|
Hayat Dersleri Hayata Dair Ne Varsa..Hikayeler,özlü sözler,şiirler,efsaneler.. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
10-09-2009, 04:19 PM | #1 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Aug 2009
Mesajlari: 1,226
Teşekkür Etme: 11 Teşekkür Edilme: 32 Teşekkür Aldığı Konusu: 26
Üye No: 88099
Rep Puanı : 2914
Rep Derecesi :
|
Bİr Şansim Daha Olsaydi EĞer.......:!!??*****
Eğer yeniden başlayabilseydim yaşama* İkincisinde daha çok hata yapardım. Kusursuz olmaya çalışmaz* sırtüstü yatardım. Neşeli olurdum* ilkinde olmadığım kadar. Çok az şeyi ciddiyetle yapardım. Temizlik sorun olmazdı aslında* Daha çok riske girerdim* Daha fazla seyahat ederdim* Daha çok güneş doğuşunu izler* Daha çok dağa tırmanır daha çok nehirde yüzerdim. Görmediğim birçok yere giderdim* Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye. Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine. Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben. Yeniden başlayabilseydim eğer* Yalnız mutlu anlarım olurdu. Farkında mısınız bilmem* Yaşam budur zaten: Anlar* sadece anlar* sizde anı yaşayın. Hiçbir yere yanında termometre* su * Şemsiye ve paraşüt almadan gitmeyen insanlardandım ben. Yeniden başlayabilseydim ilkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım. Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla. Bilinmeyen yollar keşfeder* güzelin tadına varır* Çocuklarla oynardım* bir şansım olsaydı* eğer. Ama işte 85'indeyim ve biliyorum... HAYATTA HİÇ BİR ŞEY İÇİN GEÇ KALMAYIN.... |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|