05-23-2009, 07:49 AM | #1 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Sami Arlan
Acı ayrılık...
Bunca gün,aylar ve sene, Seni görmeden,sesini,duymadan, Nasıl yaşar şu garip gönlüm, Ayrılık zamanı geldi, Görüyordum gözlerinin içi dolu, Ellerini tuttum öyle öptüm ki, Diğer eliyle yanağımı okşadı, Hangi iki yürek dayanır dı, İkimizden boşalan, Yağmur gibi,göz yaşları, Sımsıkı sarıldık, Ve çek git ne olur git, Çaresizce, O gün bu gün hep ağlıyorum, Son dudaklarımdan çıkan, Sana bu yeryüzünde ki, Aşkların tertemizini verdim, Hala ama hala o güzellikle, Seni seviyor ve sevicem, Aşkım…
05-23-2009, 07:49 AM | #2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Acıyorum...
Ne güzeldi baştan beri yaşadıklarımız, Ufak bir kor ateşiyle başlamıştı aşkımız, Gelişti büyüdü koskoca oluverdi, Birbirimize olan saygınlığımız sevgimiz, Hiç kırılmamışcasına olgunlaştı yeşerdi, Hatırlarmısın verdiğim rengarenk gülleri, Eline aldığında beni çekercesine koklaman, Sonrasında unutulmıyacak bir öpücüğün, Hala o yerin,öpücüğün dudak izleri var. Ne oldu sevdiceğim ne oldu şimdi bize, Üzerine döktüğün bir kova su söndürdü, Yok etti kor aleviyle başlıyan aşkımızı. Sorguluyorum kendimce ve çok acıyorum, Hadi bırak aşkımızı bari dost kalalım. Arkadaşça,dostça devam etsin diyorum, Biliyorum onuda yapmıyorsun acıyorum, Geride bıraktığın yaralı,harap bir kalp, Ben sana değil kendime çok acıyorum.
05-23-2009, 07:50 AM | #3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adını bilmediğim...
Yaz yaklaştığında, Bende alarm zilleri, Çalmaya başlıyor hersene, Güzelliğinle derbeder olduğum, Akçayda bir güzeldin, Adını dahi bilmediğim. Hatırlarmısın sarı kızın önünde, Saatiniz kaç demiştim, Sizde asılı koca saati gösterdiniz, Kalem gibi kaşlarınla, Fındık kadar güzel gözlerinle, Mis gibi kokan kokunla, Beni gerçekten büyüledin, Adını bilmediğim. İçine kapanık,sır vermediğin, Kahkahalarla güldüremediğim, Dünya tatlısı, Seneyi hep iple çektiğim, Güzeller güzeli, Adını dahi bilmediğim...
05-23-2009, 07:50 AM | #4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Af edermisin aşkım...
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz, Tam tamına aşkımla geçen 24 yılımız, İlk günden beri aynı yastıklayız, Sana ne alıcam ne kelimeler bilemiyorum, Alnına bir öpücükmü kondursam, Her saat başı rengarenk çiçeklermi yollasam, Sarraf dünkanını evimizemi taşısam, Viyanada sandalla mı gezdirsem, Eyfel kulesinde yemek mi yesek, Sana yıldızları elimlemi versem, Katlar,yatlar neler alsam, Aşkım birtanem sen hepsine layiksın, Söyle bana sana ne versem alsam, Biliyorum maddiyatı süse önem vermezsin, Kalbim zaten senin onumu versem, Bunca yıl senden şikayetim olmadı, Benim üzdüklerim sana acılarım oldu, Af edermisin tatlım oda bir geldi geçti, Oldu bitti her şey son buldu, Söyle canım yıldönümümüzde eğilsem, Bir tanem beni afedermisin desem, Beni bugün bundan sonra af edermisin, Herşeyim benim,canım karıcığım...
05-23-2009, 07:50 AM | #5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Af edermisin beni...
