02-18-2007, 04:38 AM | #1 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Feb 2007
Mesajlari: 1,310
Teşekkür Etme: 129 Teşekkür Edilme: 127 Teşekkür Aldığı Konusu: 76
Üye No: 32883
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
|
GÜLMEK İSTeyenLER Buraya
-------------------------------------------
Azrail elinde orak simsiyah pelerini ve bütün ihtişamı ile Knight Oyuncusunun yanına gelir Azrail : Evlat seni Almaya geldim!!! Gidiyoruz Oyuncu : Aga dur %3 kaldı level atlıcam Azrail : Ne diyorsun sen??? sen kimle konuştuğunu biliyormusun??? Oyuncu : Hayır bilmiyom hangi clandasın Azrail : Ne diyorsun sen!!! Ben Azrail!!! Oyuncu o ara Knight kasmayı bırakır ve azraile yönelir Oyuncu : Ooo abi elindeki ne o öle bardishmi Azrail : Lan ne diyorsun geçircem şimdi kafana orağı. Bardish ne lan ORAK O Oyuncu : Duymadım valla abi. Forgettendanmı çıkyo? + bastınmı Azrail : Bırak laf kalabalığını son duanı et!!! Terlettin beni be Oyuncu : Abi terleme ya bak pelerin yapışmış terden sırtına. Ne o siyah pelerin? grade kaçsınız Azrail : LAN sen beni delirtecekmisinnnnnnnnnnn Oyuncu : Aga neden kızıyon yaw ne istiyon sen Azrail : Canına almaya geldim!!!! Öldüreceğim seni!!! Oyuncu : Aga öldürme ne olur knight clerkten paso 500 national point alyoz yaw para kalmadı Sende para varmı? Azrail : Ne yapacaksın ölüme giderken parayı?????? Oyuncu : Azrail değilmisin son isteğim bu Azrail : Al şu 100 YTL'yi sus yeterki . hadi çabuk gideceğiz. Dellendirdin beni daha 1000 tane adam var öldürmem lazım Oyuncu : Aga bi günde o kadar adam öldürme . transfer yapıyor derler forumlarda ayrıca bu 100 YTL ile 20 tane GB alırım anca Azrail : Ne diyonn lan sennnnn. başıma belamısın sen yaaa Oyuncu : Bak sol profilden bakınca Aposlara benziyorsun Azrail : Senin canını almayacağım!!! Zaten bu oynadığın Oyun seni öldürmüş!!! ikinci kez ben alamam ben gidiyorum Oyuncu : Aga nereye gidiyon d3'de talos var gel keselim buffermısın sen.. Alooo nereye gidiyorsunn Azrail : ALLAHIM NEYDİ GÜNAHIM BENİM!!!! Oyuncu : Shoutdan büyük yazma bağırma manan gider. Buda noobmu ne. Aga nereye gidiyornnnn Pelerin vercenmi bana? clan aga AGA AGA.......... Eee Haketmedik Mi? ----------------------------------------- ALINTIDIR!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Arkadaş 66lvl warrior ares de. Üstündeki shelleri ve raptoru falan çıkarıp ashlerin oraya gidiyor. Bir partynin yanına yaklaşıp aga party plss diyor. Partydekiler hadi len ezik muhabbeti yapıyorlar buna elde ve üstte bişe yok. Neyse biraz yalvar yakardan sonra bunu almaya karar veriolar. sonraki muhabbetler şöyle. Party Başkanı: Ulen eziq senin lvl kaç olum lvl diff. verio len git civciv neyin al da gel Bizimki: He abi yav onu bana herkes söylüyo nerden alıcam onu bütün pazarı gezdim bulamadım. Party kopar o sırada zuhahah muhahaha sesleri. İçlerinden bi uyanık -500 K ver sana satayım -Abi bende o kadar yok ama. Neyse bunu alamazlar partye ama geyik sürer. Bizimki- Abi bana göre hiç silahınız var mı der. Biri- Bende bi tane balta var onu sana satayım -Baltamı yapma yaa abi ii bir silahtır o benim param yetmez ona -Yok olum sana kıyak yapıcam 50k ya