|
Counter-Strike Counter-Strike hakkında herşey... |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
06-20-2010, 02:42 PM | #1 |
Geçerken Uğradım
Kayit Tarihi: Jun 2010
Mesajlari: 53
Teşekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 0 Teşekkür Aldığı Konusu: 0
Üye No: 101187
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
|
DreamHack Summer 2010'a saatler kaldı !
DreamHack Summer 2010 şuan başlamış durumda.Türkiye'yi temsil edecek olan DarkPassage takımının maçları saat 16:00'dan itibaren başlıyor.
DarkPassage [xx-xx] SK-Gaming DarkPassage: venza, xylem, cool, marqnue, prostar SK-Gaming: Gux, RobbaN, walle, face, allen Saat: 17:00 Harita: de_nuke HLTV: #dhtr kanalından verilecektir. Canlı Anlatım: #dhtr kanalından verilecektir. ------------------------------------------------------------------------------------------ DarkPassage [xx-xx] concede DarkPassage: venza, xylem, cool, marqnue, prostar concode: manne, dennis, hyvlarn, huggan, floreNz Saat: 18:00 Harita: de_train HLTV: #dhtr kanalından verilecektir. Canlı Anlatım: #dhtr kanalından verilecektir. ------------------------------------------------------------------------------------------ DarkPassage [xx-xx] Begrip DarkPassage: venza, xylem, cool, marqnue, prostar Begrip: rape, sobek, xeron, Silverbane, eksem Saat: 19:00 Harita: de_inferno HLTV: #dhtr kanalından verilecektir. Canlı Anlatım: #dhtr kanalından verilecektir. ------------------------------------------------------------------------------------------ CANLI ANLATIMI IZLEMEK ICIN TIKLAYIN ! CANLI ANLATIMI IZLEYEBILMEK ICIN BU DNS AYARLARINI KULLANIN ! 208.67.222.222 208.67.220.220 NOT: DAHA DETAYLI BILGILER ICIN #DHTR KANALINDA BULUNMANIZ GEREKMEKTEDIR. |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|