![]() |
Gönül kuşu
Sana dedim gönül kuşu Yaban dallarına konma Yalnız başına dolaş dur Sevgi bahçesine dalma Acı çekmek senin yazın Bir değil ki kahrın derdin Sevdinde hep hasret buldun Kaderin değişir sanma Kanadın zaten kırılmış Derdin pek çok kalp yorulmuş Aşk dalına el oturmuş Olmaz rüyalara dalma Sana dedim gönül kuşu Cansın Erol |
Güle güle
Güle güle güzel gözlüm, Seni tanrı korusun. Yeni hayatına doğru Yolların hep açık olsun. Anılarından bir paket, Al da yanına yolluk et Bir yerde dinlenip elbet Yeni sevgiler bulursun.. Arkandan göz yaşlarımı Döküp açtım yollarını Ben bitirdim umutlarımı Sen yeni ümitler bulursun. Ara sıra eğer ararsan Zaman,zaman hatırlarsan, Gittiğin yerden bıkarsan Geri dön beni bulursun Güle güle güzel gözlüm, Seni tanrım korusun Gitmeyi kendin istedin Yolların hep açık olsun Cansın Erol |
Gülizar evlendi
Dün Gülizar'ı everdiler Anlı,şanlı bir düğündü. Misafirler çok eylendiler, Gülizar'ın içi kan ağlar,Yüreğinde karlı dağlar. Bir evin bir kızı,güzelmi güzel. Onüç yaşından beri Mehmedi sever. Sevdiği fakir,çaresiz. Gülizar verlir mi ona,çulsuz,evsiz. Şimdiki damat zengin. Başlığı görünce ana baba çözüldü. Parayla vurdular onu,Gülizar öldü. Ayırdılar sevdiğinden,böyle mutlu ol dediler. Sevgisiz bir ömrü eline verdiler, Üstüne beş bilezik,bir de koca kattılar. Anlı şanlı bir düğünle, Gülizar'ı sattılar Cansın Erol |
Günah değil
Bir günah işler gibi, Sakın kaçırma gözlerini. Bilmez misin bakmasa da gözler Birbirine erişir.. Eller hiç dokunmadan da sevişir. Kapalı dudaklar aşkını yine söyler, Ya kalbler...hisseder neler,neler. Birdaha günah işler gibi Sakın kaçırma gözlerini... Cansın Erol |
Güneş tutuldu
Gönlümde güneş tutuldu, Aramıza girdiler... Gökten yıdızları çalıp, Başkasına verdiler. Mutluluk deniz rengiydi, Aşktı,ümitti sevgiydi, Karardı her yer birden, Mavisini sildiler. Bitmez sandığım sabahlar, Kalbimdeki,sonsuz baharlar, Kavuşma ümidim soldu, Gönlüm de güneş tutuldu Cansın Erol |
Güneşin battığı yerde
Güneşin battığı yerde bir dönülmez ufka gittin Beni böyle dertli garip bitkin bıraktın Gittiğin gün gibi sessiz Seninle doluyum sensiz yalnız bıraktın Zaman hiç geçmemiş gibi Sensiz yaşanmamış gibi Sana geleceğim Dudağında yarım kalan Hazin hüzzam şarkılardan yanmış geleceğim Yaşamaktan başka söyle Aramızda farkmı kaldı cansın derdin can mı kaldı Duman olup geleceğim Cansın Erol |
Haber yok
Bak yine yaz geldi bir tanem Bizim baharlarda hayır yok. Erguvanlar açmış,akasyalar şen, Bizim gönül bahçesinde gülden haber yok Kuşlar uçuşuyor,neşeli şakrak, Sema bir mavi ki delice berrak Sabahlar uzamış,******* ırak, Bizim gönül bahçesinde günden haber yok. Eski yazlar sanki daha güzeldi Ne bahar hüzündü ne kış üzerdi gittin ya yerine özlemin geldi Bizim gönül bahçesinde senden haber yok Cansın Erol |
Halı
İlmik,ilmik seni dokuyan eller, Kimbilir sana,neler anlattılar,neler, Nice dostlar uzandı üstüne yatak yerine Ne gözyaşları düştü belkide üzerine. Ayak izleri duruyormu acaba sevgilinin, Üstünde oynaşan küçük çocuk ellerinin Ne anılar var renginde,çiçeğinde Söylediğimiz şarkılar,belki de ezberinde. Neler göreceksin kimbilir daha yıllarca, Oysa ne canlar gitti,bitirdi hayatı Sen hep kalacaksın böyle eskimedikçe Bizim emektar,vefalı,güzel halı... Cansın Erol |
Halkalar
Hani denize taş atarlar, Halkalar büyüyerek dağılır. Öyle parlaktır ki güneş, Bakmadan da gözünü alır. Gözlerinden kalbime,işte böyle düştü sevgin, Halkalar büyüyor durmadan kalbim senin. Güzel aksin ruhumun aynasında, Gönlüm sanki bir gençlik havasında Bazen dalsamda maziye derinlere, Uzanıp kurtulurum sevgi dolu sesine. Gözlerinden kalbime, Bir anda düştü sevgin Durmadan büyüyor halkalar, Kalbim senin,senin,senin........ Cansın Erol |
Hani akşam diye
Hani akşam diye suya, Gözlerinin siyah rengi vurur ya İşte o zaman benimlesin Kucaklayan karanlıklar değil sensin Gece rüyamda gelirsin Olur ya... Güneşin sıcağı sanki elin Gördüğüm her güzelliğe Sende bakar gözlerim. Yeni akşamlara doğru Attığım her adımda Günümde gecemde yarınım da Gelirsin olur ya.. Hani akşam diye suya Gözlerinin siyah rengi vurur ya İşte o zaman benimlesin.. Cansın Erol |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.