06-11-2010, 05:50 PM | #21 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Unutulan - Cengiz Kurtoğlu
Unutulan Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Önce birkaç damla yaş gözlerimden süzüldü İnanmadım yıkıldım senin miydi bu düğün Hıçkırdım sendeledim bacaklarım çözüldü Yoksa sen değil miydin o uğruna öldüğüm Aklımdan geçti birden bütün davranışların Tamamlıyordun beni aynıydı her şeyimiz En büyük desteğimdi sihirli bakışların Her zaman yanımdaydın çok mutluyduk ikimiz Gözlerim bulutlandı başım öne eğildi Yalan değil olamaz duymadın feryadımı Bütün bu gördüklerim birer gerçek değildi Benim değilsin artık boşver unut adımı |
06-11-2010, 05:50 PM | #22 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Şansım Ne Yapsın - Cengiz Kurtoğlu
Şansım Ne Yapsın Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Ömrümce şu yüzüm gülmedi niye Hep şansıma küstüm ona ağlarım Anladım ki benim yazımmış böyle Talihim ne yapsın şansım ne yapsın Dünya zalimlerin dünyası ise Dostlarım hayırsız vicdansız ise Sevdiğim taptığım vefasız ise Kıymet verdiğim o nankör biriyse Talihim ne yapsın şansım ne yapsın Dertlerim peşimi hiç bırakmıyor Mutluluk çaresiz umut ne yapsın Gözümden dökülen yaşlar dinmiyor Talihim ne yapsın şansım ne yapsın Dünya zalimlerin dünyası ise Dostlarım hayırsız vicdansız ise Sevdiğim taptığım vefasız ise Kıymet verdiğim o nankör biriyse Talihim ne yapsın şansım ne yapsın |
06-11-2010, 05:50 PM | #23 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yıllarım - Cengiz Kurtoğlu
Yıllarım Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Gitmek istiyorsan sevgilim eğer Git dilediğince yıllar senindir Eğer anıları silmek kolaysa Siliver hepsini yıllar senindir Sanma ki hayalin çıkmaz gözümden Sanma ki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Ümitler tükenip giderse bir gün Kalırsın çaresiz mutsuz ve üzgün Yüzünde çizgiler dolarsa birgün Beni arayacak gözler senindir Sanma ki hayalin çıkmaz gözümden Sanma ki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir |
06-11-2010, 05:51 PM | #24 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yıllarım Boşa Geçti - Cengiz Kurtoğlu
Yıllarım Boşa Geçti Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Hasretinin peşinde Çok mevsimler değişti Şimdi anlıyorum anlıyorum ben Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim Yıllarım boşa geçti Geri dönmek artık zor Sensizlik yaşanmıyor Hayat geldi gidiyor Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim Yıllarım boşa geçti |
06-11-2010, 05:51 PM | #25 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yalan Söyledim
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Aşkımız için Senden ayrildiktan sonra agladim Beni o halimle gorme istedim Sana son vedayi edip giderken Sevmiyorum diye yalan soyledim Oysa hep askinla yasayacagim Kalbimde sevgini tasiyacagim Sanma ki ben seni unutacagim Sevmiyorum diye yalan soyledim Aldattim resmini yirtip atarken Aldattim yuzune kirgin bakarken Ben seni herseyden cok seviyorken Sevmiyorum diye yalan soyledim Oysa hep askinla yasayacagim Kalbimde sevgini tasiyacagim Sanma ki ben seni unutacagim Sevmiyorum diye yalan soyledim |
06-11-2010, 05:51 PM | #26 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Gözümle Gördüm
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Aşkımız İçin Artik cok mutluyum diyorsun ama Ben agladini gozumle gordum Bosuna saklama gozyaslarini Perisan halini gozumle gordum Huzurun yok belli eskisi gibi Kendini avutma bir gor halini O vefasiz yikmis bitirmis seni Yikilmis halini gozumle gordum Hani nerde kaldi o guluslerin Basimi donduren o cilvelerin Nerde guzelligin nerde gencligin O gunku halini gozumle gordum Huzurun yok belli eskisi gibi Kendini avutma bir gor halini O vefasiz yikmis bitirmis seni Yikilmis halini gozumle gordum |
06-11-2010, 05:51 PM | #27 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ağladım Bugün
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Aşkımız İçin Oyle ihtiyacim vardi ki sana Seni hep yanimda aradim bugun Sanki bir teselli bulacak gibi Resminle konusup agladim bugun Eline uzanip tutmak istedim Boynuna sarilip opmek istedim Gittigin yerlere gelmek istedim Resminle konusup agladim bugun Anlattim resmine bende yerini Anlattim kalbimde sonsuz sevgini Yuzume gulerek beni dinledi Resmine konusup agladim bugun Eline uzanip tutmak istedim Boynuna sarilip opmek istedim Gittigin yerlere gelmek istedim Resminle konusup agladim bugun |
06-11-2010, 05:52 PM | #28 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Aklımda Gözleri Kaldı
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Çakılmış gönlüme bir paslı çivi Çıkarıp attım da izleri kaldı Kadehi kadehe vurduğum her an O yarin aklımda gözleri kaldı Sevgisi gönlümde kanayan yara Sitem edip durdum geçen yıllara Bu sevgi gidecek benle toprağa O yarin aklımda gözleri kaldı Korkarım uykuya dalmaya bile Bütün düşlerimi hayali sardı İçimde küllenen nefrette bile O yarin aklımda gözleri kaldı Sevgisi gönlümde kanayan yara Sitem edip durdum geçen yıllara Söz: Günay Cantürk Müzik: Sezgin Büyük |
06-11-2010, 05:52 PM | #29 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Bu Şehirden Gidiyorum
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Ayrılığın vakti geldi Çarem yok ki biliyorum Beni alıp düşlerime Bu şehirden gidiyorum Cebimde bir küçük resmin Dudağımda yalnız ismin Yüreğimde bitmez sevgin Bu şehirden gidiyorum Gidiyorum gidiyorum Bu şehirden gidiyorum Başım darda yolum uzun İçin için eriyorum Sen ağlama dayanamam Bu şehirden gidiyorum Elimde bir küçük resmin Dudağımda yalnız ismin Yüreğimde bitmez sevgin Bu şehirden gidiyorum Gidiyorum gidiyorum Bu şehirden gidiyorum Söz: Aşkın Tuna Müzik: Zihni Cinan |
06-11-2010, 05:52 PM | #30 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Deli Yangınım
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Sen gül gözlerine bakarken yüzüme Ben çoktan soldum baharım bitti Sen gönlünü eylerken deli sevdanla Ben çoktan yoruldum hevesim geçti Aklım almıyor kalbe sığmıyor Bu dünya bana dar dar geliyor Deli yangınım sana dargınım Bu sevda gönlüme huzur vermiyor Sen tek bir sözünle aldın ya aklımı Ben deli diye anılır oldum Sen ardına bakmadan gittin gideli Ben düştüm yollara avare oldum Aklım almıyor kalbe sığmıyor Bu dünya bana dar dar geliyor Deli yangınım sana dargınım Bu sevda gönlüme huzur vermiyor Söz: Funda Dicle Müzik: Bora Dicle |
Bu Konudaki Online üyeler: 13 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 13) | |
|
|