![]() |
Güneşim Bulut Oldu
Gözlerini götürüp Özlem getirdiğinde, Güneşim bulut oldu, Mutluluğumda buruk Kalbime gülü verip Dikene gittiğinde, Dikensiz gül susuyor, Kalbim sensiz sızlıyor. Fatih Güler |
Güzelliklerin Suçları Ne
Yine savaş başlıyor, Çiçekler yok oluyor Acaba güzelliklerin suçları ne? Para kazanacağım diyerek Balıkları zehirliyorlar Acaba balıkların suçları ne? İnşaat yapmak uğruna ormanları, Yeşillikleri yok ediyorlar Acaba güzelliklerin suçları ne? Koltuk,ufacık toprak uğruna Bebekler bile kurban gidiyor Acaba bebeklerin suçları ne? Denizin üstünde gezmek bahanesine Denizi kirletiyorlar Acaba denizin suçu ne? Reklam uğruna Kentin tam göbeğine fabrika kurarak Havamızı kirletiyorlar Acaba nefesimizin suçu ne? Hobi uğruna hayvanları vuruyorlar Acaba hayvanların suçları ne? Bir ihmalin yüzünden dev orman, Servet yok oluyor Acaba doğamızın suçu ne? Keyifleri uğruna çiçeklere basıyorlar Acaba çiçeklerin suçlarımı ne? Cevap çok basit, Çiçeklerin,bebeklerin, Hayvanların,doğamızın, Konuşmak isteseler bile dilleri yok, Kaçmak isteseler bile yürüyemezler Yani biz insanlar, Dünyanın değerini bilemiyorsak, Doğayı,güzellikleri yeterince Koruyamıyorsak öyleyse biz İnsan bile değiliz. Fatih Güler |
Hadi Ben
Hadi ben cıvığım, Ya sen dert,dert, Neden hala cıvıksın yanımda? Hadi ben vefasızım, Ya sen dost,dost, Neden hala bulamıyorum seni? Hadi benim aşkım sahte, Ya sen aşk,aşk, Neden hala içimi sızlatıyorsun? Hadi ben arsızım yalan dünyada, Ya sen ecel,ecel, Neden hala pasaportumu çıkartamıyorsun? Fatih Güler |
Hadi Cevap Versene
Seni görmemem için illaki Gözlerimi göremeyene Bağışlamam mı lazım? Hadi cevap versene Nar tanem,nur tanem, Bir tanem İsmini anmamam için illaki Dilimin kesilerek Dilsize dikilmesi mi lazım? Hadi cevap versene Gül yanaklım,yeşil gözlüm, Şirin sözlüm Sevdiğimi anlaman için illa ki Haykırmam mı lazım sana? Hadi cevap versene Balım,dalım,canım Kendini unutturman için illa ki Azrail beni alması mı lazım? Hadi cevap versene Cennetim,meleğim,güzelim. Fatih Güler |
Hadi Git Yoluna
Aydınlattığın yollar az geldi Yoluna yürüdüğüm çok gelir Bu yollardan beklentimi getir Geri dön sevdam bana Tren sesi işitir uzaklardan Elime mektup yetişir yakınlardan Yoluna ektiğim çiçekleri sular Bulut gibi ağlayan gözlerim Dağlar arkasının sonu yok Açtığın yaranın yeri çok Benimle yatacak yerin yok Yoluna öldüğüm mezar taşımda Hadi git yoluna gelme Sahte gözyaşını akıtıp durma İnsanlık vazifeni yaptın gelerek Karanlığımla baş başa bırak. Fatih Güler |
Hakkımı Ona Verin Dağlar
Oy dağlar gidin dağlar Dudağıma su getirin dağlar Eğer görürsen orda öksüz Hakkımı ona verin dağlar Oy yollar gidin yollar Kara treni çağırın yollar Evsiz boynunu bükerek bakıyorsa Hasretimi orada bırakın yollar Oy yıllar gidin yıllar Kaybolan geçmişimi bulun yıllar Ufacık bir güneş doğuyorsa Geçmişimi ona nakledin yıllar. Fatih Güler |
Hani Neredesin
Gönlümün dostunu arıyorum Hani neredesin gönlümün dostu? Aşkımın sevgisini arıyorum Hani neredesin aşkımın sevgisi? Pembe gözlük değil Bembeyaz gözlük arıyorum Hani neredesin beyaz gözlük? Spordaki eşitliği,centilmenliği, Sanattaki oturaklığı, Siyasetteki dürüstlüğü arıyorum Hani neredesin paranın karşılığı? Zenginin fakirini, Fakirin zenginini arıyorum Hani neredesin yardımsever? Maskeli insanların yüzlerini arıyorum Hani neredesin gerçek yüzler? Adaletin çabukluğunu,hastanelerin Temizliğini,okulların sakinliğini arıyorum Hani neredesin denetim? Kazasız trafik, Sıfır enflasyon arıyorum Hani neredesin terörsüz devlet? Medyanın tarafsızlığını, Dürüstlüğünü,gerçek aydınlığını, Halkına saygısını, Ahlakını,kültürünü,bilgisini, Menfaatsizliğini arıyorum Hani neredesin ülkemizin gözü? Kentlerin temizliğini,denizin maviliğini, Her türlü balıkları arıyorum Hani neredesin temiz toplum? Rüşvetsiz,eşitlik, Dürüst devlet arıyorum Hani neredesin Atatürk ün lider ülkesi? Fatih Güler |
Hasret
Hasret yastığımın üstünde yatılı kalıyorum Beri benzersiz Türküler ayrılık için çalınır hasret tellerinden, Sarhoşlar yanar kederli bahtıma Köse başına gitti gönlüm, Selam geçmesin bu cana Hasret vurdu her yanımı, Sonu gelmez bir ölüm O yar gelmez,feryat ölmez, Hayal gelmez,feryatlar anlatmaz Yüreğim yandı ateşlerde,sıkıldı dağlarda, Sıram bile geldi, Saklıyorlar yüreğimde hatıralar beni Hatıralar bana inan, Göz bebeklerim şişti kaşınıyor, Yanıyor yanım yamacım. Aşkı yaşayan hisseder,hissettirir Karanlıklar kaderimdir,yazın azabındayım. *******in yalnızlığında, El feneri bulsam da yaksam. Fatih Güler |
Hata Teke Mahsustur
Yan bakmayın bana sakın Düşman lafını sevmem kardeş Bana ters geleni midem kaldırmaz Eğer kusmamı istiyorsan Bütün zehrimi sana akıtırım İftira atıp arkadan vurma Yalandan nefret ederim dost Nefretim çekilmezdir bunu da bil Hata teke mahsustur Çift gözünün yasına bakmam. Fatih Güler |
Hayalimden
Yuva kurdum hayalimden İçinde sade yaşam Saygı,sevgi kokan Yaşanabilecek aile tablosu Boydan boya resminle Plan tasarladım hayalimden Tek çocuğumuz olsun Erkek kız fark etmez İsmini dünya koyalım Dünyası içimizi ısıtsın Bahçe yaptım hayalimden Tavşanlar,tavuklar coşsun Gökkuşağıyla çiçekler açtın Yeşilliklere uzanalım özgürce Dünyamıza gülerek bakarak Hayat verdim hayalimden Dünyamızın sürprizine hazırlamadan Maziyi çantana koyarak Bensiz bıraktım seni Hayalimdeki sensiz gibi Fatih Güler |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.