![]() |
ilk gidişin değil bu
biliyorum sonda olmayacak zaten hep yaptığın şey değil mi gezip gezip limana yanaşmak aslın da katlanamam buna ama seviyor olunca insan alışmaya çalışıyor en azından ben her gidişin de ağlıyorum sen görmüyorsun ardına bakmadan yürürken ben "yine gel"diyorum sen duymuyorsun sen görmeyince yaşların önemi yok diye ben içime akıtıyorum geleceksin sevgilim yine yine bana döneceksin ben bekliyorum...ama dayanamıyorum gelme artık istemiyorum gelme... |
Rüzgar hain,fısıldamıyor artık senden,
Yollar,boş bakışlarım gibi, Eskidiler gözlenmekten, Sen yorgunu gözlerim. Kanmadı avuçlarım ; Deniz serinliğindeki ateşine ağustosun, Hangi eli tutsam, Seni özler ellerim. Senin esrikliğinde seni özlemek ; Donarken tatlı bir uykuya dalmak gibi, Ölmek gülümseyerek. Mehmet Bardakçı |
Senİ DaĞlik Bİr KÖyde
TaŞlarin Dİbİne GÖmÜyorum Önce Sonra Bedenİmİ ParÇaliyor İÇİmde İÇİne SiĞdirmaya ÇaliŞiyorum Kara *******de Senİ AyiŞiĞi Yapip GÖkyÜzÜne Yolluyorum Saatler Boyunca Senİ Yaziyorum Dİzelerİmİ Ama Ne Satirlar Ne GÖyyÜzÜ Nede İÇİme HİÇbİryere SiĞdiramiyorum Bu Sevdami |
Yine aksam çöktu uzerimize yine basıyor alaca karanlık bulutlara senin
hasretini bıraktım. gokyuzunde senin ozlemin var. sanki yagan yagmur lar yureyimde kangibi akıyor. sanki dogan gunes ardında seni tasıyor: ve ben her dogan gunesin ısıgıyla yeniden oluyorum birtanem. SEN ANLAMIYORMUSUN BENİM EN TATLI SEBEBİMSİN... |
Senİ Benİm Kadar Seven Sana Benİm Kadar Hasret Kalsin .
Halİl KÜÇÜk |
birtek sey soyle oyle lafta kalmasın ''SENİ SEVİYORUM''de kalbimi al
gotur yerinde kalmasın |
sen birtanesin be mugem birtanesin sen bu kalpte bir tanesin halilin
canını yakan sın sen sen mugesin muge her gorusumde yakarsdın beni oyle çok sevmisimki seni inan kelimelere dokulmez sevgim harfler kelimeler yetersiz kalır yanında sennnn teksin sen benim gul tanem sin mugemsın |
guller bahçesinde geçsede omrum senin ustune gul koklamam gulum gulu
koklamak olsada olum ugrunda olmeye deger be GULUM... |
sevgimiz bir ömür güldür, gülleri koparıp yolma sevdiğim.eğer
koparırsan heryer çöl olur.sevgime ihanet etme sevdiğim. |
Sen Gİderken Gİtme Demİyecek YÜreĞİm
Sizlamiycak Bİr An Olsun Unutucak Senİ Aslinda En Damarindan Takilcak DÜnyaya Kurumadan GÖz YaŞlarim DÖncen Dİye Ümİt Edecek Aptal Kalbİm Dayanacak Artik YalnizliĞa Allahtan Sabir DeĞİl Akil Versİn Dİye Dua Edecek Katlanacak Sensİz Hayata Ve Dokunacak Sİhİrlİ Ellerİyle DÜnyaya Susmasi GerektİĞİnde Susmayacak Senİn İÇİn Haykiracak BÜtÜn KaramsarliĞiyla Hayata Susturacak KaranliĞi Kandİ AydinliĞinda Hatta Kafa Tutacak BÜtÜn YaŞama S |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.