05-23-2009, 07:53 AM | #41 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Aşkımız olacak...
Benim yıldızım parlayan ayım, Yarınlarımın dayanağı,geleceğim, Sen benim ben seninim artık aşkım, Sana okadar ısındım ki parlayan ışığım. Yıllarca yaşıyamadığını yaşıyacaksın, Mutsuz yıllarının aydınlığı olacağım, Hasretin olan kocan, Adamın ben olacağım, Gör bak ki aşkım benim, Nasıl mesut,sevgi dolu, Hep gülen,neşeli olacaksın, Biz yıllar sonrada olsa mutluluğu, Özlediğimiz aile sohbetlerini, Gezmelerini, Hayat dolu yaşantımızı, Hürriyetimizi, Çok güzel sen ve ben, Beraber bulacağız. Sabır ya sabır bir tanem az kaldı, İşte bak ozamanda gelicek, Sen benim,bense senin, Ebedi mutluluklarımız olacak. Yıllarca çektiğin acıları, Ben biliyorum, Acılarını unutturacak, Sevgine,geleceğine,özlemlerine, O mutlu hayatına kavuşacaksın. Ölümsüz aşklar, Mezara kadar beraberliğimiz, Sadece ve sadece sen ve benle olacak, Bekle hayatım,kırmızı dudaklım bekle, Benimle olan beraberliğin, Ebedi ve sonsuz, Hep ama hep, Aşkımız sevgimiz olacak..
05-23-2009, 07:53 AM | #42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkın peşinde...
Nereye gittiğim belli değil, Hafif esen rüzgar esintisi, Götürüyor ben istemeden, Götür beni götür rüzgar, Gözlerim kapalı gittiğim yere, Yıllar yılı o ilk aşkıma, Kavuştur aşkın peşinde. Özlediğim,arzuladığım, Çocukluk o ilk aşkıma. Hafif çisileyen yağmurda, Bembeyaz yağan karda, Çarşaf misali deniz yazında, Gecenin pırıl pırıl ışıltısında, Tüm gece,gündüz rüyalarımda, İsminin kulaklarımdaki uğultusunda, Kalbimin sımsıcak sıcaklığında, Götür beni rüzgar götür, Savur gittiğim yer onun yeri olsun, Sarsın kolları bedenime, Yıllar yılı beklediğimiz, Aşkın peşinde aşkıma, Kavuştur beni kavuştur rüzgar...
05-23-2009, 07:53 AM | #43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ay karanlığı...
Gündüzüm gecem gibi kara, Sifiri gecede yıldızlar parıldamıyor, Yoksun günümü gecemi aydınlatan, Ay karanlığımda sen yıldızım, Orda da yoksun yıldızım mı kaydı? Ne yapacağım bilmiyorum yalnızım, Hani aydınlığım dın sen sevdiceğim, Sönmüş bir mum gibi yoksun, Yapayalnız sensiz geçmiyor günler, Nerdesin kiminle bir alo de, Ben de saklı bir tutam saçın, Onu kokluyor seni görüyorum, Ay karanlığında seni arıyorum, Arada bir alo de seviyorum de, Benim sevgim dağlar kadar yüce, Beni sensiz ve habersiz koyma, Bir alo de duyayım o billur sesini, Yine ay karanlığımın yıldızı ol, Hasretim kokum nerdesin şimdi, Yanımda olamasanda kal orda, Aydınlığım ay karanlığımın yıldızı.
05-23-2009, 07:53 AM | #44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayın 27 leri...
27 aralıklar hiç bitmesin sevdiğim, Birbirimize yolladığımız,temiz gülücükler, Sıcacık bakışlar,hep ama hep sürsün. Senelerce,ömür boyunca, Daima bana güven veren,göğsüne sarılayım, Hep ellerini,hiç bırakmıyayım, Sımsıkı sarayım seni, O sevgimizin en çoşkulu anlarında, Birtanem,aşkım,sevdiceğim, Dudaklarımda hep çıksın bu sevgi sözleri, Ama yalnız sana, Şimdi söyle yalnız seninle çarpan bu yüreğe, Söyle bana, Sevdiğini, Varmısın bir ömür boyu, Her ayın 27 leri kutlamaya. Varmısın sevdiğim, Ömrümüz tükenene dek, Bir yastığa baş koymaya...
