu olsun sevgimiz Bizleriz aşkı yaşayan faniyiz! ! Şarkılar söyleriz aşk'tan yana Sevgilim yaşarsam seni bir an Çiceklerimiz olsun gönülden Kopsun fırtınalar benden uzak Bitmesin sevinçler günlerimize Anzıs vakitler olsun aşktan yana Bekleyişler heyacanlı kudursun Sevinç koyalım adını cocukların Aldırma ardından atıp tutanların Aşk olsun adımız yaşanmış anlara Duygular yenik şehrin cıkarlarına Aşk zor geliyor kahırlı insanlara! ! Gel sevgilim sarıl kollarıma sıkıca Biz biz olalım aşkım eselim bahara Günler yıllara denk aylardan eylüldür Seni sevdigim mevsimdir bakışların Her bakışta aşkı yaşadım faniyim sevdigim...! |
05-08-2009, 09:39 AM | #24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk için düşledim...!
uzaklarda olsada benligin ben seni hiç unutmadım''S her anda dokundu yüregim her nefeste seni sakladım gözlerimde gizledim ellerini yüregimde ekledim sevdigim''s özümdü sözümden gelen gölgelerimde seni taşıdım diger yarımdı senden özel sen ne olur anla halimi yüregimi unut geçmişi ve gelecegini yaşamalıyız içimizdeki ihtimalleri tut elimden gidelim maviye aşk olsun adımız ardımızda sevişelim bir ömür dünyada aşk için umudum gözlerimde buluşalım bulutlu mavi düşlerde gülelim geçmişe ve gelecege aşk için...! |
05-08-2009, 09:39 AM | #25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk için...!
Aylak bir bahar gözlerimden asabice Dudaklarıma dokunur düşledikleriyle Bir başka kokar kokusu teninde sade Savurur gülleri boynundan saçlarına Başaklar süsler yüzünü duyguları titrek Heyacan arar cıkarlardan öte aşkına Zaman sürer izlerini gecede olsa karanlık Şehrinde küçük kalabalıklar yaşatır aşkına Bir başaka dokunur aşkına karşılaşınca Acıdan kırılır elleri pamuktan parça parça Derindir gözleri ellerden bakışlarına saklı Umud saçar topraga güneşten yagmurlara Düşündürür sevinçlerini hüzünden bir an Yaşlıdır deli çınar dalında iki güverçinle Sarılmış dalları mavi gökyüzüne dal dal Uzanır ellerden gizli saklı gönlüllere duayla Sevdigi aşka diler dileklerin en güzelini O mevsime saklamış düşlerini yaşamından Günler anlamlar sürer izlere yürüyüşünde Gül kokar şehrinde mavi bir dünya düşü Saklanmış içinde eski bir gülümsemesiyle Mutlu olsun kutlu olsun der durur sevgililer gününde... |
05-08-2009, 09:39 AM | #26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk içinde gamzeler...
Aşk içinde dokunur dileklerim Bir care ya rabbim sensiziligim Gönülden olsun sevdiklerimizle Güllerden olsun ellerimiz ellere Dokunalım aşk olsun adımlarımız Sevelim sevilmek için düşledigimiz Gamzeler gönül sepetlerimiz Sürüklendik biz gönüllerdeniz Aşk için olsun bütün günlerimiz Selam edip sevelim gönüllerdeniz... |
05-08-2009, 09:48 AM | #27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk olsun bizlere! ...
Agıt döküyorum hüzünlere Bir dilek ellerimden yüregime Söz verdim dönmeyecegim diye Kafiyem yok şiirlerimde Sensizlik! yüregimin köşesinde Saklı düşlerim perde perde gözlerimde Özlüyorum her gecen günleri Yaşıyorum o eski gönül seslerini Sepet dolusu çicekler topluyorum sana Hala cocugum büyümemiş Ve hala sana aşık bir deli işte Dogmamış hüzünlerden sevinçlere! Duaların en güzeli sana Aşk hatırına gel beni bir anla Bir adımda bizden olsun tohumlara Bir adı olsun aşkımızın Bir cocukta bizden olsun Gönüllere dokunsun aşktır diye! Sahip cıkalım güllere Ömür biter bir gün bizlere Aşk olsun adımız bütün gönüllere... |
05-08-2009, 09:48 AM | #28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk ugruna anıyorum ölümünü...
