05-08-2009, 09:37 AM | #1 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Ali Baksı
25 Aralık 1914 pertek sırtları...
Sarıkamış tır gazel zamana Öyküleri yalandır daktiloda Vurulmaksızın mehmetim Cıkmıştır beyaz dagın gösüne Şahit olsun tarih milletime Ezilmeyen yüreklerimizde Migferinde kar ve kan Carıkla ilerledi istiklale Anadolunun tepesine Açlık tokluk bilmeyen Bir günden bir güne giden Bu yurt benim vatanım dır Deyip ilerleyen taktir'dir Şaşkın şaşkın bakan Yenilmemiştir ruslara Cahalet başıma derim Üşüdü ellerim elimde Kalmadı takatim halim Yenildi beyaz büyüye Oy annem selam olsun Helal edin haklarınızı Bu vatan bu derya ya Helal et baba babacıgım Bu emanet can borcu sana Bu gün hayat zalim soguk Yabancı olamadım ben Bu beyaz bozkırlara... |
05-08-2009, 09:37 AM | #2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Acı ellerim...
Zamansız gidiyorsun ellere Sakın unutma gecen yılları Yıllar eskitsede yüregimi *******i gündüzlerle sevdim Gülüm dedim acıttın ellerimi Bülbülüm derken ürküttü sözcüklerin Herşeyimsin derken bütün dü özüm Yar ben sana neyleyim yüregimde Şimdi gidiyorum kayıplarımla Acılarımı yaşadıgım tüm yıllara Unuttum ben dünyayı yar mevlam Eyle beni hayırlara nura yolunda... |
05-08-2009, 09:37 AM | #3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Acıttı yoklugun sevgili...
Mevsimler yaşadım sen gelmeden Anlamlar bıraktım topraga sevgili Senden öncesini hiç yaşamadım Senden sonraları hiç bitmedi sanki Gidenler&gelenler hep oldu günüme Seni her sabahımdan akşamlarımıza Her anımda her dokunuşumda aşkım Bir bulut gibi yerinde duramayan Mavi mavi gökyüzünde oynayan Bir cocuk oldum yıldızlardan güzel Güneşim ayım herşeyim olmuştun Dokunuşumda korkan yüreginde Şarkılar söylerdin susukulugunda Uzak hayallerinde seni seviyordum Benden öncesini hiç sormadım sana Benden sonrasınıda hiç soramadım Sectigimiz hayallerimiz vardı dünden Bugüne taşımak istedigimiz aşkla Aşk koymuştuk adını her günümüze Her anı paylaşmıştık özümüzde biz Umulmadık zamanda kaybettim seni Unutamadıgım zamanlarda hala yaşıyorum Hala nefretimi büyütüyorum tüm zamanlara Sensiz ağlıyorum uslanmayan cocuklarımla Sevmek dokunuyordu yüregime sensiz Yaşanmadı senden sonra gecen günler Bu gün aşk tı dünden gelen sevinçlerimle Yarına taşıdıgım düşlerimle sevmiştim seni Hala aşkı yaşıyorum günlerden bu gün ben aşkım... |
05-08-2009, 09:37 AM | #4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aglamaklı gözlerim...
Sensizim Ah be sevgilim Öyle derin öyle sıcak Gülen yüzünde yüregim Durmuyor hıçkırıgım Gurbet oldu gidişin Uykular haram Sensizim ki Sessiz Derin Aglamaklı gözlerim Ellerim Ellerim ki Tutmuyor dermanı Dayanmıyor yüregim Aglayışım sana Sevdigim Seni Cok Özledim... |
05-08-2009, 09:37 AM | #5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aglayan Düşlerim...
Karanlıkta yaktım öyküleri Merdivenlerde yıkıldı ölüm İçimde deliveren hüzün yeri Yakıyordu düşüncelerimi Sıgamadım kendime ahh Sokakalara daldım gecede Cigaramda uzun hiç bitmedi Niçe sabahları gözledim senle Yoklugun haramdı yüregimde Şimdi aglıyorum sevdigim Sana isyan degil bu üzülme Bende kalan son hüzünlerim Seni cok özledim özledim |
05-08-2009, 09:37 AM | #6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ağıt döktüm *******e...