Kaybeden benim senden özür diliyorum, Hepimiz insanız bir hata yaptım biliyorum, Bu yaştan sonra yapmamam gerekirdi, Yaptım bir kere, Boş sonu belli hayallere kapıldım, Öl desen ölürüm canım, İnan seni çok seviyorum. Hadi dön artık evimize, Sensizliğe ağlıyorum, Bunca beraberliğimizi o günlerimizi düşün, Sen haklısın, Sensizliğimde kendi hatamı anladım. Çocuklarımızı onların geleceklerini düşün, Sen bana bir şey yapmadın, Bütün hatalar benim, Ne vardı sanki, Ne güzel mutluluğumuzu bozuyorum, Son kez ellerini uzat bana, Senden özür diliyorum. Evimiz buz gibi sen yoksun,senin sıcaklığını, O birbirinden güzel yemeklerini özlüyorum. Nekadar büyük hata yaptım, Kendimi asla af etmiyorum, Her gün gözlerimden yaşlar akıyor, Dayanamıyorum, Nurtanem,meleğim, Zaten hastayım kahroluyorum, Bir kere son kez olsun, Af etmeni istiyorum. Biliyorum yüzüne bakamayacağım, Çok pişmanım,seni kırdığımı, Yapmamam gerekirdi haklısın, Bana inan ben de üzgünüm, Hadi gel barışalım, Ne şartlarla tanıştık, Evlendik zahmetler çektik, Hepsini bir bir hallettik, Son bir şans istiyorum, Senden,kızlarımdan,hepinizden, Özürler diliyorum, Benim canım ciğerim, Evine dön dön artık diyorum, Hadi hayatım gir koluma, Evimize gidelim...
05-23-2009, 07:50 AM | #6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Af edermisin kız...
Sana ilk ve son aşkımsın desem, Bir tanem canım ciğerim desem, Önünde eğilsem asla bir daha olmıyacak, Bütün kalbimle saatlerce öpsem, Güller,karanfiller,zambaklar alsam, Himaliya dağlarından, Kardelen çiçeğini getirsem, En parlak yıldızı sana versem, Ateşte yansam kor olsam, Seni çok ama çok seviyorum desem, Yeminler etsem,bulaşıklarını yıkasam, Çamaşırlarını ütülesem,yerlerde yatsam, Sabah kahvaltını yatağına getirsem, Ağlasam göz yaşlarımı göstersem, Bütün mal varlığımı sana tapu yapsam, Televizyonlarda,radyolarda özürler dilesem, Kuran üzerine,peygamber ismine, Bir yıl her saat senden özür dilesem, Yalvarsam yakarsam ağlasam, Son yaptıklarımdan seni üzmelerimden, Bir tanem aşkım biricik karıcığım desem, Beni af edermisin karıcığım...
05-23-2009, 07:50 AM | #7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Af edermisin...
Bir buket gül,karanfil önüne sersem, Tüm çiçeklerle senin resmini çizsem, Cennetten sana çiçekler getirsem, Acaba beni af edermisin. Demiyorum haklıyım, Ne yapayım seni çok seviyorum, Suçumu kabahatimi ben biliyorum, İsparta güllerinden kokular sürünsem, Dünya güzelim beni af edermisin. Özürler dilemedimmi, Af edermisin demedimmi, Ne kadar üzdüm kırdım ben seni, Kalbinde en ufak sevgin yokmu, Önünde diz çöksem, Beni af edermisin. Demedimmi meleğimsin, Dert ortağımsın, Telefonda konuşmadıkmı, Barışmadıkmı, Gizliden seni görüp gitmeme, Neden kızıyorsun, Yanına gelsem beni af edermisin. Kardeş,dost,arkadaşım dedik, Bir daha olmıyacak söz verdik, Sırlarımla hep seninle dertleştik, Kuranın üzerine beni af edermisin. Rüyalarımı hep seninle paylaştım, Senin nasihatlarını, Fikirlerini dinledim, Şiirlerime senin ismini, Sevgimi verdim, Bir öpücük versem, Burdan beni af edermisin. Ben insanları çok severim, Hatalarını,kusurlarını bağışlarım, Diyen hep sen değilmisin, Bir gülücük bir alo desem, Beni af edermisin.
