![]() |
Severek Ayrılmak
YAŞAMAK NE DEMEK; BAZEN GÖZYAŞI,BAZEN MUTLULUK,BAZENDE ÖLÜM KORKUSU BENİM KORKUM ÖLÜMDEN DEĞİL SENİ SENSİZ YAŞAMAK ÖLÜMDEN DE KÖTÜ UNUTABİLİRMİYİM SENİNLE YAŞANAN GÜNLERİ GÜLMEYİ,SEVMEYİ,AĞLAMAYI O RÜZGARDA SAVRULAN SIRMA SAÇLARINI HASTALANDIĞIMDA BENİM İÇİN DÖKTÜĞÜN GÖZYAŞINI UNUTAMAM ELBETTE MAZİDEKİ ANILARIMI HAYAT VERDİN IŞIK VERDİN ŞU YARALI GÖNLÜME UMUDA YELKEN AÇMIŞ SANDAL MİSALİ SEVİYORDUM SEVİLİYORDUM HEMDE ÖLÜMÜNE KOPARDILAR BENİ SENDEN BE GÜLÜM ONLARIN OLSUN BU DÜNYA SENSİZ HAYAT NEYİME SON BİR İSTEĞİM VAR ALLAH'TAN SENİ GÖRMEK ELİNİ TUTMAK,SAÇINI OKŞAMAK,TENİNİ KOKLAMAK ARTIK BİR YOL KALDI BENİM İÇİN YALNIZCA ÖLMEK GİDİYORUM BU DÜNYADAN GÜLÜM ELVEDA SENİ ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVECEĞİM |
Sensiz ve Çaresiz
Bu sensiz on ikinci gün Artık seni daha az düşünüyorum Canımı artık sıkmak istemiyorum Seni düşününce üzülüyorum zaman yavaşlıyor Bazen yüzümde bir gülümseme beliriyor Arkasından nemli gözler çıkıyor meydana Onlarca soru geliyor arkasından Hep çaresiz hep acı dolu yalnız ben Acaba aklının bi köşesin demiyim ? Oda beni arada bir düşünüyor mu ? Girdiğim her sokak çıkmazlarda ne yapsam olmuyor Uyumasam onu düşünüyorum uyusam rüyalarımda geziyor Artık bekliyorum ne zaman o gün gelecek diye hep bekliyorum Artık satırlar bile tutamıyor beni onlarda benim gibi çaresiz Belki bir az daha yalnız kalsam istediğime ulaşacak gibiyim Sesliği bozup karanlığı yıkıp aydınlığa çıkmama az kaldı Hissediyorum bir gün gelecek oda anlayacak bundan eminim Belki arkamdan iten olsa hemen giderim ama Mantığım ağır basıyor zaten sonlardayım Birde kimsesiz kalırsam ya geri dönüş olmazsa Ya uzak kalmak aşkımı körüklerse ya biri karşıma çıkmazsa Bir ömür senin yüzünden ziyan olursa kendini affeder misin acaba ? Bir gün güzelliğin kaybolup ellerin boş kaldığında keşke diyecek misin ? Beni başkalarıyla karıştırma ben onlardan değilim ben sadece severim Hem de ölünceye kadar artık laf ağızdan çıktı bir defa Şimdi seni sevmemek için ölmeyi bekliyorum Sanma ki intihar ediyorum aydınlığa çıkıyorum vede sensiz |
Af Diliyorum
Bugün bütün iyi kalpliliğim üzerimde Cümle düşmanlarımı affettim Yediğim meyvalardan Kokladığım çiçeklerden af diliyorum Yerde yürürken gördüğüm Sebebsiz kanına girdiğim Zevk için öldürdüğüm Böceklerden af diliyorum Dağdan, topraktan, taştan Evlattan, akrabadan, arkadaştan Yağan yağmurdan, doğan güneşten Denizlerden, göklerden af diliyorum Yıllardır kahrımı çeken kadından Ondaki yaşamak ümidinden Baba evinden, ana sütünden Yediğim ekmeklerden af diliyorum Kadrini, kıymetini bilmediğim Hayali ile bahtiyar olmadığım Otuz yıl arayıp bulmadığım Geleceklerden af diliyorum. |
Sana Geleceğim
Tüm mavilerimi aldım yanıma Kırmızılarımla sana geleceğim Yüreğimdeki düşleri, Düşlerimdeki gülüşleri sana Birtek sana getireceğim Gökkuşağının tümrenklerini giydim Tüm renklerimi yoluna sereceğim Ağlayışlarımı,acılarımı tükettim yenilendim Arındım tüm acılarımdan Mutluluk gülüşlerimi sana Birtek sana getireceğim En kuyu mutsuzlukta bile Kalbim birtek senin adını fısıldadı Vazgeçtim gerçeklerden yalan düşlerden Birtek seni va aşkımızın resmini çizeceğim Tek gerçeğim sen iken Evrene meydan okuma gücünü Birtek aşkıma vereceğim Keşkelerin yer almadığı bir hayat Bir hayat sunmak istiyorum bu aşka Keşkelerimi atıp yalnız ben geleceğim Aşkımın maviliğiyle yıkandım Sana mavileri getireceğim Bir martının kanatlarında Umutları ve hayalleri değil Yalnızca kendimi getireceğim Bazen deli çırpınışları Bazen beklentisiz Sakin dalgaları değil Aşkımın kabına sığmayan Coşkularını getireceğim |
Yalnızlık
