![]() |
Yüregim...
Aglama artik ne olur Iyi olmak yetmedi gördün, neden bu atesin hala inatla ? Yapma artik ne olur. Aglamaktan ne hale geldik görmüyorsun? Özlemek bir güzel duygudur ki yanma artik yüregim. Yanma. Özle ,öyle kalsin. Kül etmeye çalisma. O benim için atmaktan vazgeçiren seni, gitti artik. Beni düsün biraz,yanma ne olur !!! Hep sevgiyle, umutla ve neşeyle kal can. Senin güzel yüreğini seviyorum. |
sen yoksan zaman yok
saatler ilerlemiyor artık yokluğun dayanılmaz zamansızlık halinde işliyor içime dakikalara biryıl aralığını yüklediğin yetmezmi beklanildiğini ve nasıl olsa BEKLENECEĞİNİ BİLDİĞİN İÇİN GELMİYORSUN DEĞİL Mİİ ÇEKTİĞİM TARİFSİZ ÜZÜNTÜLER SANA KİM BİLİR NASIL BİR TATA VERİYOR YOKSA GELİRDİN BEKLETMEZDİN BENİ... ZAMANIN ÇILDIRTAN KARANLIĞINA İTMEZDİN BENİ BİR AN UNUTABİLECEĞİMİ DÜŞÜNSENGELİRDİN ELBETTE VE BİR DAHA AYRILMAZDIN BENDEN... |
gündüzleri hayalim,*******i rüyam idin,*******imin yıldızı
gündüzlerimin günesi idin,benim yedi rengim son damlam idin,yağmurla gökyüzünden iner,toprağa hayat verir idin,tenin tenime deymiyeli tam bir sene oldu,bu beden sen gittin gideli çöl oldu,bu gözler gökkusağını göremez oldu,bu gözler yağan yağmura bakamaz oldu,neredeysen çıkıp gel artık,çöl olan tenimi ıslat artık,gözlerime hasret bıraktığın o gökkusağını,son defada olsa beklediğim o bankta gözlerimle bulustur artık. |
kendine öyle bir dost bulki;
sen onun için ölmeyi düşünürken o senini için çoktan ölmüş olsun... dost dediğin iyi günün de yanında olan değil dir unutma... her kötü gününde yanında olan ve senin için her şeyi elinden geldiği kadar yapandır... nice dost görünenler vardır kötü gününde yanında olmazlar, el uzatacak kimse yi bulamazsın... MİKAİL AKMEŞE |
sevdim seni karşılık beklemeden
bugün gözlerinde gördüğüm ışık sevgime karşlık geleceğini söyledi bana ümitliyim seninde beni seveceğinden aşk'a mahkum olmayan kalbim ilk defa mapus damlarına düşmüşcesine nağmaleer yakıyordu... sessiz geçen bu gecemi, yine seni düşünerek bitiriyordum ve sen Seni sevdiğimi daha yeni anlıyordunn.. |
hadi beni öldür beni unut
hadi beni göm yanlızlığa hadi bana hepsi yalan de ama beni bırakma.....!!! |
sevmek;bakmak değiil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yanlızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM... ***** sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yakluğunda sebinleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek ; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM... ***** SEVMEK; yatağa uzandığında seni düşünebilmekse eğer, sevmek ; sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek ; sevdiğini çığlık çığlığa sö |
İÇİmİ Acitiyo YokluĞun
Sensİz GeÇen Her GÜne Lanet Edİyorum Sessİzce AĞliyorum Korkuyorum AŞkim Sensİzlİkten... Ürpertİyor İÇİmİ YokluĞun Sensİzlİk Bana VerİlmİŞ En BÜyÜk Ceza YokluĞun İÇİmde Kanayan Bİr Yara Gİbİ Her Daİm Canimi Acitiyor Bİrtanem... Ölesİye Haykirmak İstİyorum Senİ SevdİĞİmİ Sensİz OlamadiĞi Mi Senden KopamadiĞimi Haykirmak İstİyorum Ancak ; Korkuyorum Sensİzlİkten Bİrtanem.... |
seviyorum sevmenin bana acı verdiğini
sevilmediğimi bile bile yine bir umud taşıyorum belki seversin diye.. |
Adıyla anıyla gelmiş koca topraklardan
Yüzünün güzelliği yansımış yüreğinin, Kalbine.... Kim sevmez ki bu güzel mi güze kızı Ne yıllar geçirdi bu topraklardan Herkes başını eğer, Bu güzel kızın karşısında Başını eğmeyen halt yemiş Bu güzel kızın yanında.......( BİDENEMİN ) |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.