04-22-2010, 12:32 AM | #1 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Türküler
A Bre Sülüman Aga
A Bre Sülüman Aga Tut Çakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Sülüman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Sülüman Aganın Karısı Sundurmadan Bakıyor Sülüman Aga Ona Altı Patlar Atıyor Kaynak Kişi: Faruk Yılmaz Kaynak: TRT İst. Rad. Thm Mdr. Yöre: Kırklareli |
04-22-2010, 12:32 AM | #2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
A İstanbul Sen Bir Han Mısın
A İstanbul (Beyim Aman) Sen Bir Han Mısın Varan Yiğitleri (De Beyler Aman) Yudan Sen Misin Gelinleri Yarsız Goyan (Bi Danem) Sen Misin Gidip De Gelmeyen (De Beyler Aman) Yari Ben Neyleyim Vakitsiz Açılan (Da Beyler Aman) Gülü Ben Neyleyim A İstanbul (Beyim Aman) Issız Kalası Taşına Toprağına (Da Beyler Aman) Güller Dolası O Da Bencileyin (Aman) Yarsız Galası Yöre : Kütahya Hisarlı Ahmet-Mustafa Hisarlı |
04-22-2010, 12:32 AM | #3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Abalı Zeybeği
Abalımın Cepkeni Safi Sırma İlikli Abalımı Vuranlar On iki De Giritli Abalım Abalım Başı Aman Belâlım Abalım Abalım Gözleri Elalım Yandım Da Efeler Yandım Abalı Da Zeybeğe Yandım Da Dostlar Yandım Abalı Da Zeybeğe Beşparmak Dağından Gece Ben Geçtim Anadan Babadan Yardan Vazgeçtim Abalım Abalım Başı Aman Belâlım Abalım Abalım Gözleri Elalım Yandım Da Efeler Yandım Abalı Da Zeybeğe Yandım Da Dostlar Yandım Abalı Da Zeybeğe Yöre : Aydın |
04-22-2010, 12:32 AM | #4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Acem Kızı Çırpınıp da Şanovaya çıkınca Eğlen Şanovada kal acem kızı Uğrun uğrun uğrun kaş altından bakınca Can telef ediyon bil acem kızı Seni saran oğlan neylesin malı Yumdukça gözünden döker mercanı Burnu fındık ağzı kahve fincanı Şeker mi şerbet mi bal acem kızı Kaynak : Osman Özdenkçi Yöre : Kırşehir |
04-22-2010, 12:33 AM | #5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Acı Günlerim
Şamatacı Günlerim Güneş Yüzü Görmedi Vay Hacı Bacı Günlerim Değirmenin Çarkı Yok Bu Bahçenin Parkı Yok Ali Gider Veli Gelir Külhana Vay Birbirinden Farkı Yok Acı Acı Günlerim Göz Boyacı Günlerim Ahı Vahınan Geçti Gitti Hacı Bacı Günlerim Bir İpte İki Cambaz Zor Olur Oynayamaz Dili Tatlı İçi Zehir Güzelim Vay Böyle Kazan Kaynamaz Böyle Kazan Kaynamaz Acı Acı Günlerim Şamatacı Günlerim Ahı Vahınan Geçti Gitti Hacı Bacı Günlerim Mahzuni Deli Gönlüm Yine Yollara Düştü Hacı Vurdu Bacı Durdu Acımadı Aleme Kaygu Kullara Düştü Acı Acı Günlerim Şamatacı Günlerim Ahı Vahınan Geçti Gitti Hacı Bacı Günlerim Söz/Müzik : Aşık Mahzuni Şerif |
04-22-2010, 12:33 AM | #6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Acıyı Bal Eyledik
Bak Su Bebelerin Güzelliğine Kaşı Destan Gözü Destan Elleri Kan İçinde Kör Olasın Demiyorum Kor Olma Da Gör Beni Damda Birlikte Yatmışız Öküzü Hoşça Tutmuşuz Koyun Değil Su Dağlarda San Kendimizi Gütmüşüz Hor Baktık Mi Karıncaya Kırdık Mı Kanadını Serçenin Vurduk Karacanın Yavrulusunu Ya Nasıl Kıyarız İnsana Sen Olmazsan Öldürmek Ne Çürümek Ne Zindanlarda Özlem Ne Ayrılık Ne Yokluk Ne Yoksulluk Ne İlenmek Ne Dilenmek Ne İlenmek Ne Dilenmek Ne İssiz Güçsüz Dolanmak Ne Gün Gün İle Barışmalı Kardeş Kardeş Duruşmalı Koklaşmalı Söyleşmeli Korka Korka Yasamak Ne Kahrolasın Demiyorum Kahrolma Da Gör Beni Kanadık Toprak Olduk Çekildik Bayrak Olduk Döküldük Yaprak Olduk Geldik Bugüne Ekmeği Bol Eyledik Acıyı Bal Eyledik Sıratı Yol Eyledik Geldik Bugüne Ekilir Ekin Geliriz Ezilir Un Geliriz Bir Gider Bin Geliriz Beni Vurmak Kurtuluş Mu Kor Olasın Demiyorum Kor Olma Da Gör Beni Kaynak : Hasan Hüseyin Korkmazgil |
