06-11-2010, 05:53 PM | #31 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Demek Gidiyorsun
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Bu kadar kolay unuttun öyle mi Seni seviyorum biliyorsun Aşkın bitti demek gidiyorsun Bana böyle mi veda ediyorsun Demek hiç sevmemiş düşünmemişsin beni Unutmuş düşünmemişsin beni Sahte duygularla yalan duygularla Bırakıp bırakıp gitmişsin beni Seni seviyorum biliyorsun Aşkın bitti demek gidiyorsun Bana böyle mi veda ediyorsun Söz-Müzik: Sezgin Büyük |
06-11-2010, 05:53 PM | #32 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Gülüm Hey
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Ayrılığı umursamaz kaale almazdım Sen gidince yüreğime çöktü acısı Gülüm hey gülüm hey..... Senden önce saplanmazdı Bağrıma zulüm Gidişinle mevsim hazan oldu Be gülüm..... Gülüm hey gülüm hey..... Aylara meydan okudum Yıllara meydan okudum Hasret oldum dert dokudum Düğüm düğüm oldum gülüm hey..... Gülüm hey gülüm hey..... Söz-Müzik: Bayram Şenpınar |
06-11-2010, 05:53 PM | #33 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Hain Geceler
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Geceler düşmandır bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz buralarda Hayaller kurardık günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensiz gecelerde Düşenin dostu olmaz derlerdi inanmazdım Senden başka kimseyi yar sayamadım Derdime derman meyler Dilim ismin heceler Seni benden aldılar hain geceler güneşin doğduğu günler Yaşamaktan da beter Sana nasıl kıydılar hain geceler Söz-Müzik: Hakan Altun - Sezgin Gezgin |
06-11-2010, 05:54 PM | #34 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ordayım
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Hasret bana göre değil yaşayamam Yokluğuna inan gülüm dayanamam Yok yok sensiz olmaz mutlu olamam Çok çok çok sevdim ayrı kalamam Ordayım ordayım ordayım Geliyorum yoldayım Sabaha kalmaz belki Kapındayım ordayım Aramızda dağlar olsun farketmez ki Senin sevgin bende gülüm tükenmez ki Yok yok sensiz olmaz mutlu olamam Çok çok çok sevdim ayrı kalamam Ordayım ordayım ordayım Geliyorum yoldayım Sabaha kalmaz belki Kapındayım ordayım Söz: Nuri Özmen Müzik: Levent Gürsel |
06-11-2010, 05:54 PM | #35 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yıllarım Boşa Geçti
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Hasretinin peşinde Çok mevsimler değişti Şimdi anlıyorum anlıyorum ben Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim Yıllarım boşa geçti Geri dönmek artık zor Sensizlik yaşanmıyor Hayat geldi gidiyor Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim Yıllarım boşa geçti Söz: Vural Şahin Müzik: Çağrı |
06-11-2010, 05:54 PM | #36 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Şansım Ne Yapsın
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Hain Geceler Ömrümce şu yüzüm gülmedi niye Hep şansıma küstüm ona ağlarım Anladım ki benim yazımmış böyle Talihim ne yapsın şansım ne yapsın Dünya zalimlerin dünyası ise Dostlarım hayırsız vicdansız ise Sevdiğim taptığım vefasız ise Kıymet verdiğim o nankör biriyse Talihim ne yapsın şansım ne yapsın Dertlerim peşimi hiç bırakmıyor Mutluluk çaresiz umut ne yapsın Gözümden dökülen yaşlar dinmiyor Talihim ne yapsın şansım ne yapsın Dünya zalimlerin dünyası ise Dostlarım hayırsız vicdansız ise Sevdiğim taptığım vefasız ise Kıymet verdiğim o nankör biriyse Talihim ne yapsın şansım ne yapsın Söz: Mehmet Tekin Müzik: İlyas Tetik |
06-11-2010, 05:54 PM | #37 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Bahse Girerim
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Sensiz Kutladım Bosuna gizleme duygularini Sen bana asiksin bahse girerim Istedigin kadar uzaklas benden Bensiz yapamazsin bahse girerim Araya koskoca daglar girsede Hic sonu olmayan yollar girsede Bir degil bin asik seni sevsede Beni sececeksin bahse girerim Bu aska elveda ettim desende Bir daha geriye donmem desende Dort kitap ustune yemin etsende Bana doneceksin bahse girerim Araya koskoca daglar girsede Hic sonu olmayan yollar girsede Bir degil bin asik seni sevsede Beni sececeksin bahse girerim |
06-11-2010, 05:55 PM | #38 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yemin Ettim
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Sensiz Kutladım Hic uzatma ellerini tutmam artik yemin ettim Dalip durma gozlerime bakmam artik yemin ettim Gonul verdim pisman ettin omur verdim ziyan ettin Sevdigime pisman ettin sevmem artik yemin ettim Sevgilimi sevgim yok Senin sana hic hayrin yok Cok cektirdin sen bana cok Sevmem artik yemin ettim Cok kirik bu kalbim sana kendini bosyere yorma Yeminlere hic basvurma kanmam artik yemin ettim Gonul verdim pisman ettin omur verdim ziyan ettin Sevdigime pisman ettin Sevmem artik yemin ettim Sevgilimi sevgim yok Senin sana hic hayrin yok Cok cektirdin sen bana cok Sevmem artik yemin ettim |
06-11-2010, 05:55 PM | #39 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yalnızlardayım
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Sensiz Kutladım Hasret icimde kordugum yuregimde tas Her gun aynalarda gordugum gozlerimde yas Yoklugun olumlerden daha zor geliyor bana Al beni bu cehennemden oyle susadim sana Yalnizim yalnizlardayim Sensizim uzaklardayim Sararmis resmin elimde Her aksam anilardayim Yine yalnizlardayim Yalnizim yalnizlardayim Sen gidince dort bir yanima coktu karanlik Don gel artik inan canima yetti ayrilik Saatler gecmek bilmiyor uykusuz sabahlardayim Mevsim hic degismiyor ben hep sonbahardayim Yalnizim yalnizlardayim Sensizim uzaklardayim Sararmis resmin elimde Her aksam anilardayim Yine yanginlardayim Yalnizim yalnizlardayim |
06-11-2010, 05:55 PM | #40 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sanki Ömür Bir Aşklık
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Sensiz Kutladım Ne istiyorsun benden anlamiyorum seni Bitti bu ask dedin ya birak artik pesimi Herseye gogus gerdim askimiza sigindim Gormemezlik geldim sana nasil baglandim Donusu yok ayrildik Bu sevda bitti artik Ne sen uzul ne de ben Sanki omur bir asklik Olmusun caresi yok bosuna hic ugrasma Kaybedecegin zaman geri cekil savasma Cok yalvardim agladim askimiza sigindim Duymadin sen sesimi hep bos yere haykirdin Donusu yok ayrildik Bu sevda bitti artik Ne sen uzul ne de ben Sanki omur bir asklik |
Bu Konudaki Online üyeler: 20 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 20) | |
|
|