![]() |
Ben Bu Aşka Veda Ettim
gündüzleri kara sevdan *******i karabasan öldürse de beni tasan mahşerde de sensiz kalsam razıyım ben bunu seçtim bu sevdadan ben vaz geçtim gece gündüz ağlasam da yüreğimi dağlasan da seni sensiz yaşasam da sevdan beni hep yaksa da yemin ettim yemin ettim ben bu aşka veda ettim titresem de her gördüğüm an dönmem sana hiçbir zaman çıkıp gelsen de akşam olmadan sabaha dek yalvarıp yakarsan da ciğerimi kökünden koparsan da yemin ettim vallahi yemin ettim artık,ben bu aşka veda ettim 23.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
dün bir şiir günü vardı Bakırköy'de şiirimi senin için okudum yönümü senden yana dönüp de aşkımı bir nakış gibi dokudum dizelerimde sana sevgimi duydun değil mi? ya beni yakıp kavuran hasretini? sen benim bitsin artık dediğim özlemimsin alıp da vermediğim nefesimsin göndüzleri hayallerim *******i düşlerimsin sen benim hiç solmayacak bahar mevsimimsin ben büyük sevdaların adamıyım senin babanın en yakışıklı damadıyım sen sevginin güzelliğin iyiliğin adısın sen muhteşem bir aşkın doruktaki tadısın gelişinle bir ateş düşürdün yüreğime ömrümce bir gün bile olsa da hiç sönme bil ki dayanmam mümkün değil sensizliğe uykularında bile bana yüzünü sakın hiç dönme ne olursun ölünceye değin bana hep gülümse 13.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Duygu Yüklü Bir Adamım
bu gün güneş kendini gösterirken rüzgar okşarcasına esip dursa da şu anda saat ona on varı vururken yüreğim hasretine ağlasa da özlemin beni yakıp kavursa da sen beni çağırmadıkça ya da sen çıkıp gelmedikçe bana heyecanlarımızı mutluluklarımızı hep erteleyip duracağız ömrümüz boyunca bak yapraklar bile öğrenmişler sevdamızı dallarında duruyorlar sessizce kımıldamıyorlar bize küsmüscesine ne sağa ne sola ne de aşağıya yukarıya kızmışlar ikimize de hasret kalınır mı diye şu anda önümde deniz karşımda Adalar biliyor musun hayallerimde kim var? sen nerdesin? nerelerdesin? yoksa hala derin uykuda mısın ey yar? yüreğim tik tak yerine senin adını atarken kalbimde seni bir bebek gibi uyuturken kıyıdaki kayalıklara usulca vuruyor dalgalar benim için seni sevmemle başladı yaşam ömrümce bir sevgi yağmuru olup sana yağsam bir sevda seli olsam senden yana taşsam dursam seni sevmeye seninle aşk yaşamaya yine doyamam ben sevgi dolu duygu yüklü bir adamım sensiz olamam bil ki sensin benim su hava ve besin gibi en temel gıdam beni hiç zaman kaybetmeden yoğun bakıma alırlar inan bir gün bile olsa da senin sevginden mahrum kalırsam 30.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Hiç Aşk mı Derim Sensiz Sevdaya?
sevdiğim bil ki zifiri karanlıktı senden önceki dünüm seninle pırıl pırıl aydınlandı hem gecem hem de gündüzüm gelişinle güldü hüzünlü yüzüm sana sevdiğimi söyleyince adın dilime takılı kaldı öylece inan ki bundan böyle ismin dudağımda olacak hece hece seni hep tekrarlayacağım ömrümce eğer geceden sonra hava aydınlanmışsa buralarda artık sabah oldu derim çünkü güneş sen uyanınca doğar benim zindan olmuş dünyama bu nedenle ben de Şiirim seni her gün farklı severim sen benim ışıldayan gözlerimsin her zaman seninle bakarım dünyaya mutlu eder beni dalıp gitmek senli hülyaya ben düş bile diyemem serçe'msiz bir tek rüyaya? her anımda her yerde seninleyim bir gün bile sensiz olmadım ki sevgi seline kapıldığımdan bu yana sevgilim lütfen söyler misin bana? ben hiç aşk mı derim sensiz sevdaya? 19.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Hiç Bu Kadar Sevmemiştim
sesini duymak ne de mutlu eder beni seni görmek ise delirtir gönlümü ben iyi ki bu mevsimimde sevmişim seni hiç soldurur muyum ben gonca gülümü? senin için çıldırıyorum adeta seni sevmek konusunda kendimle girdim yarışa ben hiç bu kadar sevmemiştim inan ki doğduğumdan gelinceye değin bu yaşıma gördün mü ben sevda denen yangına düştüm? yokluğunda tir tir titreyip hep üşüdüm günün yirmi dört saati seninle geçiyor gecem ve gündüzüm seni sevdiğimden sana aşık olduğumdan bu yana sensiz hiç olmadı ne bir tek hayalim ne de bir tek düşüm sen yüreği çok güzel hisleri derin mi derin bir kadınsın gönül pınarın ömrün boyunca şırıl şırıl bir tek bana aksın seni göreyim seni bulayım istiyorum başımı çevirdiğim her yerde günümde gecemde karanlıklarda sisli puslu havalarda bile hatta mümkünse mahşerde de gözlerim ne yana bakarsa baksın 30.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Hiç Susamamıştım Böyle Bir Sevdaya
