|
MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları Icq, Msn , Yahoo her türlü mesajlaşma programları hakkında yardım |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
12-23-2008, 04:03 PM | #41 |
Müstakbel Üye
Kayit Tarihi: Dec 2008
Mesajlari: 152
Teşekkür Etme: 7 Teşekkür Edilme: 3 Teşekkür Aldığı Konusu: 3
Üye No: 67893
Rep Puanı : 269
Rep Derecesi :
|
emeğine sağlık bolluk iyidir
|
05-27-2009, 07:57 PM | #42 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Çok güzel yazılar içlerinde
05-28-2009, 01:53 AM | #43 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Mar 2007
Mesajlari: 1,510
Teşekkür Etme: 21 Teşekkür Edilme: 36 Teşekkür Aldığı Konusu: 23
Üye No: 37169
Rep Puanı : 68799
Rep Derecesi :
|
[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
[AslaNLarıN KavGasıNa ÇakaLLarıN AkLı eRmezZ.. eLimi ayaMı çeKtm heRşeyden haDi yaWrum mutLu oLun orTamınıZda xD qöSe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqie.. Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(= 2 dK DeliKanLı oLun PaRaSı NeYSe VeRiRiM $uursuz ßéyinLérinizdéki,qércéği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tükürükté ßén atıyorum Beni Kimin NeReSiNe taKtĞı öNELi AsıL öNeMLi OlAn bnm KiMi nEReMe tAkTıĞıM insan maskeleri o yüzsüzlüğünüze hiç yakışmıyo !!.. ßir hayat çizdim kndime, hapsettim kendimi içine..Sesszdi hayata haykırışLrm oysa, bu gürültü nie ? Gozun Aydin Artik Ozgursun . .Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin. KeLime DarCııN Biraz daa Genişş olSaYdıda herşeyi anladabilseydin qé$Ké...[!] ''DéérSzLiiqiNizé weRdiqim DeeRden uTanıoRm.. waroLu$umu qoRemeDin...yoq oLu$uMu izLé.... Ummadıklarım adam olurken... Adam dediklerim insan bile olamamış.! #вєş pαгα єтмєz yűгєgίиє sűгgűи єттίи нαyαтιмι ... #|| uLaşıLmaz deiLim ... yakLaşmasıNı biL ... || *** CoÇuK BaKıCıSı DeĞiLiM [ +18 ] *** €SinTi YaPMa YoL AL soNa saRan bozuK kasétLer gibi hayaT.. umuT yoK sénDén başKa.. SeniN oLmamı istiosaN ßenim oLmayı öGreniceksiN. *** oyuncağın kırıLdı artık eLinde éh SnDé hakSız sayıLmazSın !! SonucTa aç ßi aYısın Yémék vérmédén OynamazSın !! hade qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa !. . vaRmısıN ?. . Adamına göre olamadığım için mi sevilmedim ღ? KıRıLaN hAyaaLer mİ BatTI Elİne?? Eyy yoqLuqum WarLıqıMı aRat!!.. ' ßén TamamıyLa İnsan Gißi Görünmék Üzéré TamamLanmı$ 1 Ruh Numunésiyim..! Ne Zaman qol Die Arkamı Dönsem Elinde ofsayt ßayrağıyla ßekLer Kahp* HAyAt ! ! ! sadisttiR insanLar kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar.. Üzqünüm ...Gülerek kaчbettiklerini aqlaчarak kazanamazsın .`` Kanattığın Kadar Kanıyor musun .. ?`` |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|