![]() |
kan ağlamak...
ne zaman düşünsem seni içimde hep aynı sızı. ne vakit kuşatsa beni özlemin fark etmiyor! ne kadar sıkı giyinsemde o an iliklerime işler soğuk ağlarım... sonra titrerim... yine ağlarım sonra! ağlamalarım bitmez. gözlerim susar avazlara bürünür yüreğim! ne zaman gelsen aklıma bu şehri terk edip gitmek isterim sanki gideceğim yerde sen olmayacaksın... istemeyerek kabullenirim sonra yaşadığım şehrin kaldırımlarında değil, yüreğimin en kuytu sokaklarındasın sen! seni düşündüğüm an |
Değişim...
Okunaklı yol şarkılarına çalıştık Değişimdi ilk hecemiz Deniz ki yorgun tavrıyla O göksel kabuklarını Yoğun bir çabayla kum üzerine Değiştirir boyuna Ve yaşlı balıkçı ömrünü Kız ise kızlık zarını Ovalar dağlara değişir. Dağlar Çalışkan bulutlara Sözün bekareti çocuğun dişiyle Bir de gün saplanır güne Gibi devrilir usulca. Ay Bir entari düğmesi. Yıldızlar Ah yıldızlar ise düşünce Balıkçı ile deniz, fikrini Dağlar akbabayı değiştirir Ve sırmalı kız *******i Gül koku |
birisi...
Bir şey var aramızda Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda |
yanmalısın...
TEK GERCEGİM SEVDAMDI ANLAMADIN KACTIN ÖYLESİNE SEVDİM İNANSAN ANLATSAN KACARMIYDIN BIRAKIRMIYDIN.. SEN YAKTIN SEN YIKTIN YÜCE ASKI ASKIMIZI ALDATTIN ALDATILDIN ALDIRMADIN BEN OLSAYDIM YASIYAMAZDIM İNAN YASIYAMAZDIM BU GÖNÜL DELİ DELİCE SEVDİ SENİ BU DELİKANLI DELİ UNUTURMU ORTALARDA BIRAKIP GİTTİGİNİ YANMALISIN YANMALISIN KOR ALEVLERDE YANMALISIN BEN SANA YANARKEN TUTUSURKEN GÜLDÜGÜNE YANMALISIN BİR DAHA ARAMA ARAMA SORMA DÜŞÜN BİR GECMİŞİ VERDİGİM DEGERİ İŞ |
artık ne fark eder...
Artık ne fark eder bir gün çıkıp gelsen de, Yanımdan ayrılmayıp her gün sevsen de, Gökten yıldız indirip yollarıma gül döksen de, Sen benim için öldün ''YAŞIYORUM''desende |
korkuyorum...
yağmuru sevdiğini söylüyorsun, yagmur yağınca şemsiyeni açıyorsun! rüzgarı sevdiğini söylüyorsun, rüzgar esince pençereni kapatıyorsun! güneşi sevdiğini söylüyorsun, güneş yükselince gölgeye kaçıyorsun! işte buyüzden korkuyorum; sen beni sevdiğinide söylüyorsun.... (...........) |
gitme...
sevmek varsa, sevilmekte var sevdim; sevilmeyi istedim gitmek varsa gelmekte var, ama sen git me! dönmiceni bilmek acı! git me ,demek se boş. ama sen yinede gitme! sevilmesemde sevdim seni sibel |
bağışla...
Ya zamanından çok erken gelirim Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi Mutluluğa hep geç kalırım Hep erken giderim mutsuzluğa Ya her şey bitmiştir çoktan Ya hiçbir şey başlamamış Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın Ölüme erken sevgiye geç Yine gecikmişim bağışla sevgilim Seviye on kala ölüme beş aziz nesin |
Bilseydim...
NE SABRIM KALDI NE GURURUM TÜKENDİM ELLERİNDE BEN NE SÖZ WERDİYSEM SÖZÜMDE DURDUM SEN İHANETLE DOST OLDUN BEN DUR DEDİKCE SEN WURDUN ŞU YARALI KALBİME BİLSEYDİM RUHUNUN SATILIK OLDUGUNU SANA EMEK WERİRMİYDİM BİLSEYDİM ELLERLE ZEWKTE OLDUGUNU SANA SONUM DERMİYDİM SANA CÜMLELERİM YETMEZ DEMİŞTİM ŞİMDİ SENİ ALLAHA HAWALE ETTİM!! BİLSEYDİM RUHUNUN SATILIK OLDUGUNU SANA EMEK WERİRMİYDİM BİLSEYDİM ELLERLE ZEWKTE OLDUGUNU SANA SONUM DERMİYDİM |
gel bırtanem...
birtanem affetim yaptıklarına rahmen wazgecememkı o gözlerınden yanlızlıga gömüp gittin benı am genede affettım senı.. sen gel yeterkı.. affetım sevgılım |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.