![]() |
bir gizemdi bakışların
soru işaretleri yüklenmiş kırılmış köprünün ayağı yol kapanmış belki iyot kokusu takıldı soru işareti çengeline düştü suya bir rüzgar öpüşü bir dalga teninde kanatlandı sözcüklerim deniz feneri ışığı ayaklandı kıpırdadı süt limanlığı dinginliğimin,ağırdan elin eridi elimde uyuştum soluk alışlarında gözlerinde şiirsellik mutlu gemiler yanaştı limana anlamlı imgeler aktı dudaklarının kıvrımından bana kahve gözlerin kısıldı bir köz |
Ben Sende Yasadim O Anlatilmaz Ama Her Nefes Aldigimda Sana Duydugum
Ve Anlatamadigim Aski..evet Bende Karsiliksiz Sevdim Ama Benim Dunyalari Bİle VeraceĞİm AŞki Kimse Sana İÇten Veremez.kİmse Senİ Benİm Kadar YureĞİyle Kalbİyle Sen İstesen HerŞeyİ Verecek Kadar Sevemez!!!bazen Dusununuyorumda Seni Sevdİgİm Gunlerİn Acisini,gÖzyaslarimin Hesabini Nasil Vereceksİn.senin İcİn Hİc Çekİnmeden GÖzyaslarimi Doktm..sen İstesen Canimi Bİle Verİrdİm Ama Ben Senİ Ölmek İcİn Sevmedİm Daha Siki Baglanarak H |
yine sabah oluyor
gün sensiz başlıyor sensiz zaman geçmiyor ne olur geri dön geri dön yaralı kalbim senin gidipte dönmemeni kaldıramıyor günler seninle güzel geçiyor sen gittiğinden beri günlerim kötü geçiyor ne olur geri dön geri dön senin güzel yüzünü gördükçe içim yanıyor benim olmadığını düşününce canım acıyor sen benim gönlümün incisiydin ne olur geri dön geri dön |
hani bekleyecektin bir ömür boyu.hani olmayacaktınnnnnnn
baskalarınınnn.sen yalancı çıktınnnnn vefasızz cıktınnn..senin gibi biriyle işim olmazkiiiii........ |
Gİtme Dayanamam
Gİtme YaŞayamam Gİtme Sensİz Olamam Ne Olur Gİtme Benİ AĞlatma Ne Olur Gİtme Zaten ÖlmÜŞÜm Sende ÖldÜrme Benİm Kadar Kiymet Bİlmez Eller Gİtme Dayanamam Okadar Zor Kİ Sensİz YaŞamak HergÜn Ölmeye Benzİyor Bem Senİ Yillardir Ariyorum Şİmdİ Yanimdasin Gİtme Dayanamam Gİdersen Kaldiramam ÖlÜrÜm Sensİz YaŞayamaz Bu Kalp Gİtme Dayanamam Gİtme Ne Olur Gİtme Şu Yarali Kalbe Azraİl Olma GİdİŞİn ÖlÜmÜ Olu Bu Bedenİn Her Adimin ÖldÜrÜr Gİtme Dayanamam |
Felek bi kere vurdu bana
Ezelden beri gün yüzü görmedi ki! Rüyamda hep seni gördüm. Denizleri aşıp gelmek isterdim! Aşkından burda eriyip bitiyom/tabi bu şerefşiz için yazılmış yazılmıştır?baş harfleri onu ismini oluşturuyo?arkadaşlar size de benim sevipte ayrılmayın sakın çünkü çok kötü bişey sonradan başınızı taşlar vurursunuz siz siz olun kız arkadaşlarnızın kıymetini biliniz?sonra ki görüşmek üzere |
ağlıyordu gökyüzü
hiç usanmaksızın belliydi neden ağladığı özelmişti sevdiğini yüzünde bir tebessüm belirdi hatırlamıştı yine eski günleri gözlerine bakarak seni seviyorum dediğini ne kadarda utanırdı tecrübesizdi ilk aşkıydı nasılda bağlanmıştı çocuklar gibiydi bıraksalar tüm dünyaya haykıracaktı onu ne çok sevdiğini,inanmıştı safca onun aşkına hiç düşünmemişti onun bir gün gideceğini evet! güneş'i onu terk etmişti umudu vardı belki bir gün geri dönecekti ve onu için tekrar doğ |
yalnızlık gemisi çokdan battı
kurşunlar yağdırdı bir sözün yüreğime uçurumlar aldı elimden seni mesafeler çaldı sevgimi artık hayat anlamsız geliyor bedenime vakit geldi diye düşünüyorum kendi kendime.. dedimya azrail bekler benii bekler beni... şunu unutma bitanem seni hep sevdim son nefesimi verirken bile dudaklarımdan çıkan keilme sen olacaksın |
yalnızlık gemisi çokdan battı
kurşunlar yağdırdı bir sözün yüreğime uçurumlar aldı elimden seni mesafeler çaldı sevgimi artık hayat anlamsız geliyor bedenime vakit geldi düşünüyorum kendi kendime dedimya azrail bkler beni bekler beni.... şunu unutma bitanem seni hep sevdim son nefesimi verirken bile dudaklarımdan çıkan kelime sen olacaksın SEN OLACAKSIN.........!!!!!! GİTMEM GEREK SEVDİĞİM NE OLUR AĞLAMA... YOLLAR ELBET BULUŞUR SAKIN KORKMA... |
YoLdAn bIr sErSeRi gEçTi,
DoLu dOlU GöZlErLe bAkTı... "ŚĔŔŚĔŔ& ;#296;" . DeDiM... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.