03-11-2008, 04:17 AM | #1 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Dec 2006
Mesajlari: 34,356
Teşekkür Etme: 21 Teşekkür Edilme: 162 Teşekkür Aldığı Konusu: 97
Üye No: 23848
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
|
İstanbuL susar ,İstanbuL ağLar
Sağanaklardayım nedensiz, İstanbul seni benden çalalı Artık senin güzel gözlerinle görmeli Senin nefesinle solumalıyım İstanbul’u bu sabah Sesin kadar güzel, senin kadar güzel olmalı “Hayırsız İstanbul…” Sarıyer’deki balıkçı meyhanelerinden duyulmalı İstanbul şarkıları bizi anlatan Yaşamalıyım İstanbul’u yeniden Sarnıçlarında boğulan aşklar canlanmalı Camilerinde kiliselerinde dualar kabul olmalı Mumlar sönmeden türbelerinde Serin sularında aksin olmalı İstanbul gibi Martı kanatlarının altındaki boğaz yamaçlarında Yaşanan yüzyılların aşkları dolmalı içime Sen istanbulda İstanbul benim içimde olmalı İstanbul olmalıyım Surlarında kalan izlerini bulmalıyım Seni eski zaman sevdalarında kucaklayan İstanbul’un dudakları gibi Dudaklarına kanmalıyım Sen istanbulda bir aşk Ben İstanbul olmalıyım İstanbul’u seninle yaşamalıyım yeniden Ellerin bütün vapurlarını okşuyorken nazım gibi Güvertelerinde ayak izlerin henüz duruyorken Ben kanatlarımla üzerinde olmalıyım İstanbul’un Hazarfen Çelebi gibi inadına İstanbul aşkının özgürlüğüne ölebilmeliyim Fatih haliçten girdi sessizce Ben yüreğinden vurmalıyım fütursuzca Sağanaklarında seninle ıslanmalıyım Bütün ıslaklığımızda İstanbul Bütün üşümelerimizde İstanbul olmalı… Sultanahmet Ayasofya bizi anlamalı Ben İstanbul’ da bir lodos... Ben istanbulda bir yelkenli... Ben istanbulda deniz kokusu olmalıyım... Sarmalıyım İstanbul’un seni sardığı kadar Gözlerin İstanbul olmalı, Gecesinde dilek tuttuğum yıldızları gibi Ben yıldızlara bakmalıyım Senin istanbulda düşlere daldığın kadar Bizans’ın bıraktığı gibi İstanbul’u İstanbul seni bana bırakmalı, Bir İstanbul sabahı Bilirim ki İstanbul susar... İstanbul ağlar... İşte aşkım "İstanbul" kadar zor olmalı İstanbul sana susamalı Benim sana susadığım kadar Bu hasret İstanbul’a da koymalı bana koyduğu kadar... |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|