04-22-2010, 12:33 AM | #7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Acıyı Bal Eyledik
Bak Su Bebelerin Güzelliğine Kaşı Destan Gözü Destan Elleri Kan İçinde Kör Olasın Demiyorum Kor Olma Da Gör Beni Damda Birlikte Yatmışız Öküzü Hoşça Tutmuşuz Koyun Değil Su Dağlarda San Kendimizi Gütmüşüz Hor Baktık Mi Karıncaya Kırdık Mı Kanadını Serçenin Vurduk Karacanın Yavrulusunu Ya Nasıl Kıyarız İnsana Sen Olmazsan Öldürmek Ne Çürümek Ne Zindanlarda Özlem Ne Ayrılık Ne Yokluk Ne Yoksulluk Ne İlenmek Ne Dilenmek Ne İlenmek Ne Dilenmek Ne İssiz Güçsüz Dolanmak Ne Gün Gün İle Barışmalı Kardeş Kardeş Duruşmalı Koklaşmalı Söyleşmeli Korka Korka Yasamak Ne Kahrolasın Demiyorum Kahrolma Da Gör Beni Kanadık Toprak Olduk Çekildik Bayrak Olduk Döküldük Yaprak Olduk Geldik Bugüne Ekmeği Bol Eyledik Acıyı Bal Eyledik Sıratı Yol Eyledik Geldik Bugüne Ekilir Ekin Geliriz Ezilir Un Geliriz Bir Gider Bin Geliriz Beni Vurmak Kurtuluş Mu Kor Olasın Demiyorum Kor Olma Da Gör Beni Kaynak : Hasan Hüseyin Korkmazgil |
04-22-2010, 12:34 AM | #8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Açıl Mor Menevşem
Açıl Mor Menevşem Bahar Erişdi, Lale, Sümbül, Nergis, Reyhan Yetişti. Benim Kısmetime Ak Zambak Düştü, Menevşem Oy Bir Tanem, Ey Haydi De Haydi Çadır Almış Nerelerden Gelirsin, Benim Sana Yandığımı Bilirsin. Çokta Sürmez Benim Gibi Olursun, Menevşem Oy Bir Tanem, Ey Haydi De Haydi. Açılmış Menevşem Ne Güzel Olmuş, Lalesi , Sümbülü Hep Bize Kalmış. Seni Seven Gözler Uykuya Dalmış, Menevşem Oy Bir Tanem , Ey Haydi De Haydi. Yöre : Sivas Kaynak : Nuri Üstünses |
04-22-2010, 12:34 AM | #9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Açılın Kapılar
Hızır Paşa Bizi Berdar Etmeden Açılın Kapılar Şaha Gideyim Siyaset Günleri Gelip Çatmadan Açılın Kapılar Şaha Gideyim Yıkılın Kaleler Dosta Gideyim Kalenin Kapısı Daşdan Demirden Yanlarım Çürüdü Yaşdan Yağmurdan Bir Kimsem Yoktur Ki Dostu Çağırtam Açılın Kapılar Şaha Gideyim Yıkılın Kaleler Dosta Gideyim Çıkarım Bakarım Kale Başına Mümin Müslümanlar Gider İşine Bir Ben Mi Düşmüşem Can Telaşına Açılın Kapılar Şaha Gideyim Yıkılın Kaleler Dosta Gideyim Abdal Pir Sultan'ım Ye Hızır Paşa Bizi Hasret Koydun Kavum Kardaşa Yazılan Mı Gelir Sağ Olan Basa Açılın Kapılar Şaha Gideyim Yıkılın Kaleler Dosta Gideyim Pir Sultan Abdal |
04-22-2010, 12:34 AM | #10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Açma Zülüflerini Yar Yellere Karşı
Açma Zülüflerini Yar Yellere Karşı Senin Zülfün Benim Telim Degilmi Bülbül Figan Eder Güllere Karşı O Yar Benim gülüm Degilmi Sallama saçların yar yar sen de kurursun Azrail Misali Yar Yar Canımı Alırsın Etma Bu Cefayı Yar Yar Kanlım Olursun Bu Kul Senin Kulun Kulun Degilmi Derleyen:Neşet Ertaş Yöre Kırşehir |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|