vericem sana Nitekim bizimki 35k ya vermesi için üşenmeden yarım saat pazarlık yapar ve alır baltayı. Sonra etrafta bağırmaya başlar baltam var baltam var diye. Tabi party yine kopar. Bi archer bu sırada ashlerin oraya bi tane troll çeker. Party- Troll çektiler ulan kaçın dikkat edin falan.. Bizimki- O ne abi öldürürmü bizi -Yok olum seni öldüremez senin artık baltan var(Gaz verio diğerleride katılıyor tabi ooo olum baltan var artık bunlar sana bişe yapamaz sen artık git GM kes muhabbetleri) -Yapamaz dimi abi nasıl olsa artık baltam var. Öldüreyim mi abi onu ben. -Tabi olum git öldür onu bizi kurtar.Başka biri onu öldür sana 10M verecem diye muhabbet uzuyor. -Tamam abi ben gidip şunu bi öldürüpte gelem Bu arada party yine kopuyor ve heyecanlı bekleyiş başlıyor bizim ki trollün üzerine doğru koşarken bir anda sheller ve raptor çıkıyor ortaya ve troll üzerinde yaklaşık 5-10 saniye kadar sword dancing başlıyor . Troll yerde. O anda inanın bilgisayar başındaki o çocukları surat ifadesini çok merak ediyorum.Sonraki muhabbetler ise şöyle devam eder... -Abi bizi biraz kassana abi neolur abi hadi abi yav........... ------------------------------------- ALINTIDIR ------------------------------------- CİVCİVİN GÖZYAŞLARI Civciv idim Maradon'dan kaptılar 5k verip Lufferson'a attılar Spoiler'a tp yapıp kaçtılar Böyle oyun olmaz olsun ağalar Party party Lufferson'da gezerdim Nerde OK gorsem hemen basardım Arenada gözlerimi açardım Böyle oyun olmaz olsun ağalar En sonunda bir partye alındım Önce şöyle etrafıma bakındım Apostlara ilk vuruşta atıldım Lütfen biraz kibar olun ağalar Lvl 30 oldum tebrik ettiler Bir hamlede party disband ettiler Eziksin sen diye diye kestiler Böyle oyun olmaz olsun ağalar Lvl 40da bir klana yumuldum Kasın beni diye ağlar dururdum Bir pelerin göremeden kovuldum Böyle oyun olmaz olsun ağalar DTSde ks yiyip bakarım Suikaste kurban gider yatarım Exp için babamı bile satarım Böyle oyun olmaz olsun ağalar Nerde shell li görsem zoomu çakarım Cevap verir diye mesaj atarım Raptoruna hayran hayran bakarım Bi 5 milyon verse yok mu ağalar Undying'de Attila'ya rastladım Kesmek için Z ve R ye *****dım Party ile ben de yeri kokladım Yok mu 10 taş rezzer yok mu ağalar Ezik mezik bir savaşta bulundum Buffer yoktu tek başıma koyuldum yarı yolda bir okçuya vuruldum Lag olmasa gösterirdim ağalar Magic Anvil yanar söner dururdu Silahlarım boyna heba olurdu Tam sarıda bastım hani olurdu Silahımı geri verin ağalar Herkes kospcu olmuş nerde adalet Hiç kimsede kalmadı huzur saadet Ben de kuracağım en sonunda nihayet Banlamayın beni ne olur ağalar Knight Online oynar lvl kasarım Zamanımı yok ederek yaşarım Çok geçmedi belki ben de bıkarım HAYATIMI GERİ VERİN AĞALAR ----------------------------------- ALINTIDIR ----------------------------------- emege SAYGI Son Düzenleme вö¢üк : 02-18-2007 Tarih04:45 AM. |
02-18-2007, 03:01 PM | #2 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Feb 2007
Mesajlari: 1,310
Teşekkür Etme: 129 Teşekkür Edilme: 127 Teşekkür Aldığı Konusu: 76
Üye No: 32883
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
|
msj _?
|
02-20-2007, 11:27 AM | #3 |