sen benim duygularımı yüklediğim goncamsın her sabah güneş doğunca sen de sevgi aç dünyaya inan ki ömrüm boyunca bu güne değin ben hiç susamamıştım böyle bir sevdaya ne de güzelmiş seni sevmek bir başka heyecan sana seni seviyorum demek bil ki senin sevgini kazanmak için yine yetmez versem de senin için bin ömür boyu emek sen benim kışımda çiçek açan badem ağacımsın dolu yağıp da dökmesin çiçeklerini yazımda bile yemyeşil kalan bahçemsin bağımsın sakın kokundan hiç mahrum bırakma beni seni tanıdığımdan seni sevdiğimden beri esir oldum ben senin sevdana ne de şanslıyım ki esaretimi yaşıyorum baharda kim diyor ki bir yıl dört mevsimdir diye? mevsim hiç değişmez hep bahardır senin yanında 28.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Kendi Halinde Şiir Yazan Bir Adamdım
yüreğimdeki duygu gözlerimdeki uykusun sen sensiz yaşayamam ki mutluyum varlığını iliklerime kadar hissetmekten sen beni hayata bağlayan organlarımsın sanki sen karşıma çıkan bir mucizesin *******i perim gündüzleri ecemsin bil ki seni delicesine seviyor bu şair bir tek sende buluyor ne varsa aşka sevdaya dair seni sevmek müthiş bir heyecan en sevinçli anım olacak kollarıma atıldığın an sen benim yüreğimde açıveren rengarenk bir baharsın ne olursun çıkıp geliver hayallerim solmadan ben kendi halinde şiir yazan bir adamdım sen beni şair yaptın aşkı sevgiyi dizelere dörtlüklere şiirlere yazdırttın ben duygu yüklü sel olup taşan bir ırmaktım sen beni hep o güzel yüreğine akıttın sen gelince hayatımı iki bölüme ayırdım biri senden önceki yaşamım diğeri de seninle devam eden farklılığım ben bundan böyle bir tek seninle varım bil ki artık ben senin beni sevdiğin kadarım 25.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Nefes Yerine Seni Soluyorum
yapraklarım sararmaya yüz tutmuşken sen yemyeşil bir bahar açtın dünyama gözlerim yasla yüreğim hüzünle dolmuşken sen sevinç mutluluk getirdin bana hazanımda sen hep gül gülümse gülümset beni de sakın bana hiç hatırlatma sensizliğimi bana ömrüm boyunca hissettir sevgini ki ellerinden tutup ölünceye değin göklere çıkarayım seni söğüt dallarının altına uzanıversek seninle sereserpe inan ki sana bir kez bile sarılabilsem hiç düşmem derde sana sevdamın kökleri öylesine derin ki bilsin herkes diye haykırıyorum her yerde seni sevdim seveli uykum bile ayıramıyor ikimizi sabaha dek düşlerimde seninle oluyorum herkes imrenerek ayakta alkışlamalı sevgimizi ben artık nefes yerine bir tek seni soluyorum gündüz gece sevgi okyanusunda boğuluyorum 27.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Sana Geri döndüm
alıp gidecektim ya başımı aslında çok kararlıydım hatta mermerciden geçerken yanıma da almıştım en kalitelisinden mezar taşımı adam şaşırıp da kalmıştı nereye böyle diye de soramamıştı ne yapayım yapamadım sana da danışmadan ben sana geri döndüm giderken sormuş muydun deme sakın çünkü seni de senden habersizce yüreğimde alıp götürmüştüm şimdi biz seninle gönül kapındayız hem zarifiz hem de çok şıkız ellerimizde rengarenk baharımız şu anda evinin önüne yanaşmaktayız bak işte şimdi ver kulağını zilini ha çaldık ha çalacağız artık kovsan da gitmeyeceğiz ya yine de bir söyleyelim dedim sana çok sıkıntılar çektik senden sonra üşüdük ben hasta oldum bir ara birkaç gün kaldım yatakta inan ki bu halimle bile yüreğime siper ettim ellerimi avuçlarımda soğuktan korudum seni yoksa sen zatürre olacaktın ayazda bizim hikayemiz bitmez burada bizi daha fazla bekletme kapında hayli yorgunuz haydi bizi içeri al da devam edelim sıcacık yuvamızda bir daha senden uzaklara gitmek mi? delirmedim ya artık aklım başımda 28.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Sende Kaldım
Seni her görüşümde Ateş yeniden düşer yüreğime Tir tir titrer bedenim Ellerin değmese de ellerime Renklerin en güzeli var gözlerinde Ben baharı yalnız sende yaşadım Zaten senden sonram olmadı Ben sende kaldım... Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.