![]() |
Hayalinle Hapis Olacağım
Yine akşam oldu Karanlık gündüzümün pesinden Yarına kayacak ömrüm Yıldızların kayısı gibi Uykularım yarım kalarak Bütün özlemlerimle boğulacağım Dört duvar arasında Hayalinle hapis olacağım. Fatih Güler |
Hayat
Yavan gibisin hayat Çiğneyip çiğneyip yutulmayan Yaşamın tadına bandırmayan İçi boş lokmasın Ne olduğunda belirsiz Tatlı mı,acı mı, Ekşi mi,tuzlu mu Bilmece gibisin hayat Bebek oldum ağlatmadın Çocuk oldum şımartmadın Genç oldum gezdirmedin Yaslılığımı gösterme hayat Dört duvara hapsettirerek Dört mevsime kaybettirerek Dört parçaya bölerek Süpürdün çöplüğe hayat Gerçek aşkı tadamadım Sevilmenin gururuna erişemedim Hayatı doyasıya yaşayamadım Niye doğdum çözemedim Güzel günler gördürdün Tatlı sözler duydurdun Güldürdün,kahkaha attırdın İnkar etmem hayat Fatih Güler |
Helvası Yedikten Sonra
Çok iyi insandı Onu severdik derler O öldükten sonra Sunu,bunu yaparlar Yaşatmak için yarışırlar Onu gömdükten sonra Geleceğe planlar kurarlar Aslında geçmişe dalarlar Kabrine vardıktan sonra En güzellerine layıkmış Meğer neler vereceklermiş Mezara gömdükten sonra Anlaşılır dost,düşmanlar Yakılır ağıtlar,yalanlar Mezarını suladıktan sonra Buluşur eş,dostlar Barışır küs,düşmanlar Kazmayı vurduktan sonra Unutulur iyiliği,kötülüğü Konuşulur borcu,mirası Helvası yedikten sonra Fatih Güler |
Hep Boş Çektim
Karanlık *******de iç, Gündüz hayaliyle ah, Yalancı mevsimlere of, Yaslı kadehlerle tek, Umut küreğiyle hep boş çektim. Fatih Güler |
Hep Sonbahar Rüzgarı
Her yaz gönül bahçeme Değişik güller açar Pembe,beyaz,kırmızı,sarı Yanlarında bülbüller öterler Tepelerinde arılar,leylekler, Kelebekler,martılar uçar Değemezler dikenli desenlerine. Her yaz yağmuru Umutlarımı yeşertse de Hep sonbahar rüzgarı Gönül bahçemin güllerini Umutlarımla kökünken kopartır. Fatih Güler |
Her Engellinin
Her engellinin uğrasa bileceği Bir hayat kutusu vardır, Yeter ki kilitlemeyin,tozlandırmayın Her özürlünün bina yapabileceği Bir inşaat projesi vardır, Yeter ki tuğla, Kiremit onlara garanti edilsin Her sakatın umutlanabileceği Bir sabah güneşi vardır, Yeter ki umut perdesi açılsın,kapanmasın Her engellinin aşık olabileceği Bir kalbi vardır, Yeter ki duygusunu özgür bırakın. Fatih Güler |
Her Şey Sahte
Aşklar,sevgiler, Dostluklar,duygular, İyilikler,güzellikler, Yüzler,gülücükler, Öpüşmeler,sevişmeler, Halkçılık,milliyetçilik, Vatancılık,cumhuriyetçilik, Sağcılık,solculuk, Acılar,mutluluklar, İnançlar,göz yaşları, Sözler,yeminler, Umutlar,beklentiler, Bugünler,yarınlar sahte. Ecel,cehennem,cennetten başka, Bu dünyada her şey sahte. Fatih Güler |
Hey Biraderim Hey
Hey arkadaşım hey, Dağların arkasındaki bulutları gör artık Hey dostum hey, Yerlerin altlarındaki köstebekleri hisset artık Hey biraderim hey, Dört mevsim sabahların Kirlenmemiş güneş görsün gözlerin artık. Fatih Güler |
Hoş Geldin İlkbahar
Kelebek çiçeğe, Aşıklar çimene uzanıyor, Burcu burcu papatya kokuyor, Hoş geldin ilkbahar yağmuru Her yere tomurcuk yayılıyor, Bulut ağlıyor tomurcuğa, Güneş gülüyor rengarenk gökkuşağına, Hoş geldin ilkbahar güneşi Aldatarak şaşkına döndürür, Hastalandırarak yastığa dövdürür, Yorarak işten kovdurur, Hoş geldin ilkbahar yorgunu Martı,güvercinle söyleşir, Kuzu,çobanı ile dertleşir, Bulut,güneşle sevişir, Hoş geldin ilkbahar. Fatih Güler |
Ilga Diyerek Doğdun
Açtın ela gözlerini Serptin yanaklarından nurlar Lambalar kapalıyken, Işık şaştın etrafa Ayın on sekiziydi Soğuk mevsim şubatı Lapa lapa kar yağdı Ilga diyerek doğdun. Fatih Güler |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.