05-23-2009, 07:50 AM | #8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Af etmem seni..
Hani atlı beyaz prensindim, Hani ömür boyu tek aşkındım, Sen demezmiydin bu dünyada, Hatta öbür alemde de adamımsın. Beni kendine öyle bağladın, Sandın kara sevdaya kapıldım, Gerçekten sevmiştim,kalpten, Şimdi bir hiçsin sen. Adam gibi,erkekçe sevdim, Evleneceksen şimdi gel dedim, Korktun nedenini bilmeden, Tüm anılarımı sildim şimdi ben. Kadere aşka karşı geldin, Bilki kalbimi çok kırdın, Bir fırtına gibi geldi geçti, Haram olsun aşkım sana. Şimdi özgürüm kelebek gibi, Seni sana emanet ediyorum, Umarım kırmazsın kimseyi, Özür dilesende af etmem seni..
05-23-2009, 07:50 AM | #9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Af etmiyeceğim...
Bana acılar çektiren ve gülen o kadını, Biliyorum bir gün gelecek bana yalvaracak, Aflar diliyecek,hüngür hüngür ağlıyacak, Beni bağışla,çok çok özürler diliyecek, Ama ben duymuyacak af etmiyeceğim. Hamsi balığı gibi ordan oraya atlıyacak, Gözlerimin içerisine bakıp çok yakaracak, Herşeyimle seninim beni neolur afet diyecek, Dünyaları önüme serip güller çiçekler vericek, Ama ben asla dinlemeyip af etmiyeceğim. Ben de senin için çok göz yaşları döktüm, Seninde gözlerinden kanlar akacak, Çok ama çok benim için sende ağlıyacaksın, Sana bir ömür boyu mutlu gelecek sunmuştum, Zemzem suyunla yıkansanda af etmiyeceğim. Bende mi hata sen böyle olsun istedin, Fazla yalvarma yıkıl git karşımdan, Sen bir gülsün,kaldelenimsin demedim mi? Benimle dalganı geçtin onunla ol şimdi, Seni asla af etmem ama sen yine kalbimdesin.
05-23-2009, 07:50 AM | #10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Af eyle...
Başıma taç yaptığım güzel sultanım, Bir mum gibi yanan ben burda, Gör ki gözyaşların söndürsün beni. Ey kızıl yanan çöl bir su ver bana, Başıma taçı yaptığım,beni bilemedi, Sultanlar sultanı son sevdiceğim, Yakma beni anla şu garip hislerimi, Dikenli kaktüsten bir su ver bana, Yanan bağrımı nur ateşlerin söndürsün, Oku ey sultanım,oku üfle üzerime, Açık gözlerimin karanlığına ışık gelsin, Ben neyledim ki seni bukadar sevdim, Ağzım var ama o kelimeyi sana diyemiyorum, Konuş muhammedin ummeti bir söz söyle, Fatma validemizin ruhu güneşiyle oku, Oku ki dillerim güzel kelimeler desin, Gözlerim o mubarek nur yüzünü görsün. Oku sultanlar sultanım kulaklarım açılsın, Açılsın ki kuştüyü sesini duysun, Ne bileyim ne söyliyeyim ki ben sana, İlk defa böyle inandı gönlüm sevdana, Bekletme beni sıratta sultanım. Şimdi afeyle bari sen bana küsme, İlk defa böyle tutuştu şu garip gönlüm, Sesini duymak,seni görmek için, Bekletme aratma beni cennet bahçesinde, Şimdi göreyim o mubarek nur yüzünü. Sen bari kıyma şu garip sami ye, Allah,peygamber,kuran adına afeyle, Bulamam sonra bir daha ben sultanımı....
|