|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
10-14-2007, 12:18 PM | #1 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Sep 2007
Mesajlari: 1,020
Teşekkür Etme: 14 Teşekkür Edilme: 35 Teşekkür Aldığı Konusu: 30
Üye No: 44374
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
|
Ben Düştüm Şehir Kalktı, Şehir Düştü Sen Kalktın
yokluk içinde varlık benimki
aşk denilince altı patlar güç denilince eh işte bazen hiperaktif bazen sakar denge bende yok çıkar bronz gökyüzünün beyaz gölgeli kadını hayat çizginde dikilen terin sabahlığında bir yol orada ayaklarını sürüye sürüye yürüyen bir adam silueti görürsen ya düşmek üzereyim ya parmağına tutunuyorum sıkma avuçlarını hışımla, acından emekliyim darlık içinde huzur benimki evreşe yollarında bir tarla çeltik üsküdar yağmurunda şemsiyesiz kuru kalmak gibi ve ıslıksız ve sessiz çığlık bende yok satar kırmızı göğün maviye dokunan yanı yeşil eteklerinden süzülen bir nehir içinde salına salına düşünen özgür bir balık görürsen ya takılmak üzeredir ağa ya takılmış çırpınmakta yumma gözlerini bak, kilitbahirde güvercinler uçmakta denizler ortasında sudan korkmak benimki rüzgar oradan gelir, düşman da zafer oradan gelir, avuntu da ama tutarsız ama zamansız mazi bana çok batar ............ yeri gelmişken bir gün gerekirse ellerini ölürcesine bırakıp gitmek kaleye daha çok destan sığar bu yüzden çıkar gömleğini,göğsün görünmeli |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|