Yalnizlik nedir bilirmisin arkadas? Boslukda dolanip, sonsuza dogru Kendini kaybetmis, söyle bilirmisin? Bombos hersey, ne yapsan anlamsiz Zamansiz yasamak, nasil gecer bilirmisin? Umutsuz hayata bakis, anlam bulamamak Karanliklar icinde hevessiz, nasil düsündürür bilirmisin? Bir gün gelir, dostun bile kalmaz Akar sular sürükler seni acimasizca, götürür seni yalnizlar diyarina Hele ******* uzar uzar, karanlik *******, Icin burkulur yalnizliginda, yaninda biri olmayinca Dilersin Allah`tan hayat arkadasi ömür boyu icin, Kirilir kalbin, dileklere bile kahredersin Canyoldasini kaybetmek nasildir bilirmisin? Yillar gecer böyle, caresiz yalnizligini cekersin Nasil kader yazmis arkadas söylermisin? Karlar yagmis saclara, sen hala yalnizmisin? Sende mi, arkadas artik gideceksin? Git git sende git arkadas, zaten alismisim Yalnizlik sende gidersén bir gün, kara toprak, Sen bana arkadas olurmusun? Cünkü iste o zaman, bak arkadas, Yalnizligimin sonu gelmis olur!!!! |
HÜKÜM GİYDİM AYRILIKTAN
Korktum aşka inanmaktan Hüküm giydim ayrılıktan Sevemez oldum kimseyi Tanrım kurtar bu karanlıktan Ne demeli sana sanki Aşkından hayır mı gördüm Üç gün mutlu olduysam Üç ömrü hüzne gömdüm Oysa seni senden, benden Herkesten çok sevmiştim Sen beni bırakıpta giderken Aşkını unutmaya yemin etmiştim Dünyalar benim olsa ne değişir ki hayatımdan Yine yalnız, yine mutsuz, yine yorgunum ağlamaktan Susma kader bak istediğin oldu Gül bahçesinde kuruyan bir tek kalbim oldu. |
TERKEYLEYİNCE
Ne gündüzü belli ne gecesi Dert keder gözyaşı herbir hecesi Mecnun olur senin gibi nicesi Sevilen seveni terkeyleyince Gönlünde sevgiler hüsrana döner Masmavi umutlar açmadan söner Sanmaki talihin yüzüne güler Sevilen seveni terkeyleyince Hatice derki yaşam dertle yarışmak Kader sırt çevirmiş zordur barışmak Hayal olur mutluluğa kavuşmak Sevilen seveni TERKEYLEYİNCE... |
Sevdaya Sitem Etme
Sevdaya sitem etme.. Ne seni soğuk gri bulutların ortasında *** bıraktı , Ne de cami avlusunda sahipsiz.. Aşkı , sakız gibi çiğneyip çiğneyip kaldırım aralarına tüküren gafçı sevgilin bıraktıysa seni bir başına , Haline ağla!! Bir de harcadığın günlerine.. … Anlık heveslere Aşkı giydiren kadar , satanda suçlu Ey Peri !! Gözleri kızıllaşmış avcılara teslim etmeseydin kâlbini Ve zikretmeseydin her boşlukta ismini , Ne elinden şekeri alınan çocuklar gibi ağlardın Ne de bir gece vakti karanlık boğdu diye intîbanı , sızlardın.. Sevdaya sitem etme… |
Uçun Kuşlar
Bir gün gelirde duyarsan sesimi uzaklarda; Dönermisin bana eskisi gibi benim olurmusun? Sana bir ömür vaad etsem sende söz verirmisin? Kalbinde az da olsa sevgi kalmadı mı ? Aşka dair kırıntılar falan! Hiç değeri yokmuydu senin gözünde aşkın? Sebepsiz bir direnişe mi bitti aşkımız? Yoksa o lanet gururuna mı yenik düştü? Ayıramaz oldum seninle cehennemi birbirinizden! Rıhtımda duran martıların çıkardığı sesler, İnan bana seni andırır seni heceler. Sonsuza akan bir ırmak gibi seyrelirler ve uçarlar, Bizlerle farkları özgür olmalarıdır, Saçmalığa bak! Ben sadece bir aşkın esiri olmuşum! Kuşlara baksana! Divane gibi kanat çırpışlarına baksana! Nede güzel eğlenirler öyle! Özgür olmak güzel değil mi? Uçun kuşlar uçun, Benim yerime de sevginin değerini bilen bütün insanların diyarına uçun! Sevgi tohumlarını dağıtın her yere, Filizlensin sevdalar bitmesin bu mutluluk, Hep sürsün ve sizde hep bu mutluluğu dağıtın etrafınıza, İnsanlar beceremedi sevgiyle yaşamayı, Bari siz sevgisiz kalmayın kuşlar! Sevdiğimin diyarına da gidin, Hep dağıtın öğretin insanlığa sevmeyi sevilmeyi, Sevmeden adam olunamayacağını, Hadi kuşlar gidin artık ne duruyorsunuz? |
******* ve Hüzün
Artık günlerim günlerden uzun. *******im *******den sessiz ve karanlık, Sanki bir sonbaharın hüznü var hayatımda, Zaman sensiz işlemiyor, Hayat tat vermiyor artık, Seni sevdiğimden bu yana. Her acıyı tattım, her çileyi çektim, Doğru bildiğim bir çok şeyi, Atı verdim bir tarafa, Hayatın her cilvesine alıştım, Yalnız sensizliğe alışamadım. Şimdi anlıyorum, Acıdan, hasretten, gözyaşından başka Hiç bir şey vermemişsin bana. Düşündükçe içim içimi kemiriyor, İsyan ediyorum kaderime, Yıkılan hayallerime, Kaybolan geleceğime... Ağladım çocuklar gibi... Ne yazık olanlar hep bana oldu. Ümidim, hayalim hepsi kayboldu. Oturup ağladım saatlerce... Ağlarken hep seni düşündüm, Bütün bunları hak etmiş miydim acaba... Belki de en büyük hatam sevmek olmuştu, Duygulara da gem vurulmuyor ki. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.