Yoksun diyerek andı sevgisini sensiz Üşüştü yapraklar bahar geçti sessiz Düşlerinde senden eksik senden fazla Ne varsa yaşadı umutlarınızı caresiz Bestelerinde seni söyledi bizlere Kusur aramadı sana olan aşkında Sarılışında baka kaldık ardında Yollar götürdü isimsiz zamanlara Her filmden her yemekte ve her günde Vakitsiz heran andı sana olan aşkını Açtı ellerini semaya haykıra haykıra Seni andı bütün insanların ortasında Sensiz neylim dedi dost bizlere Kırdı bütün kalemleri boyundan uzun Dizelere yazdı sevinçlerini geceden Ufukta aldı yerini her günden biriydi Dönüşünü bekledi caresizliginden Dünden bugüne taşıdı düşlerinde Kimi zaman adam gibi sohbetleri Kimi zaman suskunlugunda yaşadı Sana olan aşkından yaktı kendini Hatıralarını yakıyordu bir bir zamana Unutmadı bütün zamanlarda aşkını Bir günden bir güne gitti sevgisi Adımlarını hep hızlı sürdü umudlarıyla Sarhoş bir adam gibi sustu insanlara Aylak bir cocuk dokundu dostumuza Dostumuz agladı adak yokuşunda Günler yıllar geçti o günden bu güne Yaşlandı hüzünleri daha sık *******e Dokundu yüregime gözlerime ah be Aşk bu olmalıydı yakıp giden küllere 03.09.96kışında ölümünün yıl dönümünü Dolu gözlerle anıyorum sevgili dostumu Aşk ugruna anıyorum adam gibi dostumu... |
05-08-2009, 09:48 AM | #29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkımdan kalan hüzün...
Tane tane beyaz gelinçikler Yagıyor şehrin büyüsünde Gözlerim derin sürüklüyor Umudun sakladıgı düşlere İçim alev alev kor gibiyim Hasret sürüklüyor hayallerime Kurşunlar seyriyor gözlerimde Günler geçmiyor ayaz *******im Sen oluyorsun tebessümlü Gülüşünde saklanmış sırlarım Aklımda kısa filmden nakarat Yaşıyorum sensiz hüzünlerimi Varıyorum beyaz geceye Ayaklarımda hüzün yelelleri Takatsiz vuruyor düşlerime Her an sürüklüyorum adımlarımı Sana varmak istiyor bedenim Dokunmak ellerine elimle Tutunmak yüreginde düşümle Sana ait ne varsa yüregimde! ! Seni yaşıyorum olmasanda yüregimde... |
05-08-2009, 09:48 AM | #30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkın nefretindeyim...
Belki bir gün özlersin beni Dokunur içine kırıntılarım Yanan ateşin olurum düşe Yapışırım mahşerinde sana Bekle o günü o yanlızlıgını Hatırla bana cektirdiklerini Gördüklerini göreceklerini Bir daha düşün beni sevgilim Sakın dönüp bakma yaşama Acıdır düşlerim aklımda Senden kalanlardır yarım Bir bıcagın sırtında yarim Durduramadım zamanı sevgili Hatıraların yaktı *******emizi Otur dinlen düşün geçmişimizi Dönüp bakma sakın bana Acıtırım bütün düşüncelerini Git uzaklara benden uzaklara Yeni sevinçler yap kendine Yeni umutlarda buluş maviye Hatır sorma benden geçmişe Liman olmasın gittigin yerde Birde sevgilin olmasın dilegim Söz verdigimiz gibi sevdigim Ben seni kaybettim sildim Öyle anlatamadım ben aşkım Ben hep sevdim sevdim sevdim Sana olan nefretim unutmaktı Sana verdigim sözü tutmaktı Aşk yüceydi gönlümde sevgili Ve hep öyle büyük sevildin Bütün yüregimde özümde Sözümde sözlügümde aşktın Sevgilim ben seni yaşamadım... |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|