![]() |
Bir Gurbet Şarkısı
Bir Gurbet şarkısı Söylemek istiyorum Ülkeme Ak sütünü İçip Ak ekmeğini Yediğim Aldırma Ülkem Aldırma Bunlar da geçer Neler gelip Geçmedi ki Senin şanlı Tarihinde Sen Dünya Kurulduğu Zaman da Vardın Ve O Batıncaya Kadar da Varolacaksın Aldırma |
Bir Kadın Ve Bir Erkek
-Doktrin Dünyada ilk kez- Bir kadın Ve Bir erkek Mutluysa Eğer Birlikteliklerinde Dünyada Araya Mutlaka En önce Komşuları Girer |
Bir Kuş
Bir kuş Yuva yapmıştı Yıllar önce Halen oturduğum O çatı katının Tam karşısındaki Ağacın Dalları arasına... Sonrada evlendi Çocukları oldu Ne mutlu bana... |
Bir Parti Kurunuz
Eğer Oy verecek Bir parti Bulamazsanız Siz Bir Parti Kurunuz Hiç olmazsa Oyunuz Boşa gitmez |
Bir Resim
-Sevgili babam Vet.Dr.Albay Enver Ersoyun anısına- Bir resim yapmıştım Bir zamanlar Unuttuğum Belkide üç Yaşındaydım... Onu bana Göndermişlerdi Yakınlarım Babamın öldüğü gün... Yastığının altında Bulmuşlar Ölümüne yetişememiştim Ya... |
Bir Saniye Daha Düşün
Bir saniye Daha düşün Lütfen Benden ayrılmak İstiyorsan Eğer Sonsuza Dek O Bir Saniye Bile Sonsuzluk Gibi Olacak Senin için Anılarımıza Dek Sonsuza Dek Ama O Bir saniye İkimizi de Etkileyecek Sonsuza Dek Bir saniye Benden Ayrılmak İstemiyorsan Sonsuza Dek O Bir saniye İkimize de Yeter |
Bir Zamanlar 1
Bir zamanlar Bir telefon sesinin Bile bir anlamı vardı Ama şimdi Herkesin elinde Bir telefon var |
Bir Zamanlar 2
Bir zamanlar Sinema Perdelerindeki En masum Öpüşme Sahnelerinde Bile Gençler Hep bir ağızdan Hop Aile var Diye Bağırırlardı Makiniste Şimdi ise Ne o Gençler kaldı Ne de O Makinistler Ve de Çoluk çocuk Sinema salonlarını Dolduran Aileler |
Bir Zamanlar 3
Bir zamanlar Benimde Bir Annem Ve Babam Vardı |
Birgün
Birgün O herkesi kıskandıran Güzelliğin Bir gül gibi Solduğu zaman Ve bir zamanlar Peşinde koşturup Sonra da yüz vermeyip Gülüp geçtiğin O büyülü gözlerinle Yaktığın canları Tek tek düşünüp Benliğine yenilirsen Eğer Ara bul beni Çünkü ben seni Halen seviyorum Olduğun gibi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.