![]() |
Geçip giderken
bir sabah rüzgarı gibi tatlı bir esinti bırakmak ısıtmak içini insanların güneş gibi kokunu bırakmak dağ çiçekleri gibi hatırlanan sesini bırakmak cıvıldaşan minik kuşlardan birine geçip giderken bu dünyadan seni öyle hatırlasınlar diye Enfal Törün.İzmir, 27.09.2006 Enfal Törün |
Geçmiş
Hatırlamak bir andan ibaret uzak geçmişin ışıltılı günlerini gözler dolar derinden bir iç çekilir sonra uzaklaşır aynı hızla kayan bir yıldız gibi gökyüzünde yeniden kendi mevzuunu yaşar insan Enfal Törün, İzmir, 24.01.2008 Enfal Törün |
Gel
Yeni beklemelere gücüm yok benim istemem romantik mektuplar içinde alıntı şiirler içimde ateşler yanardı bir zamanlar her seni düşündüğümde şimdi nerdeyse kanım çekilmekte hangi köşeden çıkacaksan çık gel artık çık gel artık Enfal Törün, İzmir, 07.10.2007 Enfal Törün |
Gel Artık
sarılmak istiyorum sana ve koklamak seni bilmeliyim nasıldır senin kokun dağ çiçekleri gibi mi çimen kokusu gibi mi deniz gibi mi ya gözlerin ne renk senin gözlerin mor menekşe mi zeytin yeşili mi gök mavisi mi yoksa karanlık mı gözlerin gece gibi yakar mı dudakların alev gibi kanatır mı öpüşlerin dudaklarımı ahh, tabi bir de saçların ne renk olursa olsun saçların daha fazla dayanamayacağım gel artık Enfal Törün. İzmir.12.09.2006 Enfal Törün |
Gerçek Sen
ne çok sen var etrafta matruşka bebekleri gibi bakıyorum sen, bakıyorum sen bakıyorum yine sen bilemedim ben bunlardan hangisi gerçek sen.. Enfal Törün.İzmir.03.09.2006 Enfal Törün |
Gezinti
Bir esinti getiriyor yorgun yüreğime çocukluğum doyumsuz anılarla yüklü, doyamadan yaşanmış. Salıncak'ta sallanırken görüyorum kendimi. Ellerim iki yanda zincirleri sımsıkı kavramış, geriden hız alıp da yükselirken gök'e doğru. Bir renk cümbüş'ü seriliyor bacaklarımın altında. Kucaklıyorum doğa'yı, kucakladığımı bilmeden. Ciğerlerim temiz hava ile dolu yanaklarım al al.. Kola'lı beyaz yaka ve siyah önlüklerle bir birimize ne kadar da benziyoruz tüm öğrenciler, penguenler gibi. Boş bir arsa'da kan ter içinde top kovalıyorum şimdi. Yenilen takım gazoz ısmarlayacak yenenlere. Ne çok gazoz içtim çocukluğumda...? Okul tuvalet'inde ilk sigaramı tüttürüyorum arkadaşlarla, ağzım burnum duman içinde öksürüklere boğuluyorum,gözlerim çakmak çakmak.. Zil çaldığında ağzımı musluğa dayayıp kana kana su içiyorum.Biraz da yüzüme çarpıyorum. İlk sinema'ya gidişimiz Kamçılı Zoro filmi için. Daha sonra Jery Lewis'ler Dean Martin'ler. Zaman ne kadar da çabuk geçmişti. Bir bulvar kahve'sinde 'az şekerli' kahvemi yudumluyorum Sait Faik'i anımsayarak. Saçlarım briyantin'li ve yana taralı.Clark Gable misali. Yeni boyattığım ayakkabılarımı herkes görsün diye ayak ayak üstüne atarak etrafı süzüyorum. Sıra ilk aşkımı aramaya geldi.. Ankara 1971 Enfal Törün |
Gidiyorum
Gidiyorum buralardan hem de koşar adım ardıma bakmadan kaçıyorum yasak bahçelerden taze fidanlar ezilmeden. Enfal Törün. İzmir. 13.06.2007 Enfal Törün |
Gitme
Gitme hemen sevgili seni çok özledim ama ne özlemek bilsen şimdi yanımdasın gönlüm taştı çağlayan oldu gitme bırak akayım sana doğru... Enfal Törün, İzmir.16.12.2007 Enfal Törün |
Gölgeler
gölgeler kımıldıyor kuytularda gölgeler gölgelerin peşinde gölgeler tedirgin ışığın yansımasında gölgeler geriye dönemezler gölgeler gölgelerin peşinde ilk gölge düşene kadar. Enfal Törün.İzmir.09.08.2006 Enfal Törü |
Gölgeler 2
Gölgelerin maskeye ihtiyacı yoktur onlar gölgedir ve hep gölge kalacaklar. Enfal Törün. İzmir.02.07.2007 Enfal Törün |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.