05-23-2009, 07:53 AM | #45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayna...
İyi bir güne başlamak için, Bugün lavoba da traş oldum, Baktım ki kesilen sakallarıma, Ve de saçlarıma beyazlar vardı, Aynaya baka kaldım geçen 45 yılıma, Bir yere bakarsınız ya derinlere, Gençlik yıllarıma geçen onca günlere, Hayallerime yaptıklarıma yapamadıklarıma, Kaçırdığım,bence güzel gelecek sandığım, Ozamanlara şimdi nerdeyim ben, Aynada kalbimi görüyorum berrak, Tertemiz yaşanmış birsürü anılar, Birçok romanlar ve şiirler var orda, Ama aynada beyazlar,kırışıklıklar, Geçen onca yılların gerçek yüzü. Gözükmüyor tabi dökülen gözyaşlarım, Neden sigaramı derinden çektiklerim, Ayaklarım tüm bedenim kalbim yorgun, Güzel ayna olduğunu yansıtan sensin, Göstersene bana iki kalbin atışını, Büyük aşkımı,onun yüzünü göstersene, Kalbimde yeri var,görüyorum orda işte, Geri getirsene,gelmiyor değilmi, Nerde kiminle şimdi,son defa göster, Belki sana bu bakışlarım son oluyor, Sen de hakkını helal eyle...
05-23-2009, 07:53 AM | #46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılık...
Neden bu ayrılıklar keder ve üzüntüler, Dayanamıyor şu gönlüm yeter be yeter. Ne dağları aştıda geldi bu gönül, Bir hayır denecek kadar basitmi bu aşk, Bak duracak artık bu yogun kalbim. Çok ağlıyacak,üzüleceksin,yıpranacaksın, Sana olan aşkım bağlılığım okadar büyük, Beni üzmelerin,bak saçlarıma kar beyaz oldu. Ya hayallerim buz gibi eriyip yok oldu, Gönlümün sultanı demezmiydim sana, Bana bakışların,kıskanıyorum seni demelerin, başını göğsüme koyup uyumalarına ne oldu, Bir gece elele gezerken yediğimiz kuru simit, Birbirimize söylediğimiz aşk şarkıları, Senin uydurma söylediğin manilere ne oldu, Bunlar hepsi yalan gününü gün etmekmiydi, Nede inanmıştım sana,büyük olan aşka, Meğer ne sahtekarca kullandın saf gönlümü, Ayrılık bu ise sevecek sevgilim yok artık. Ben sevmiştim hemde çok seni birtanem, Ölürsem mezarıma gelme,adımı bile anma, Şunu iyi bilki ben seni çok sevmiştim, Ayrıldık diyorsan hadi bay bay sana..
05-23-2009, 07:53 AM | #47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Baba ocağı..
İlk göz ağrım,biricik kızım, Sen doğdun, Evimize bereketler getirdin, Öyle tonbiş öyle şirin güzeldin, Ne yokluklar çektik seni büyüttük, Kardeşin oldu beraber büyüdün, Çocukluğundan belliydi. Bak öğretmen oldun. Senden ayrılmak çok zor, Birini sevdin, Baba aşık oldum dedin, Evlenmeye karar verdin, Beyaz gelinlik giydin, Kara gözlüm nede güzel oldun. Adetmiş baba ocağında çıkmak, Ömür boyu mutlu olacaksın, O kırmızı kurdeleyi, Okuyup bağlıyacakmışım, Elim beline gitmiyor, Güzeller güzeli kızım. İçim içerim kan ağlıyor, Göz yaşlarım dinmiyor, Kalbim atıyor, Buna yürek dayanmaz, Kızım evleniyor. Öp kızım elimi,öpeyim alnını, Annen,kardeşin ağlıyoruz, Baba ocağından kopuyorsun, Unutma bizleri kızım. Biz seni çok sevdik, Seviyoruz mutlu ol emi, Benim kızım büyümüş, Bak gelin de olmuş, Gelinlikte giymiş nede yakışmış, Göz yaşlarımızla, Baba ocağından gidiyorsun, Biliyorum ki, Sen çok mutlu olucaksın...