Gül kokladım gönülden gönüle Başaklar topladım seviyorum diye Hoş bir eda bıraktım gönüllere Sevgilimden istedim ihtimallerimi Yoklugunda hep baharlar yaşandı Günler aylara nöbet tuttu sevgilim Sen fazgeçilmezimdin zamanlara Bahar yine geldi senin yoklugunda Korkularım beyazlamış saçlarımda Ah sevgilim sensiz tutunamadım ben Sürüklenen düşlerin sonuncusuyum Ben her gün bir daha seni severken Ölümler yokladı kapımda caresiz Bir an gitmek istedim sensizligimde Yürütemedim ayaklarımı mevlama Sensizlikmiydi korkularım sevdigim Senin için kaybettiklerimmiydi yoksa Yeni bir umud diledim rabbimden Yeni bir gün başladı geceden sabaha İsli duvar arasında acı bir cigaramla Ben ve benligimdeki özümde seni andım Yazık olmuş duygulardan vazgeçtim! ! Gönülden diledim sana ait olan sevgimi Seni kokladım sevgilim dalında çicek Hatırladım ben güzellerin en güzelini Senin yoklugunda cok ama cok özledim seni... |
05-08-2009, 09:37 AM | #7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ağlatma beni bırak...
Susuyorum hüzününde İçimi yakan enginlerin Derin derin acıyor hayallerim Tek bir tomurcuk umudum Beni bana bırak sevdigim O benim son kalan düşüm Son sarılışım hayallerime Götürme bırak beni bana Ben seni böyle sevdim Ne *******im geciyor Nede gündüzlerim bitiyor Sustugum hüzün ve gözyaşım Her an ve zaman zaman Sana kurmuşum hayallerimi Kırılırsa kanatlarım o gecede Giderim derviş deryaya Sarılırım yüce mevlaya Haykırırım dünyaya ve sana Bırak beni bende sevdigim O benim son düşüm son gülüşüm... |
05-08-2009, 09:37 AM | #8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ah Akşamlar...
Bir rıza diledim senden Hor gördün ellerimi elinden Kafeslerde kaldı yüregim Tutkularımda yenik akşamlarda Seni hep yaşadım carelerimde Düşlerimdi geceyi sana baglayan... |
05-08-2009, 09:37 AM | #9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ah Yüregim...
Her şey bitmiş dediler! Yüreğin ısıttığı yerde, Telaşlı bedeninde giderken, Gelecektir yarına bir elçi umut İçimde ve düşlerimde bekleyen Esaretin ve tüm yüreğinle! Sev ki ıslansın gözlerim bedeninde, Yansın bu pervasız düşlerim, Kimi zamana inat kimi yıllara, Dertteyim ey dost yüreğimde, Acıyor ellerim gözlerime, Ağlıyorum ben sana sevdiğim, Yürüyorum sana varan şehirlere, Varıyorum doğan güneşe sen ki! Olmuşsun her şeyim yüreğim de, Anladım’ki seviyorum seniii… |
05-08-2009, 09:38 AM | #10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ahir düşlerimden...
Yollara verirken benligimi Öksüzlügümü yaşadım hep İçime sıgmayan bir cocuk Anlatamadım kimselere Düşünürdüm zamanı Mevziler alırken kötülere İyi duygularımdan geçtim Erişilmez uzaklara vardım Gidişimde sen ve digerleri Hiç olmadılar yanımda Sıgındıgım tepelerde Yürüdügüm caddelerde Olmadıgım kadar yanlızdım Donmuş düşlerim akılda İsyan yapıyorlar kimligime Ben kavgacı olamadım ki Cocuklugumu düşünüyorum Paylaşamadıklarımızdı zaman Kimi zaman küçücük mutluluklar Sürüklerdi okula daga taşa yaşama Şimdi sorguluyorum kendimi Soyut düşüncelerimin kendisinde Benligimi yüregimi bedenimi Bütünümdü özümdü sözümden gelen Digerlerinden vazgeçtim sorun buysa Bu ömür bana sunulmuşsa bu benim Bu benim özüm sözüm yüregim ve ölüm Tutun ellerimden sizinde olayım diyemem Bu fani dost dünyalı benim benim benim... |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|