06-17-2006, 04:56 PM | #1 |
Daimi Üye
Kayit Tarihi: Jan 2006
Mesajlari: 503
Teşekkür Etme: 62 Teşekkür Edilme: 123 Teşekkür Aldığı Konusu: 86
Üye No: 7445
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::...
Yemyeşil ağaçların ilerisinde
Engin ve sessiz bir deniz Uçuşan martılar Demir atmış birkaç gemi Sahilde dolaşan mutlu insanlar Güneş kaybolmuş Sadece bıraktığı iz var. Muhteşem bir güzellik Fakat güneş yok Sen benim güneşimsin Sabah güneşle gelen Akşam giden Bıraktığın izle Gece yetinen ben
06-17-2006, 07:11 PM | #2 |
Daimi Üye
Kayit Tarihi: Jan 2006
Mesajlari: 503
Teşekkür Etme: 62 Teşekkür Edilme: 123 Teşekkür Aldığı Konusu: 86
Üye No: 7445
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
ben bende kalayım-ne olur?
kara bir güneş bu başımızdaki,doğdum derken öldürüyor adamı,çarşaflara sardığım yüreğimi daha ne kadar karartacaksın söyle!zaten ben bende değilim artık,gittin gideli bi garibim böyle!soğuk bi hasret esti uzaklardan,soğuk bi bakış getirdi adı aşk var sayılan!
gidiyor musun! dur! bi kaç sözüm kaldı söyleyecek! beni benden aldın,geri ver! geri ver döküğüm yaşlarımı, geri ver çaldığın zamanımı, geri ver duygularımı! geri ver beni bana yalvarırım... geri ver! kendini götürüyorsun bari bırak ben bende kalayım! bakmak istemiyorum arkandan gelecek misin diye! istemiyorum kadeh kadeh ağlamayı yokluğunun şerefine! ben seni senle yaşamak istiyorum.. ellerin ellerimde terlesin ne olur! ne olur çok görme! ya da git.. ama bırak beni bana! başka türlü gidemezsin! gittiğini sansanda bi yarım sende kalır! bi yarın bende kalır sevgilim! pişman olursun!!! artık dur!,geri ver! yaşlarımı,zamanımı,,duygularımı!...yalvarırım...be n bende kalayım!istemiyorumkadeh kadeh ağlamayı yokluğunun şerefine!senle yaşamak istiyorum..ne olur! alıntı
06-20-2006, 10:30 AM | #3 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: May 2006
Mesajlari: 1,518
Teşekkür Etme: 34 Teşekkür Edilme: 787 Teşekkür Aldığı Konusu: 309
Üye No: 13564
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
Erkek Severse BöyLe Severmiş(:
Erkek severse katiksiz sever Erkek severse delikanli gibi sever Erkek severse sinir tanimaz Erkek severse çapkinlik yapmaz Erkek severse kirmaz Erkek severse aglar Erkek severse aglatmaz Erkek severse seffaf sever Erkek severse yalan olmaz Erkek severse incitmez Erkek severse para harcar Erkek severse arastirir Erkek severse cömert olur Erkek severse nazik olur Erkek severse adam olur Erkek severse ölümüne sever Erkek severse ayrilmaz Erkek severse aldatmaz Erkek severse yalan söylemez Erkek severse telefon parasindan batar Erkek severse aç kalir bogazindan bisey geçmez Erkek severse romantiklesir Erkek severse en aptal ask sarkilarini bile çok manali bulur Erkek severse biranin yerine sevgilisini tercih eder Erkek severse Türkiye 1.Ligi onu alakadar etmez Erkek severse Türkiye 1.Ligi onu alakadar etse bile sevgilisinle maça gider Erkek severse iç güdüleri gelisir Erkek severse hassaslasir Erkek severse her zorluga katlanir Erkek severse evlenmekten korkmaz Erkek severse ileriyi düsünür Erkek severse kararli olur Erkek severse herseyi yapar Erkek severse aptallasir Erkek severse dogal olur Erkek severse yasamayi sever