05-23-2009, 07:54 AM | #48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Barışık bir dünya...
Dostluklarda küslükler,kırgınlıklar, Birbirimizi küçük düşürmeler olmamalı, Kavgalar neden aramızda olsun ki, Hep barışık arkadaş gerçek samimiyetler, Güzellikler karşılıklı sohbetler olsa, Ülkeler arasında yarışlar olmasa, Sınırlar kalksa,tüm insanlar,ırklar, Güzelim dünyada barışık yaşansa. Çıkarlar uğruna savaşlar olmasa, O masum insanlar,çocuklar ölmese, Herkez,her ülke dilediği gibi yaşasa. İnsanlar mutlu ağlamadan doğsa, Tüm insanlar birer inci gibi, Parlıyan birer yıldız,ışık olsa, Ben sana sen bana hepimiz birbirimize, Seni çok ama çok seviyorum dese, Hiç bir zaman savaşlar kavgalar olmasa, Kendi ecelimizle ölsek olmaz mı? Öbür dünyada cenneti arıyacağımıza, Bu dünyamızda cennetimizi yaşasak, Olmaz mı tüm dostlar,arkadaşlar, Nedersiniz? Sevdiciklerim can yoldaşlarım..
05-23-2009, 07:54 AM | #49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Basit mi?
Ne kadar güzelsin, Sanki bir melek, Fıstık gibisin, Sende kandın, Bu kadar basit mi, Gözlerinin içine baktıkça, Denizin içini görüyorum, Ay kadar parlaksın, Benim güneşim olurmusun, Hoppala kandırdım galiba, Bu kadar ucuz,basit mi, Her güzel söz,yalancıktan, Ne bileyim sahte bir tebessüm, Şık giyim,bolca harcamalar, İntihar ederim benim olmazsan, Gibi,aldatmacıklar kandırır mı, Bence aptalca boşa uğraşlar, Bu kadar basit mi siz kadınları, Elde etmek,beraber olmak, Olmamalı,biraz emek, Uğraş vermeli,süründürmeli..
05-23-2009, 07:54 AM | #50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bayılıyorum...
Zamanın genç modern kızlarına, Çağdaş yaşamayı bilen hanımlara, İmreniyorum saygı duyuyor bayılıyorum. Kendilerine yakışır giyimlerine, Saçlarının ve yüzlerinin bakımlarına, Rengarenk saç renklerine,boyalarına, Konuşma yeteneklerine,kokularına, Sevmelerine,aşklarına bayılıyorum. Kilolarına olan özentilerine, Fiziki görünümün değerlerine, Çalışkanlıklarına ve özgürlüklerine, Genç kızlara,kadınlara bayılıyorum. Doğurgan olan özelliklerine, Cennetin ayaklarının altında oluşuna, Eşlerine bağlı sadakatlıklarına, Sonsuz sabırlarına ve gülüşlerine, Bayılıyorum kıskanırcasına sizleri. Çocukların anneciğim demelerine, Sevgililer,yaşgünü,evlilik yıldönümlerinde, Onlara nazikçe sunulan sevgilere, Verilen çiçeklere öpücüklere, Bayılıyorum dünyanın en güzel yaratılan, Eşcinslerime size hanımlar,kızlar. Sizler ne güzel yaratıklarsınız, Sizsiz olmuyor ondan sizlere gıptayle, Bayılıyorum doğru diyorum bayılıyorum...
|