![]() |
dünyada iki renk gül olsun biri kırmızı biri beyaz sen beni unutursan
kırmızılar solsun ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun |
Adamın gözlerinde,toprağın yağmur kokusu,
Gülüşünde güneşin aydınlığı ışırdı... Ve yüreği hep sıcacık, Varlığı huzur saçardı. Sevdiceğine şiirler yazdırırdı... İnsan bu kadar mı şefkatli Bu kadar mı dost Bu kadar mı candan sarardı? * Kadın ise,kavgalardan çıkıp gelmiş, Yılların yorgunu,hayallerin kırgınıydı Bir yanında yalnızlık,diğerinde korkular O'nu bulana kadar,yaşamamış saymıştı İnsan sevince, Bu kadar mı barışırdı hayatla? Bu kadar mı güzel şiirler y |
Köhlenmiş bir karanlıktayım
Her köşede bir bitiş anı Benliğimden silinmiş bir hatıradayım İşte bu sensizliğin zamanı Nereye kadar gider bu yorgun düşmüş ben Ölümüne kadar mı istesem Bensizliği bağırarak yıkarmısın sen Senin için bilinmezliklerdeyim bir bilsen Şu anda rıhtımımın son noktasındayım Sen ile sensizliğin gölgesindeyim Son anına kadar ölümüne yanındayım Sigaramın son nefesinde seni söndürmekteyim |
Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere
yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. |
Nefreti karın üzerine yazdım,
Güneş çıksın karlar erisin diye, Kini kumun üzerine yazdım, Rüzgar essin yazı bozulsun diye Sevgiyi bulutların üzerine yazdım , Yağmur yağsın her yer onunla dolsun diye, Kaıderimi dağın üzerine yazdım , Herkes baksın ibret alsındiye, Seni kalbime yazdım, HEP ORDA KALASIN DİYE |
nefreti karın üzerine yazdım ,
güneş çıksın karlar erisin diye , kini kumun üzerine yazdım, rüzgar essin yazı bozulsundiye. sevgiyi bulutların üzerine yazdım , yağmur yağsın her yer onunla dolsun diye, kaderimi dağın üzerine yazdım, herkes baksın ibret alsın diye, abdurrahman siner seni kalbime yazdım, hep orda kalasın diye. |
dün gece yağmurla yarıştım o yağdı ben ağladım mutluluğu içkede aradım
anladımki mutluluk içkide saklı olsaydı boşalan kadehler gözyaşlarımla dolmazdı yaşamaktan ölmekten kin ve nefretten sıyrılıp istanbulun karanlık sokaklarında ayakta durmaya çalısşan ve gönlünü bir vefasıza kaptıran isyankar bir delikanlıyım |
sevmeye niyetliysen iyi düşünmelisin
ağlamayı öğrenip gülmeyi bilmelisin AŞK kumar gibidir dikkat etmelisin oynadığın zar değil duygu ve gururu bilmelisin |
bir haftaya kalmaz gidecektim aslında ama karneleri almayı
beklıyordum.okuyordum lise 1.sınıf sonraına dogruydu gidecegimi ta sene başından biliyorlardı arkadşlar.yanlız birinin içi buruktu ama farketememiştım şimdi düşününce farkettım farkedilecek gibidde degildi sakın bir kızdı zaten bazen bir su gibi saydam ve sakın bir gül gibi al ve narin bazen bir volkan gibi aslev gibi bedenin yakarcasına hırçın.duygularının içinde yaşıyan bir kız çok güzel degil ama insanı çeken bir şirinlik vardı gidec |
Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile
paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi.. Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.