Erkek severse sorumluluk hisseder Erkek severse sevdigini söler Erkek severse siir yazar Erkek severse saklamaz Erkek severse vazgeçmez Erkek severse ask yarasi çeker Erkek severse mektup yazar Erkek severse umudunu hiç bir zaman kaybetmez Erkek severse olgunlasir Erkek severse kalpten sever Erkek severse günde 1 saat ona yeter Erkek severse çekip gitmez Erkek severse erkek sinekten bile sevgilisini kiskanir Erkek severse güzel sözler etmeye bayilir Erkek severse gönülden yanar Erkek severse asktan yorgan dösek yatar Erkek severse zamanin nasil geçtigini anlamaz Erkek severse özel günleri asla unutmaz Erkek severse arkadaslarinin basinin etini yer Erkek severse son kullanma tarihi geçmis seyleri yemez Erkek severse hakli olsa bile haksiz oldugunu bazen kabul eder Erkek severse bagislar Erkek severse dilencilere para verir Erkek severse çiçek yaptirir Erkek severse hediye alir Erkek severse unutmaz Erkek severse sevgilisinin telefon numarasini kendi numarasindan daha iyi bilir Erkek severse kendine güvenir Erkek severse ileriye yönelik yatirimlar yapar Erkek severse dogru yoldadir Erkek severse günesin dogusunu izlemek için erken kalkar Erkek severse hep dua alir Erkek severse kul,köle olur Erkek severse asiklara saygi duyar Erkek severse dans dersleri alir Erkek severse eglenmesini bilir Erkek severse kalp'inden agri çeker Erkek severse gözleriyle konusabilir Erkek severse sogan ve sarimsaktan uzak durur Erkek severse gençlesir Erkek severse kuslar gibidir Erkek severse hosgörülü olur Erkek severse inkar etmez Erkek severse sevgilisinin kokusunu 100 km uzaktan alir Erkek severse yakınken bile içi yanar Erkek severse sevgilisini ailesiyle tanistirir
Son Düzenleme CoolTurk : 06-20-2006 Tarih10:33 AM. |
06-20-2006, 10:54 AM | #4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
Uyan Yarim...
UYAN YARİM
Uyan yarim, uyan, söndü yıldızlar, Gün, karşı tepeden doğmak üzredir. Her sabah güneşi seyreden kızlar, Mahmur gözlerini oğmak üzredir. Uyan yarim, sesler geldi derinden, Karanlık oynadı, koptu yerinden; İlk ışık, kapının eşiklerinden, Şimdi bir gölgeyi koğmak üzredir. Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı ayrılık, Bu aydınlık beni boğmak üzredir. Necip Fazıl KISAKÜREK
06-20-2006, 10:56 AM | #5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
Aşka Ve Sevgiye Dair...
Aşk ikidir sevgi bir; [/SIZE]Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değil Sevgiyle dikersin. Sevgi için ölünür,aşk öldürür. Aşk kıskançtır,nankördür Sevgiyi öldürür. Aşk Kabil’dir,sevgi Habil. Aşkla sevgi aslında kardeştir Babaları insandır,Adem’dir Aşk için şiirler yazarsın, Şarkılar yaparsın; Sevgiyi anlatamazsın. Çünkü yüreğine sığdıramazsın. Kalbini aşka kapatabilirsin Ama sevgiye kapatamazsın Sevgi gizli,aşk aşikardır. Yüz vermeyince unutursun Sen aşığım diye daha kendini kandır. Dedim ya sevgi gerçek,aşk yalandır. Dahası da var: Aşkın gözü kördür, Fazla naz aşık usandırır; Aşk oyun,aşık oyuncaktır. Sevgi ise yaşamdır,hakikattir. Aşk aceledir, Sevgi usul usul sabırlıdır. Acele işe hem şeytan karışır. Aşk ateşlidir Çünkü hastalıklıdır. Sevgi ılıktır Çünkü sağlıklıdır. Velhasıl bu iki kardeşin hikayesidir Aşka ve sevgiye dair…
|
|