![]() |
BEN SENLE VARIM
Ben seni senden çok uzakta sevdim ben bir yıldızdım evrende sense varlıgımdan habersiz dönen dünya yanındaydım bilki her anında sevincinde de hüznünde de gamında da ama sen bilemezdin bunları asla ve asla içimde kopardıda tufanlar ardı ardına şimşekler çakardı da sen yine aldırmadan dönerdin yanımda bense yalnız seni izlerdim evrenin başıboşluğunda işte benim hayatımın masalı burda geçmişimde sen hayalimde sen ve bilki her anımda yine sen SENSİZLİK |
Bir gün ezan sesiyle uyanirsan eger,
Bilki ogün benim öldügüm gündür. Biliyorum Allah korusun diyorsun şimdi, Olmaz olamaz öyle bir şey diyip dua ediyorsun. Ama bir rüyanın içinde başka bir rüya da Görüp yıkılıp gidiyorsun işte Gelirsen cenaze törenime eger Bir elham okuman yeter be gülüm. Ağlama, buz kes, konuşma Sadece dua et benim için,ogün Üzülme, ben kiminki diye düsün Ama baş ucumda otur ve beni dinle Sessizliktir yalnızlığımın tek tanığı O sana sevgimi, |
Geceme mehtap oldun
Gündüzüme aydınlık Sabahımda güneş oldun Gözlerimde parıldı Ağaçlarda çiçek oldun Bahçemde baharım Yağmurlarda damla oldun Pınarlarda suyum Kadehimde şarap oldun Bardağımda sevdam Aldığım nefes oldun Kalbimde atışlarım Zamanında gelen oldun Gönlümde kralım Sen benim sevgilim oldun Yüreğimde aşkım. |
BILIYOR MUSUN YILLAR´DAN BERI
BIR GÜL SEVIYORUM AYRI OLSAK BILE… O HEP YANIMDA… DÜSLERIMDE… ANILARIMDA… YINE *******I SABAHLARA KADAR BU SIIR SAYFALARINDA YENI ASK… HASRET… SIIRLERIMDE… ---------ilyas tan aşkına-- |
Şayet gideceksen günün birinde
Sonbaharda git Yani bugünlerde Yani şimdi Hemde ardına bakmadan Yollara savrulmuş yapraklar misalı Bırakıpta git... Biliyormusun: Geldiğin günü dün gibi hatırlıyorum İLKBAHARDI Birlikte filizlendik,çiçekler açtık Hasat olduk harmanlarda Sevda olduk bir elden öbürüne Anlam yükledik yüreklere Neyse Sen bana aldırma boşver Hadi git gölgeler kaybolmadan Ama bakma ardına omuzbaşından Neolur Görme ağladığımı -ilyas tan bitanesine-------- |
Hasretin çökünce garip gönlüme
Yaş dolar gözlerim susar ağlarım Aklıma gelince iki kelime Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Umut yabancıdır sanki dünyama Izdırap yazılmış alın yazıma Hayatım gelince birden aklıma Kapanır gözlerim susar AĞLARM Bir garip duygudur düşer gönlüme Sanki götürecek gibi beni gönlüme AŞK için söylenen her kelimeye Kapanır gözlerim susar AĞLARIM ------------ ilyas tan salihaya---------- |
Sensiz geçiyor günlerim
5-6 hatta 7 gün Hani derler ya sayılı gün çabuk geçer diye Öle de çabuk geçiyor sensiz günlerim Sensiz geçen günleri bile seviyorum... |
gecenin karanlıgında anılar defterinı yenıden acıp yapayalnız dolastım
sokaklarda kulagımda hep bızım sarkımız cınlıyor icimde yıkılmıs gıbı atarken adımlarımı yavas yavas o mahsum o sevecen bakısların o sevgı dolu sıcacık gulumseyısın yasadıgımız acı tatlı gunlerımız canlandı gozumde butun gece agladım hıckıra hıckıra hırcın dalgalar vutuyordu gonul tekneme ardı ardına yaktıgım en son sıgaramda sündü bıttı gerıde ıse yıkılmıs ümitlerım hasretın ıle dolu sensız ******* bır kırık dökük anılar kal |
Seni sevmak daha ilk dakıkadan ayrılığı kabullenmektir..
Ayrılık çöplüğünde aşk aramaktır seni sevmek! Cevapsız br soru…sorusuz br cevap aşkın… Seni sevmek sonsuz br denize dalmak Çıkışı olmayan bir tünele isteyerek girmektir.. Cehennemde yanmaya kosakoşa gitmektır seni sevmek! Senisevmek:rüzgara kapılmak,havalnmak, uçmak ve her seferinde bimlerce metreden yere çakılmaktır!!! |
Senİ Özleyen Kalbİme SÖz GeÇİremİyorum Sesİnİ Duymadan YastiĞa BaŞimi
Koyamiyorum Sen YataĞa Yatmayinca Uyuyamiyorum... İÇİmde Kor AteŞsİn HİÇ SÖnmeyecek Bİr AteŞ Aklimdan Fİkrİmden HİÇ Çikmiyorsun YÜreĞİme Yazdim Derİnlİklerİne Artik İstesende Çikamazsin Yazildin Bİ Kere Kİmse Sİlemez Oradan Artik.... Elİmde DeĞİl Yazmak SÖylemek İsİtyorum Senİ Çok Ama Çok Seİyorum Canim Benİm Hayatima Gİrdİn Çikartamam Artik Senİ O SÖzlerİnİ GÜlÜŞÜnÜ Yazdim Aklima.... Tautuldum Sana Elİmde DeĞİl Kİmse VazgeÇİr |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.